Produkter for bruco srl (15)

Château Tour Birol "Biorol"

Château Tour Birol "Biorol"

Kommentar Ligger i hjertet av appellasjonen Côtes de Bourg, kalt "den lille sveitsiske Gironde" på grunn av sitt svært kuperte terreng, strekker vinmarkene seg over et privilegert terroir. De fleste vinrankene er plantet i skråninger og nyter en optimal eksponering mot sør/sørvest i en region som har et mikroklima som gir 10% mer sollys sammenlignet med resten av Bordeaux-vinmarkene. Denne solskinnet, kombinert med leir- og kalkholdige jordsmonn, gjør det mulig å skape atypiske viner som forener fylde og karakter. I 2010 samlet Damien og Anaïs Labiche, søsken som stammer fra en stor linje av vinprodusenter, sin erfaring og overtok de 10 hektar vinmark fra sin onkel, eier av Château Tour Birol. I dag driver de 35 hektar vinmark bestående av atypiske druesorter som petit verdot, caménère, merselan og muscat blanc à petit grains. Druetyper: Merlot (100%) Produsent: Familie Labiche i Samonac (33710) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2020
SMURFIT - FRANKRIKE

SMURFIT - FRANKRIKE

Båndtransportør med tippvogn Strømning: 1700 m3/h Produkt: treflis
Enkelthen Braucol - Viner

Enkelthen Braucol - Viner

En naturlig vin laget på en innfødt druesort og med en original vinifikasjon. Hvem kan si det bedre? Enkelthen Braucol, det er ferske bringebær og en vakker krydret struktur: gurkemeie, spisskummen og et hint av tonkabønne. Domaine: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation: GAILLAC Region: SØR-VEST Farge: Rød Druetyper: Braucol Dyrkingsmetode: Økologisk omstilling Karakter: lett / fruktig Innhold: 75cl Sulfinnhold: svært lite eller ikke svovlet Årgang: 2019
BORDEAUX - RØDVIN

BORDEAUX - RØDVIN

CHÂTEAU DES BOUHETS 2016 12,50% 75 cl
Tradisjonell Metode Brut

Tradisjonell Metode Brut

Tradisjonell Brut Metode Druetype: 50% Folle Blanche, 25% Chardonnay Matparring: Som aperitiff.
Reuilly Rouge 2020 Cuvée Elegance

Reuilly Rouge 2020 Cuvée Elegance

Rød Druesort 100% Pinot Noir – Lagret på Fat Vinregion: Sentral Loire Naturlig Region: Le Berry Jordtype: Leire Grus Gjennomsnittlig Utbytte: 45hl/ha Serveringstemperatur: 14°
Gigondas Trésor - Domaine Brunely - RHÔNE DALEN

Gigondas Trésor - Domaine Brunely - RHÔNE DALEN

Vinifikasjon Manuell innhøsting. Delvis avstikking. Macerering i 28 til 35 dager med temperaturkontroll (fra 26° til 30°). Pneumatisk pressing med lavt trykk (under 1 bar). Lagret i 18 til 24 måneder i betongtank. Flasking utført av oss, i våre kjellere. Flaskelagring i 6 måneder før salg. Mat- og vinparinger Krydret retter, rødt kjøtt, stekt kylling med kastanjer, haregryte à la royale, andeparmentier, oksefilet i skorpe, sjokoladefondue. Emballasje Pris per enhet, solgt i kartong med 6 flasker, du kan blande med andre cuvéer fra eiendommen, fritt frakt. Vinmakerens råd: serveres mellom 16 og 18°C Eiendom: Domaine Brunely Betegnelse: Gigondas Kultur: Høy Miljøverdi Merk: Kontrollerte Opprinnelsesbetegnelser
Finistere 390h

Finistere 390h

100% BOMULL stoff, twill & tvinnet, enkel vev 1/1, 390g/m2, 140cm, olje Hovedbruk: regntøy
Sublim'Air

Sublim'Air

Dens eksklusive middel fjerner lukt ved kilden gjennom molekylær handling. Dårlig lukt fjernes permanent.
Presentasjon og Kvalitet

