Produkter for bakeri (78)

Clean label ingredienser for bakerier - Våre clean label løsninger for BVP

Clean label ingredienser for bakerier - Våre clean label løsninger for BVP

Våre clean-label løsninger fra Mixeo- og Stabeo-seriene, basert på plantefibre, er dine allierte for applikasjoner innen baking, bakverk og konditori. Stabeo reduserer sprekker i tørre produkter og hjelper til med forming og strukturering av dine formede produkter. Mixeo har varierte applikasjoner, som for eksempel en fett-mimetisk tekstur som muliggjør en reduksjon av fettinnholdet. Takket være den store mengden fibre de inneholder, gjør våre løsninger det mulig å øke fiberinnholdet i det endelige produktet betydelig.
Spiralblandere Abc Machines 125 Liter Hell 300 Kg Deig - Bakeri Konditori

Spiralblandere Abc Machines 125 Liter Hell 300 Kg Deig - Bakeri Konditori

Struktur: lakkert metallgrå Ral 9007 eller Ral 1013 krem. Maskin montert på hjul med små stabiliseringsføtter. (IRIS 30 og 40 montert på hjul med brems). Standard motorer: for blandinger med minst 55% fuktighet. Overføring: dobbel omdirigering. Panel: elektromekanisk med 2 tidtakere med digital skjerm. Omvendt rotasjon av beholderen i 1. gir, unntatt modellene 30 og 40. Velger for ekskludering av 2. gir. Knapp for manuell rotasjon av beholderen. Spenning: 400 Volt/50hz/3Ph. Beskyttelse av beholder: med rustfritt stålrist eller med plastdeksel. Kuttestang: rektangulær. 2 hastigheter for spiralen og beholderen.
Tilpassbare brødposer

Tilpassbare brødposer

"4 sesongers brødposer" er designet for å passe til alle anledninger. Laget av materialer av høy kvalitet, er disse posene perfekte for å transportere brødene dine samtidig som de bevarer ferskheten. Deres elegante og praktiske design gjør dem ideelle for bakerier og arrangementer. Ved å tilpasse brødposene dine, styrker du identiteten til merkevaren din og skaper en minneverdig opplevelse for kundene dine. Disse posene er et klokt valg for å kombinere funksjonalitet og estetikk.
Sprayegg

Sprayegg

Aerosol 300g : Økonomisk Ingen svinn (raske og presise applikasjoner) Tidsbesparelse (1 flaske = 300 bakverk) Praktisk Jevn gyldning, garanti for heving av butterdeig og kaker Mattrygghet Beskyttelse av produktet mot bakteriekontaminering Bevaring av produktkvaliteter
Four À Soles Gamme Focus 3/4/5 Nivåer - Bakeri Konditori

Four À Soles Gamme Focus 3/4/5 Nivåer - Bakeri Konditori

OVN MED RINGFORMET DAMPPIPE Ovnene anbefales for baking av alle typer brød. Maksimal steketemperatur: 300°C. Oppvarmingssystem: Ringformede damp rør ø 27 mm med enkel kryssrør 27 mm, forbrenningskammer med sirkulær tverrsnitt, som bruker refraktære sylindere i stål Aisi 309 S uten murstein eller sement. Drift: med diesel- eller gassbrenner. Standard kontrollpanel: elektromekanisk. Digitalt panel med 99 programmer, automatisk oppstart og automatisk utmattelse er tilgjengelig på forespørsel. Ytre paneler: i rustfritt stål. Steinbro: blanding av refraktær sement og metallnett. Dampsugende vifte: i malt stål på toppen av hette. Rustfri dampvifte i stål tilgjengelig på forespørsel.
Spiralblander Imr 40 - Bakeri Konditori

Spiralblander Imr 40 - Bakeri Konditori

35 kg deigblander Kippbar hode og avtakbar bolle Med enfaset motor Standard timer Standard hjul Motor tilgjengelig med frekvens 60Hz
IMR 50 Spiralblander - Bakeri Konditori

