Produkter for bakeri (7)

BISTROT Linjeovner - Ovner for bakerier og pizzeriaer

BISTROT Linjeovner - Ovner for bakerier og pizzeriaer

BAKE OFF Italiana har produsert ovner i over 30 år. En lang erfaring opparbeidet over tid sammen med smakene og trendene i storhusholdningen og blant fagfolk i bransjen. Fra en håndverksbedrift har den utviklet seg til en industriell virkelighet, og har med utholdenhet og besluttsomhet gjennomgått alle trinnene i sin bedriftsbygging, i harmoni med behovene i det internasjonale markedet. Historien dens er en oppadgående kurve av initiativer som viser hvordan selskapet har klart å tilpasse seg med sterk innovasjonskapasitet til endringer i smak, vaner, markedet, og den stadig økende teknologien i stekeprosessene. I USA, hvor begrepet "bake-off" ble myntet, beskrev det en uformell konkurranse med bakverk mellom venner, kolleger og naboer; i dag har betydningen av "bake-off" utvidet seg til det generelle begrepet "konkurranse", "utfordring", som perfekt representerer vår måte å forstå innovasjonen vi bringer inn i produktene våre.
Industrielle Blandere

Industrielle Blandere

Bredt utvalg av miksere dedikert til industrisektoren, kraftige og pålitelige.
BISTROT Linjeovner - Ovner for bakerier, konditorier og delikatesseforretninger

BISTROT Linjeovner - Ovner for bakerier, konditorier og delikatesseforretninger

BAKE OFF Italiana produce forni da oltre 30 anni. Una lunghissima esperienza maturata nel tempo insieme ai gusti e alle tendenze della grande distribuzione e dei professionisti del settore. Da attività artigianale si è trasformata in realtà industriale, percorrendo con tenacia e determinazione tutte le tappe della sua costruzione aziendale, in sintonia con le esigenze del mercato Internazionale. La sua storia, un crescendo di iniziative che dimostrano come l’azienda abbia saputo adeguarsi con forte capacità di innovazione a mutazioni del gusto, di abitudini, di mercato, all’incalzare di sempre nuove tecnologie nei processi di cottura. Negli Stati Uniti, dove fu coniato, il termine "bake-off" descriveva una competizione informale a colpi di dolci da forno tra amici, colleghi e vicini di casa; oggi il significato di "bake-off"si è esteso a quello generico di "gara", "sfida", che rappresenta perfettamente il nostro modo di intendere l'innovazione che portiamo nei nostri prodotti.
ROTORBAKE Ovner - Ovner for bakerier, konditorier og delikatesseforretninger

ROTORBAKE Ovner - Ovner for bakerier, konditorier og delikatesseforretninger

BAKE OFF Italiana har produsert ovner i over 30 år. En lang erfaring opparbeidet over tid sammen med smakene og trendene i storhusholdningen og blant fagfolk i bransjen. Fra en håndverksbedrift har den utviklet seg til en industriell virkelighet, og har med utholdenhet og besluttsomhet gjennomgått alle trinnene i sin bedriftsbygging, i harmoni med behovene i det internasjonale markedet. Historien dens er en oppadgående kurve av initiativer som viser hvordan selskapet har vært i stand til å tilpasse seg med sterk innovasjonskapasitet til endringer i smak, vaner, markedet, og den stadig økende utviklingen av nye teknologier i stekeprosessene. I USA, hvor termen "bake-off" ble myntet, beskrev det en uformell konkurranse med bakverk mellom venner, kolleger og naboer; i dag har betydningen av "bake-off" utvidet seg til den generelle betydningen av "konkurranse", "utfordring", som perfekt representerer vår måte å forstå innovasjonen vi bringer inn i produktene våre.
GOURMET Linjeovner - Ovnene for bakerier, konditorier og delikatesseforretninger

GOURMET Linjeovner - Ovnene for bakerier, konditorier og delikatesseforretninger

BAKE OFF Italiana har produsert ovner i over 30 år. En lang erfaring opparbeidet over tid sammen med smakene og trendene i storhusholdningen og blant fagfolk i bransjen. Fra en håndverksbedrift har den utviklet seg til en industriell realitet, og har med utholdenhet og besluttsomhet gjennomgått alle trinnene i sin bedriftsbygging, i harmoni med behovene i det internasjonale markedet. Historien dens er en oppadgående spiral av initiativer som viser hvordan selskapet har klart å tilpasse seg med sterk innovasjonskapasitet til endringer i smak, vaner, markedet, og den stadig økende teknologien i stekeprosessene. I USA, hvor begrepet ble myntet, beskrev
MISTRAL Linjeovner - Ovner for bakerier, konditorier og gastronomi

MISTRAL Linjeovner - Ovner for bakerier, konditorier og gastronomi

BAKE OFF Italiana har produsert ovner i over 30 år. En lang erfaring opparbeidet over tid sammen med smakene og trendene i storhusholdningen og blant fagfolk i bransjen. Fra en håndverksbedrift har den utviklet seg til en industriell realitet, og har med utholdenhet og besluttsomhet gjennomgått alle trinnene i sin bedriftsbygging, i harmoni med behovene i det internasjonale markedet. Historien dens er en oppadgående kurve av initiativer som viser hvordan selskapet har klart å tilpasse seg med sterk innovasjonskapasitet til endringer i smak, vaner, markedet, og den stadig økende tilgangen på nye teknologier i stekeprosessene. I USA, hvor termen "bake-off" ble myntet, beskrev det en uformell konkurranse med bakverk mellom venner, kolleger og naboer; i dag har betydningen av "bake-off" utvidet seg til den generelle betydningen av "konkurranse", "utfordring", som perfekt representerer vår måte å forstå innovasjonen vi bringer inn i produktene våre.
Forni Linea SNACK - Ovner for bakerier, konditorier og delikatessebutikker

Forni Linea SNACK - Ovner for bakerier, konditorier og delikatessebutikker

BAKE OFF Italiana produce forni da oltre 30 anni. Una lunghissima esperienza maturata nel tempo insieme ai gusti e alle tendenze della grande distribuzione e dei professionisti del settore. Da attività artigianale si è trasformata in realtà industriale, percorrendo con tenacia e determinazione tutte le tappe della sua costruzione aziendale, in sintonia con le esigenze del mercato Internazionale. La sua storia, un crescendo di iniziative che dimostrano come l’azienda abbia saputo adeguarsi con forte capacità di innovazione a mutazioni del gusto, di abitudini, di mercato, all’incalzare di sempre nuove tecnologie nei processi di cottura. Negli Stati Uniti, dove fu coniato, il termine "bake-off" descriveva una competizione informale a colpi di dolci da forno tra amici, colleghi e vicini di casa; oggi il significato di "bake-off"si è esteso a quello generico di "gara", "sfida", che rappresenta perfettamente il nostro modo di intendere l'innovazione che portiamo nei nostri prodotti.