Produkter for atria calzone kebab (34)

Tørr Pølse - Pølse uten nitritt

Tørr Pølse - Pølse uten nitritt

Vår misjon: å gi tilbake sin ære til pølsen, et symbol på fransk gastronomi! Denne håndlagde pølsen er laget i vårt slakteri i Laissac, i Aveyron. Den består kun av 3 ingredienser: svinekjøtt, salt fra Guérande og Kampot IGP pepper fra Kambodsja. Denne tørkede kjøttet kan oppbevares i 3 måneder ved romtemperatur. Den vil akkompagnere coppa, lonzo, pølse, tørket oksekjøtt og skinke for å gi deg et 100% nitritt- og konserveringsmiddel-fritt tapasbrett. Alle våre pølser uten nitritt er laget av nøye utvalgte griser fra Aveyron. Opprinnelse: Laissac, Aveyron Vekt: omtrent 250g Ingredienser: Svinekjøtt, salt fra Guérande, Kampot IGP pepper, naturlig tarm
Churrasco smakspulver

Churrasco smakspulver

Churrasco smakspulver er et krydder inspirert av de rike, røyksmakene fra brasiliansk grilling. Perfekt for kjøtt, grillede retter og marinader. Dette gourmetkrydderet har de typiske notene fra grillene som er populære i Brasil, samt rike hint. Med en omato- og grillet paprika-base, gir en subtil sitronnote en friskhet til denne oppskriften. Churrasco krydder gir smak til alle typer kjøtt!
Iberisk svinefett Lagarto

Iberisk svinefett Lagarto

Iberisk svin over 10 måneder. Magre stykke plassert i den kostale delen av svinet, mellom Panceta og Barriguera, og skåret i strimler. Lagarto de Manto av iberisk svin er et utsøkt snitt hentet fra iberiske svin over 10 måneder, kjent for sin uovertrufne smak og kvalitet. Dette magre stykket ligger i den kostale sonen, mellom panceta og barriguera, og presenteres i tynne strimler som gir en mør og saftig tekstur, ideell for grilling eller steking. Dens strimlede form gjør den til et allsidig valg for ulike gourmetretter, samtidig som den bevarer den autentiske og dype smaken av iberisk svin. Perfekt for de som verdsetter kvalitetskjøtt med et gourmetpreg.
Iberisk Eikefôret Loin 50% Iberisk Rase - LENDER OG PØLSER

Iberisk Eikefôret Loin 50% Iberisk Rase - LENDER OG PØLSER

Stykke fra iberiske griser, fôret i montanera i 3-4 måneder med eikenøtter, urter og halm. Det blir håndlaget med Pimentón D.O. fra La Vera (Cáceres), også krydret med naturlige krydder og uten konserveringsmidler, salt, hvitløk og oregano. Den ekstraordinære lukten og aromaen setter seg i minnet. Ingredienser: Iberisk eikenøtt svinekjøtt, salt, naturlig aroma, pimentón, naturlige krydder og naturlig storfekjøtt tarm. 100 % naturlige ingredienser. Uten allergener. Med en minimum modning på 5-6 måneder, kjennetegnes den av en ekstraordinær lukt og aroma. Ingredienser: Iberisk eikenøtt svinekjøtt, salt, naturlig aroma, pimentón, naturlige krydder
400g vakuumpakket spekepølse med pepper eller chilipepper

400g vakuumpakket spekepølse med pepper eller chilipepper

Kjøttprodukter med en autentisk og raffinert smak, som gjør hvert hyggelig øyeblikk til en anledning til å nyte italiensk kvalitet. Strengt smakfulle kjøtt- og pølseprodukter på den mest naturlige måten mulig. Sunne og enkle elementer for å gjenoppdage smaken av gamle bondetradisjoner og våre områder.
Toulouse-pølser med kokte linser - Regionale kokte linser

Toulouse-pølser med kokte linser - Regionale kokte linser

For å nyte denne spesialiteten, hell innholdet fra boksen i en beholder, dekk til og la det småkoke på lav varme. Husk å røre om av og til. Ca. 10 minutter for en porsjon 15 minutter for to porsjoner Fett: 9,0 g Hvorav mettet fett: 3,9 g Karbohydrater: 8,7 g Hvorav sukker: <0,5 g Fiber: 2,0 g Proteiner: 8,4 g Salt: 0,76 g
Salte Snacks - med & uten Kjøtt

Salte Snacks - med & uten Kjøtt

Vegetarisk til kraftig, klassisk til raffinerte fyllinger
Kylling- og Tyrkisk Döner