IMR 50 Spiralblander - Bakeri Konditori

42 kg deigblander Kippbar hode og avtakbar bolle Med enfaset motor Standard tidtaker Standard hjul Motor tilgjengelig med frekvens 60Hz
Itr Spiralblandere - Bakeri Konditori

Itr Spiralblandere - Bakeri Konditori

Deigblander på 12 kg / 17 Kg / 25 Kg / 35 Kg / 42 Kg Kippende hode og avtakbar bolle Med trefasemotor Standard timer Standardhjul På forespørsel, med to-hastighets trefasemotor Motor tilgjengelig med frekvens 60Hz
Mixer Batteur Pl100nvaf - Bakeri Konditori

Mixer Batteur Pl100nvaf - Bakeri Konditori

Tankkapasitet 100 liter Med elektronisk hastighetsregulator med inverter Elektromechanisk kontrollpanel Manuell løfting av bollen Fast/dreiende sikkerhetsgitter i plast "F"
Spiralblandere Abc Machines 60 Liter Deig 160 Kg - Bakeri Konditori

Spiralblandere Abc Machines 60 Liter Deig 160 Kg - Bakeri Konditori

Struktur: lakkert metallgrå Ral 9007 eller Ral 1013 krem. Maskin montert på hjul med små stabiliseringsføtter. (IRIS 30 og 40 montert på hjul med brems). Standard motorer: for blandinger med minst 55% fuktighet. Overføring: dobbel omdirigering. Panel: elektromekanisk med 2 tidtakere med digital skjerm. Omvendt rotasjon av bollen i 1. gir, unntatt modellene 30 og 40. Velger for ekskludering av 2. gir. Knapp for manuell rotasjon av bollen. Spenning: 400 Volt/50hz/3Ph. Beskytterskål: med rustfritt stålrist eller med plastdeksel. Kuttelinje: rektangulær. 2 hastigheter for spiralen og bollen.
Mixer Batteur Pl80snvaf - Bakeri Konditori

Mixer Batteur Pl80snvaf - Bakeri Konditori

Tankkapasitet 80 liter Med elektronisk hastighetsvariator med inverter Elektromekanisk kontrollpanel Manuell løfting av bollen Fast/dreiebart sikkerhetsgitter i plast "F"
Spiralblander Imr 5 - Bakeri Konditori

Spiralblander Imr 5 - Bakeri Konditori

5 kg deigblander Kippende hode og avtagbar bolle Med enfase motor Standard timer Standard hjul Motor tilgjengelig med 60Hz frekvens
Fermenteringskamre Tanker 400x600mm Doble Hyller 660x810mm - Bakeri Konditori

Fermenteringskamre Tanker 400x600mm Doble Hyller 660x810mm - Bakeri Konditori

Paniclima tilbyr et komplett utvalg av skap og rom, spesielt utviklet for fermentering av tradisjonelle deiger i kasser. En grundig studie av kraft og luftstrøm, i samarbeid med store franske bakerier, har gjort det mulig å utvikle et produkt som perfekt møter behovene til bakere. Katalogen er designet for å romme kasser på 400x600mm, og det er mulig å bruke alle eksisterende støtter på markedet. Utvalget er tilpassbart etter behov!
IBM 5 Spiralblander - Bakeri Konditori

IBM 5 Spiralblander - Bakeri Konditori

5 kg deigblander Fast hode og bolle Med enfase motor Standard timer Standard hjul Motor tilgjengelig med 60Hz frekvens
Spiralblandere Abc Machines 100 Liter Deig 250 Kg - Bakeri Konditori

Spiralblandere Abc Machines 100 Liter Deig 250 Kg - Bakeri Konditori

Struktur: lakkert metallgrå Ral 9007 eller Ral 1013 krem. Maskin montert på hjul med små stabiliseringsføtter. (IRIS 30 og 40 montert på hjul med brems). Standard motorer: for blandinger med minst 55% fuktighet. Overføring: dobbel omdirigering. Panel: elektromekanisk med 2 tidtakere med digital skjerm. Inversjon av rotasjonen av beholderen i 1. gir, unntatt modellene 30 og 40. Velger for ekskludering av 2. gir. Knapp for manuell rotasjon av beholderen. Spenning: 400 Volt/50hz/3Ph. Beskyttelse av beholder: med rustfritt stålrist eller med plastdeksel. Kuttestang: rektangulær. 2 hastigheter for spiralen og beholderen.
Mixer Batteur Pl160nvaf - Bakeri Konditori