Presentasjon og Kvalitet

Diprotex diamantpulver er behandlet fra råmaterialer av alle typer syntetiske polykrystallinske, monokrystallinske og naturlige diamanter, nøyaktig i diamantkvaliteter. Standard granulometrier varierer fra 050 nanometer til 6080 mikrometer. Dette stramme utvalget av diamantstørrelser er designet for å forbedre prosessene dine som er nødvendige for overflatebehandling og maksimal fjerning av materiale. De eksepsjonelle egenskapene til Diprotex mikron diamantpulver gjør en bemerkelsesverdig forskjell i dagens kritiske applikasjoner. Råbehandling av ferdige diamantabrasiver i mikronstørrelse. Dette er resultatet av optimalisering av våre produksjonsprosesser, kombinert med produksjonsteknikker, svært følsomme og effektive målesystemer, sertifisert ISO 9001 for kvalitetsstyringssystem.
Solid State Forsterker - DR2000 KRAFTFORSTERKER

Solid State Forsterker - DR2000 KRAFTFORSTERKER

Solid State Forsterker, Klasse A Frekvens: 10 kHz - 400 MHz Nominell Effekt: 2000 Watt Produsent: PRANA DC Versjon: med skjerm, digital kontroll og IEEE kommunikasjon med integrert kobler og visning av øyeblikkelig effekt
Château Le Bruilleau

Château Le Bruilleau

{"Dégustation":"Kraftig duft av modne røde og svarte frukter, noter av lær og sedertre, fyldig munnfølelse med klare, tilstedeværende tanniner og en vakker lengde. God struktur.","Commentaire":"Château Le Bruilleau har vært en familieeiendom i fire generasjoner, drevet av Nadine og Serge Bedicheau, hvis vinmark strekker seg over mer enn ti hektar, inkludert 2 hektar med hvitvin, i appellasjonen Pessac-Léognan, i Bordeaux-regionen. På Château Le Bruilleau er innhøstingen manuell, og alle vinmarkene får den beste omsorgen. Modningen av rødvinene fra eiendommen varer i minimum 12 måneder. Som en liten produsent innen de store eiendommene i appellasjonen Pessac-Léognan, blir vinene fra Château Le Bruilleau jevnlig anerkjent av pressen for sin kvalitet.","Cépages":"Merlot (52%), Cabernet Sauvignon (48%)","Producteur":"Familien Bédicheau i Saint-Médard-d'Eyran (33650)","Formats et conditionnements":"Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2018"}
BORDEAUX MEDOC - RØDVIN

BORDEAUX MEDOC - RØDVIN

CHÂTEAU HAUT GRAVAT 12,50% 75 cl 2017
Cpn

Cpn

Stoff 67% BOMULL 33% POLYESTER kjede & skudd RETORS, enkel vev 1/1 410g/m2 150cm, 2i (vannavvisende) Hovedbruk: handlenett, bagasje, soldatutstyr
Minervois Domaine Du Siestou - Domaine Du Siestou - LANGUEDOC

Minervois Domaine Du Siestou - Domaine Du Siestou - LANGUEDOC

{"Nez":"små røde bær, modne røde frukter\n","Accord metvin":"rødt kjøtt, vilt, gourmetretter\n","Appellation":"Minervois\n","Conditionnement":"Pakking: Kartong med 6 flasker à 75cl\n","Label":"Beskyttet geografisk betegnelse","Cépage":"Druetype: Carignan, Syrah\n","Bouche":"aromaer av små røde bær og modne røde frukter, orientalske krydder, kraftig men ikke aggressiv\n","Taux d’alcoolémie":"Alkoholinnhold: 14% vol\n","Temps de garde":"Lagringstid: 10 år\n","Œil":"Øye\nrødlig, mørk og intens, lilla nyanser\n","Le conseil de l’œnologue":"serveres mellom 17 og 19°C\n","Vinification":"Maceration semicarbonique. Etter fermenteringen lagres vinen i ståltanker frem til tapping.\n","Millésime":"Årgang: 2019\n","Domaine":"Domaine du Siestou\n","Culture":"Økologisk\n"}