Kylling- og Tyrkisk Döner

"MIX" Döner består av kyllingkjøtt og kalkunkjøtt, som er skåret i tynne skiver og lagt lagvis oppå hverandre. Ved å kombinere to typer fjærfe og en krydderblanding som er spesielt tilberedt for denne kombinasjonen, oppstår det en egen nytelse på en lett basis. Denne döneren finnes i vektklasser: 8 kg, 10 kg, 15 kg og deretter i 5 kg trinn opp til 120 kg.
Flammegrillet Laksplanke (Sett med 2)

Flammegrillet Laksplanke (Sett med 2)

Så deilig smaker rustikk
Grillede lammekebab

Grillede lammekebab

Arrosticini laget av ung kvinnelig storfekjøtt, under 20 måneder gammel, utvalgt og pakket i praktiske frosne lagpakker, som tillater delvis forbruk av innholdet, tilgjengelig i to formater: 100 stk og 225 stk.
Extra Ibérico Sarta Chorizo - Kjøttprodukter

Extra Ibérico Sarta Chorizo - Kjøttprodukter

Produktet er laget med en nøye utvalgt blanding av hakket / kuttet kjøtt, tilsatt salt, paprika og andre krydder, og gir oss vår Chorizo Sarta Ibérico Extra. En sann delikatesse for ganen som uten tvil vil imponere alle som prøver det. De iberiske grisene Brisa De iberiske grisene Brisa har spesielle egenskaper som skiller dem betydelig fra andre, noe som resulterer i iberiske produkter av høyeste kvalitet. De er eksemplarer med genetisk historie, hvis opprinnelse stammer fra en middelhavssubartype av Sus Scrofa Mediterraneus, innfødt i de berømte dehesas i Spania, hovedsakelig lokalisert i Salamanca. Behandlinger som brukes Hos Ibéricos Brisa går alle pølseprodukter gjennom disse behandlingene: hakking, tilsetning av ingredienser og elting, avkjøling, fylling, tørking og modning. Fordelene med pølser Pølser er rike på magnesium, fosfor, sink og kalium. I tillegg er de iberiske grisene Energiverdi: 390Kcal / 1619KJ Fett: 31 g Mettet fett: 11 g Karbohydrater: 1.5 g Sukker: 1.5 g Proteiner: 26 g Salt: 2.6 g
Nduja - Kalabresk Salami

Nduja - Kalabresk Salami

‘Nduja er den kalabresiske pølsen par excellence, og den fremstår med en dyp rød farge, har en myk konsistens og en spesielt krydret smak. Den lages av 42% svinefett, 30% magert svinekjøtt og rikelig med kalabresisk chili (25%). Anbefales som forrett eller som ingrediens i pasta og pizza. Kategori: Kalabresiske pølser VEKT: 300/350 g INGREDIENSER: Svin, salt, naturlige aromaer og krydder Sukker: dextrose og sukrose Antioksidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252 Vekt: 0,300 kg
Kletzen Nudler, Mat, Fylte Dumplings, Ferdigretter, Bekvemmelighetsprodukter, Pasta, Frossen Mat

Kletzen Nudler, Mat, Fylte Dumplings, Ferdigretter, Bekvemmelighetsprodukter, Pasta, Frossen Mat

Etter bestememor's oppskrift lager vi fortsatt denne søte spesialiteten fra Kärnten-kjøkkenet. Den deilige fyllet? Tørkede pærer (Kletzen), kvarg, kanel og sukker. Den typiske smaken får Kasnudelen fra den brune mynten. Bare herlig! ... Innhold pakke: 50 stk i PE-pose
Kyllingleverpaté

Kyllingleverpaté

Denne oppskriften er utrolig enkel (selvfølgelig med N2O kremkapsler) og det er et flott smakfullt måltid for folk som ønsker å nyte noe deilig, men ikke har mye tid til å tilbringe på kjøkkenet. Forberedelsen tar mindre enn en halv time og er nok til omtrent 8-10 personer. Du kan også oppbevare den i kjøleskapet i opptil 4 dager uten at den blir dårlig. Nitrogenoksidgassen fra N2O krempatronen forlenger holdbarheten til kremen, så det er lurt å lade den før oppbevaring. Liste over ingredienser 250 g renset og vasket kyllinglever 2 spiseskjeer smør 1 teskje hakket persille En halv teskje pepper Salt 2 hakkede hvitløksfedd 100 ml dobbelt krem 23 Graham-kjeks eller toasttriangler Ripsgele (valgfri topping) Avrent kapers Rens de hele kyllingleverne og sett dem til side. Varm opp en flat panne på middels varme og legg leverne i pannen.
Sardinerullespyd i Beccafico-stil

Sardinerullespyd i Beccafico-stil

Hvem av dere har vært i Sicilia uten å stoppe innom en av de pittoreske restaurantene eller trattoriene? Alle har sikkert hørt om de berømte fylte sardinene. Prøv også vår praktiske og moderne versjon: fristende spyd å dele, både stående og ved bordet.
Klar til å spise Kunafa - Kokt Kunafa