Mixer Batteur Pl160nvaf - Bakeri Konditori

Tankkapasitet 160 liter Med elektronisk hastighetsregulator med inverter Elektromekanisk kontrollpanel Manuell heving av bollen Fast/dreiebart sikkerhetsgitter i plast "F"
IBM 50 Spiralblander - Bakeri Konditori

IBM 50 Spiralblander - Bakeri Konditori

42 kg deigblander Fast hode og bolle Med enfaset motor Standard timer Standardhjul Motor tilgjengelig med 60Hz frekvens
Batterivask Mlp956 - Bakeri Konditori

Batterivask Mlp956 - Bakeri Konditori

Serie utstyrt med 50 kurver, konstruksjon med dobbeltvegg, optimalisert akustisk isolasjon og termisk ytelse, formet tank med avrundede hjørner, filtre over hele tankens overflate, fullt automatisk drift med elektromekaniske knapper, magnetisk mikrobryter som stopper maskinen ved åpning av døren, doseringssystem for vaskemiddel og skyllemiddel, balansert dør med dobbeltvegg som standard. Mulighet for å vaske også Euronorm-bokser og 60x40.
Spiralblander Ibt 50 - Bakeri Konditori

Spiralblander Ibt 50 - Bakeri Konditori

42 kg deigblander Fast hode og bolle Med trefasemotor Standard timer Standardhjul Tilgjengelig på forespørsel, med to-hastighets trefasemotor Motor tilgjengelig med 60Hz frekvens
IBM 40 Spiralblander - Bakeri Konditori

IBM 40 Spiralblander - Bakeri Konditori

35 kg deigblander Fast hode og bolle Med enfase motor Standard timer Standard hjul Motor tilgjengelig med 60Hz frekvens
Fermenteringskamre Støtter 600x800mm Vogner 660x810mm Inngang 660 - Bakeri Konditori

Fermenteringskamre Støtter 600x800mm Vogner 660x810mm Inngang 660 - Bakeri Konditori

Kontrollert fermenteringskammer for bakeri/konditori for 1 / 2 / 3 eller 4 vogner 660x810mm inngang gjennom 660mm siden
Spiralblandere ABC Machines 50 Liter Deigkapasitet 130 Kg - Bakeri Konditori

Spiralblandere ABC Machines 50 Liter Deigkapasitet 130 Kg - Bakeri Konditori

Struktur: lakkert metallgrå Ral 9007 eller Ral 1013 krem. Maskin montert på hjul med små stabiliseringsføtter. (IRIS 30 og 40 montert på hjul med brems). Standard motorer: for blandinger med minst 55% fuktighet. Overføring: dobbel omdirigering. Panel: elektromekanisk med 2 tidtakere med digital skjerm. Omvendt rotasjon av beholderen i 1. gir, unntatt modellene 30 og 40. Velger for ekskludering av 2. gir. Knapp for manuell rotasjon av beholderen. Spenning: 400 Volt/50hz/3Ph. Beskyttelse av beholder: med rustfritt stålrist eller med plastdeksel. Kuttestang: rektangulær. 2 hastigheter for spiralen og beholderen.
IBM 10 Spiralblander - Bakeri Konditori

IBM 10 Spiralblander - Bakeri Konditori

8 kg deigblander Fast hode og bolle Med enfaset motor Standard timer Standard hjul Motor tilgjengelig med 60Hz frekvens
Rotasjonsovn Abc Maskiner 600x800 - Bakeri Konditori

