Produkter for brunette kake (20)

BABÀ KAKE

BABÀ KAKE

Mel "O", pasteurisert eggeblanding, smør, fett og vegetabilske oljer, sukker, ølgjær, salt. FYLL: Krem, sure kirsebær. LAGE: Vann, sukker, rom.
Kaker

Kaker

Ved CBC & Business Treningssenter er vår misjon å utstyre deg med de mest effektive verktøyene og undervisningen for å vekke din kreativitet og drive deg mot nye horisonter i karrieren din.
Den Brune

Den Brune

En varm brun øl som vil overraske med sin fylde og delikate sjokoladenoter Maltet med sjokoladenoter og brente toner. Veldig fruktig med en svært subtil blomsteraktig avslutning. En konfektaktig side som gir en sødme. Veldig balansert og fin Stil: Brun Øl Alkohol: 6.4° Malter: Pilsen, München 25, Kloster og Hvete Humle: Golding, Challenger og Strisselspalt IBU: 21 Retter: Welsh, Flammsk karbonade, Daube, Vilt, Foie Gras Ost: Reblochon Dessert: Sjokoladeaktige
Sjokoladeimperial

Sjokoladeimperial

Myk svampekake fylt med konditorisk ricotta og dekorert med delikat fondant og sprø sjokoladebiter. Engros: 12 stk x Boks. 207 Bokser x Pall.
Fondant - Desserter

Fondant - Desserter

Fonda, med sjokolade og karamell
Rafael Kake

Rafael Kake

En deilig smak som kombinerer myke mandelkake-lag med en spesiell mousse imellom og dekket med kokos, laget med profesjonelle oppskrifter.
Sjokolademousse

Sjokolademousse

pisket smør med en ultra kremet og smeltende mousse, sammensetningen er tilpasset ansiktshuden. Sjokolademoussen vil glede deg både med sin tekstur og sammensetning, sin naturlige kakaoduft og sin farge som vil fremheve hudtonen din.
Kake

Kake

En vakker, fyldig kake, rik på egg og smør. Smaker: naturell, sitron, sjokolade. Andre smaker tilgjengelig på forespørsel.
Friske Fondanter

Friske Fondanter

Fondant i form av en rund eller rektangulær vaffel, omtrent 10g Fondanten brukes med en duftbrenner for å parfymere interiøret ditt.
Kremen

Kremen

En av de mest konsentrerte referansene i vårt sortiment! Vi har valgt spesifikke blomster for å lage dette, skuffen som utgjør det, blir sakte oppvarmet, formet og håndmalt i form av en TempleBall. Optimal skjæringstemperatur 25-30°C Skjærings-/detaljtips Form små Templeballs for hånd ved romtemperatur, og pakk dem deretter inn i plantebasert cellofan. Variasjon i tekstur Avhengig av produksjonsdatoen for en temple ball, kan teksturen endre seg litt og bli hardere; det er bare å varme kjernen til 25-30°C for å oppnå en passende tekstur for detaljering. KONSERVASJON Type konservering Vakuum for å bevare terpener Optimal lagringstemperatur 15-20°C Lagringssted Unngå kontakt med lys, fuktige områder, for store temperaturvariasjoner samt eksponering for luft. Hovedkanabinoid: CBD Total 24,29% Mindre kanabinoid: CBG Total 0,40% Utseende: Mørk brun Tekstur: Myk/Fet Produktklassifisering: Samling Filtreringsmaske: 120 mikron Type trykk: Håndmalt Pakking: Temple Ball på 250g i plantebasert cellofan Grunnleggende variant: Futura 75 Franske analyselaboratorier: Test-CBD
Fylte sjokolader

Fylte sjokolader

Isigny Karamellkrem Mørkt Hjerte 310N Melkehjerte 310L
Behandle

Behandle

Gjennom vår overflatebehandling opplever elastomerer en økning i hardheten på tetningsoverflaten. Friksjonen reduseres - noe som gjør monteringen enklere. Overflatemodifikasjon: Overflaten til elastomeren modifiseres i denne prosessen gjennom kjemisk reaksjon med en prosessgass på mikrometer-nivå. De fysiske egenskapene til elastomeren påvirkes knapt. Monteringslettelse / Monteringshjelp: Monterings- og sammenføyningskrefter reduseres, noe som gjør tetningsmonteringen enklere. Forhindrer at de kleber seg sammen i emballasjen eller under monteringen av elastomertetninger.
Matkutting

Matkutting

Som verdensledende innen ultralyd matbehandling, kan du stole på ren skjæring av ost, barer, kaker, smørbrød og paier. Erfaring, kunnskap & engasjement Som verdensledende innen ultralyd matbehandling, kan du stole på oss: Over 30 års erfaring, vi leverer med suksess til noen av verdens største matprodusenter. Lokale applikasjonseksperter spesialiserte for matindustrien, er tilgjengelige for deg i Nord-Amerika, Europa og Asia. Vi støtter deg med alle dine tester, innkjøp, integrasjon og service, enten på stedet hos deg eller i en av våre globale Dukane-fasiliteter. Produkter spesialdesignet (og bevist) for kontinuerlig bruk 24/7 og bygget for å motstå de spesifikke utfordringene i matindustrien.
Kakeboks

Kakeboks

Vår kakeboks er ideell for dine desserter som: Mini cheesecake, fondant eller andre.
Fantasi

Fantasi

Fantasi
Kakao

Kakao

Kakao Produktkode: 8401 Merke: Vesce Nettovekt: 20g
Bryllupskake

Bryllupskake

<22% CBD | 1 & 2 g Aroma: Aktiverende Fruktig
Biffkutt

Biffkutt

Steak Cut pose 2,5 kg
Kakedesign

Kakedesign

Utforsk CBC & Business Treningssenter: din nøkkel til å utmerke deg i kakedesign, småkaker, cupcakes og entreprenørskap.
Croissant Nerone

Croissant Nerone

Croissant Nerone Cod:CCA039