Klar til å spise Kunafa - Kokt Kunafa

Vi er igjen i fasen med vårt nye produkt. Dette er første gang et selskap begynner å produsere kokt Kunafa som du kan varme i mikrobølgeovn på sekunder. Det kommer med 70 ml sirup. Alt i alt.
Fuet og chorizo-snack

Fuet og chorizo-snack

Vi tilbyr deg et nytt snackkonsept. De er raske og enkle å forberede, perfekte som en liten forrett. Du kan spise dem hvor som helst: hjemme, på jobb eller utendørs.
Grillede kjøttboller - Bearbeidet produkt

Grillede kjøttboller - Bearbeidet produkt

20 GR-30 GR-40 GR-50 GR-60 GR
Tofu Ostefylte Kjøttboller - Veganske Tofu Ostefylte Kjøttboller

Tofu Ostefylte Kjøttboller - Veganske Tofu Ostefylte Kjøttboller

Uten tilsetningsstoffer, naturlige produkter, vegansk. Tofu er en vegansk fylling for kjøttboller. Holdbarhet ved -18 grader er 1 år. Både kokte og ukokte varianter kan produseres i ønskede vekter etter forespørsel. Leveres i kg-pakker og i tallerkenemballasje etter behov.
Svarte oliven brødpinner

Svarte oliven brødpinner

Sorte Oliven Brødpinner
Łąckie Pierogi - frosne matvarer

Łąckie Pierogi - frosne matvarer

- ruskepierogi - pierogi med kjøtt - pierogi med spinat og ost - pierogi med jordbær - pierogi med blåbær - søte pierogi med ost - pierogi med epler - pierogi med plommer - pierogi med kål og sopp - pierogi med kål og kjøtt - Łąckie pyzy - pyzy med kjøtt - uszka med sopp - uszka med kjøtt
Maiski kip kaas prei - Forstekt og panert schnitzel med kylling, ost og purre

Maiski kip kaas prei - Forstekt og panert schnitzel med kylling, ost og purre

Maiski kip kaas prei, panert kylling fylt med ostesaus og biter av purre. 125 g/stykke, i bulk 3 kg = 2 x 12 stykker.
Kjøttdeigpai - Stekepannepai

Kjøttdeigpai - Stekepannepai

Deig med kjøttdeig, poteter, ost og grønnsaker
Deig med Potetfyll - Börek

Deig med Potetfyll - Börek

Deig med Potetfyll
Klassisk Pistasj Baklava - Original Gaziantep Baklava

Klassisk Pistasj Baklava - Original Gaziantep Baklava

KLASSISK PISTASJEBAKLAVA Den første versjonen av baklava. Du vil elske den klassiske baklava laget med en produksjons- og kuttemetode som har vært i bruk i århundrer. Tahmis, et av de eldste smakmerkene i verden og i Tyrkia, har eksistert siden 1635. Tahmis ble grunnlagt i 1635 i Gaziantep, sentrum av Midtøsten. Siden Gaziantep ligger langs den historiske Silkeveien, har byen vært vert for mange konger, reisende og handelsmenn i fortiden. Blant de viktigste smakene til Tahmis er kaffe og baklava.
Grande Engangsgrill

Grande Engangsgrill

Grande, pratik grill er den største produsenten i Tyrkia. - Den antennes enkelt ved å tenne det indre emballasjen. Den gir mulighet for å tilberede 2-3 kg kjøtt uten problemer. - Pratik grill består av eikegrillkull, grill, stativ, aluminiumsfoliegrill, kraft innvendig pose, papp utvendig emballasje og antenner. - Når emballasjen tennes fra kanten, blir kullene raskt glødende. - Produktmål: 31 cm x 6,5 cm x 24 cm - Stekeareal mål: 29 cm x 22 cm
Panino Pinsato - Smaken

Panino Pinsato - Smaken

Håndpresset sandwich for å gjøre den enda mykere og mer fordøyelig. Kan stekes både på grill og i en forvarmet ovn på 240° til den er pent gyllen. Fyll den etter smak; enhver kombinasjon vil gjøre den enda mer deilig og smakfull.
Snacks for salgsautomater - smal sandwich, SMAL RULL, smal focaccia

Snacks for salgsautomater - smal sandwich, SMAL RULL, smal focaccia

Pakningsstørrelsen er spesialdesignet for oppbevaring i automatens rom. Kvalitet og sikkerhet for snacksene, samt punktlige leveranser, er garantert.
Kylling Ravioli - Smaker fra Italia

Kylling Ravioli - Smaker fra Italia

Deilig for to, disse smakfulle kylling-ravioliene er nøye tilberedt med en tomatsaus infundert med urter fra Provence, for et komplett og smakfullt måltid.