Rotasjonsovn Abc Maskiner 600x800 - Bakeri Konditori

en 18 nivåer, for bakeplater i 600x800mm ideell for brød, bakverk og småkaker strøm 55 kw i TETRA ovn samlet på fabrikk, levert komplett direkte til deg, på stedet digitalt kontrollpanel utvendige dimensjoner, 1700 x 1800 x h 2680 mm vekt 1300 kg
Spiralblander Imr 10 - Bakeri Konditori

Spiralblander Imr 10 - Bakeri Konditori

8 kg deigblander Tiltbart hode og avtakbar bolle Med enfaset motor Standard timer Standardhjul Motor tilgjengelig med 60Hz frekvens
Batterivask Mlp140 - Bakeri Konditori

Batterivask Mlp140 - Bakeri Konditori

Serie preget av et spesifikt, kraftig hydraulisk system, frontventil for drenering av vann og digitale indikatorer for temperatur i kjele og tank. Tank med avrundede hjørner, filtre over hele tankens overflate, fullt automatisk drift med berøringskontroller. Magnetisk mikrobryter som stopper maskinen ved åpning av døren, doseringsanordning for vaskemiddel som standard.
Roterende Ovner Abc Maskiner 400x600 460x660 450x750 500x700 eller 400x800mm - Bakeri Konditori

Roterende Ovner Abc Maskiner 400x600 460x660 450x750 500x700 eller 400x800mm - Bakeri Konditori

en 18 nivåer, for bakeplater i 400x600, 460x660, 450x750, 500x700, eller 400x800mm ideell for bakverk og brød strøm 27 kw i TETRA ovn samlet på fabrikk, levert i sin helhet direkte til deg, på stedet digitalt kontrollpanel ytre dimensjoner, 1100 x 1420 x h 2380 mm vekt 870 kg
Four À Soles Gamme Ministar 4/5/6 Nivåer Msr 4c - Bakeri Konditori

Four À Soles Gamme Ministar 4/5/6 Nivåer Msr 4c - Bakeri Konditori

FOURS ANNULAIRES À TUBE VAPEUR Fours anbefalt for baking av alle typer brød. Maksimal steketemperatur: 300°C. Oppvarmingssystem: MINISTAR RING_MSR: damp rør med ringform ø 21mm med enkelt tverrør ø 21 mm, forbrenningskammer bygget med sylindere i Aisi 309S ildfast stål, uten murstein eller sement. MINISTAR STONE PELLET_MSP: damp rør med ringform ø 21mm med enkelt tverrør ø 21 mm, forbrenningskammer bygget med murstein og sement. Drift: med dieselbrenner, gass, pellets og biodrivstoff. Kontrollpanel: elektromekanisk. På forespørsel er et digitalt kontrollpanel tilgjengelig med 99 programmer, automatisk oppstart og automatisk utmattelse.
IBV Spiralblandere - Bakeri Konditori

IBV Spiralblandere - Bakeri Konditori

Deigblander på 12 kg / 17 Kg / 25 Kg / 35 Kg / 48 Kg Fast hode og bolle Utstyrt med hastighetsregulator Med enfase motor Standard timer Standard hjul Motor tilgjengelig med frekvens 60Hz
Ovn À Sole Gamme Kappa 3/4/5 Nivåer - Bakeri Konditori

Ovn À Sole Gamme Kappa 3/4/5 Nivåer - Bakeri Konditori

Anbefalte ovner for baking av alle typer brød. Maksimal steketemperatur: 300°C. Oppvarmingssystem: damprør i ringform ø 27 mm med enkelt tverrør ø 27, forbrenningskammer og kanaler for varm luft i ildfaste murstein. INGEN sementisolasjon på sidene og på toppen av ovnen. Standard kontrollpanel: elektromekanisk. Digitalt panel med 99 programmer, automatisk oppstart og automatisk utmattelse er tilgjengelig på forespørsel. Ytre paneler: i rustfritt stål. Steinbro: blanding av ildfast sement og metallnett. Dampsugende vifte: i malt stål på toppen av hetten. Rustfri dampvifte i stål tilgjengelig på forespørsel.