Produkter for belimo stellantrieb (4)

FERTALGA - Flytende biostimulant basert på alger (Ascophyllum Nodosum)

FERTALGA - Flytende biostimulant basert på alger (Ascophyllum Nodosum)

N + K + ekstrakter av marine alger + huminsyrer + fulvinsyrer + aminosyrer + EDTA Jern + EDTA Sink + EDTA Mangan. FERTALGA er et organisk flytende biostimulant basert på ekstrakt av alger, huminsyrer og fulvinsyrer samt mikronæringsstoffer (jern, sink og mangan) fullstendig chelatert av EDTA. Denne spesielle kombinasjonen fremmer utviklingen av alle landbruksvekster. Det organiske nitrogenet, rikt på plantebaserte aminosyrer, har en nærende effekt på de behandlede kulturene og påvirker også plantens fysiologiske prosesser ved å forbedre deres biokjemiske ytelse. Den brune sjøen (Ascophyllum Nodosum), rik på betain, vitaminer, naturlige promoterer, polysakkarider, kombinert med huminsyrer og fulvinsyrer samt EDTA mikroelementer gir planten større motstand mot atmosfærisk stress (som temperaturvariasjoner) og/eller fysiologisk stress (frukttap, mangler på mikronæringsstoffer). Utseende: Mørkebrun væske Bruk: Bladapplikasjon og Fertirrigasjon Emballasje: 1L - 5L - 20L - 1000L
SOLEGRO Bianco Rubicone IGT 6 flasker 75 cl

SOLEGRO Bianco Rubicone IGT 6 flasker 75 cl

Denne vinen SOLEGRO Bianco Rubicone IGT tilbyr en unik vinopplevelse med en flaske på 75 cl. Nyt en blanding av utvalgte druer som gir en miks av friske aromaer og smaker, perfekt for å akkompagnere måltidene dine. Pakket i et sett med 6 flasker, er det ideelt for å dele din lidenskap for vin med venner og familie.
Alici Salat

Alici Salat

Vi velger kun de beste nyfiskede ansjosene, de som er best egnet til å bli bearbeidet etter tradisjonelt håndverk, hvor modning under salt gir den mest autentiske smaken av Cetara.
BRAMITO DELLA SALA CL.75

BRAMITO DELLA SALA CL.75

"Opplev en ny dimensjon av renhet og friskhet med Bramito della Sala. Laget med Chardonnay-druer, har denne hvite vinen et elegant bouquet av moden frukt og sitrus. Nyt den unike smaken av denne italienske vinen, perfekt for å akkompagnere retter med fisk og ost."