Kyllingleverpaté
Denne oppskriften er utrolig enkel (selvfølgelig med N2O kremladere) og er en flott salt matrett for folk som ønsker å smake noe deilig, men ikke har mye tid å bruke på kjøkkenet. Det tar mindre enn en halvtime å forberede, og den er nok til omtrent 8-10 personer på grahamkjeks. I tillegg kan den oppbevares i kjøleskapet i opptil 4 dager uten å bli dårlig. Faktisk forlenger nitrogengass fra kremladeren holdbarheten, så husk å lade den før du oppbevarer den.
Ingrediensliste
250 gram vasket og renset kyllinglever
2 spiseskjeer smør
1 teskje hakket persille
En halv teskje pepper
Salt
2 hakkede hvitløksfedd
100 ml dobbelt krem
23 grahamkjeks eller toasttriangler
Ripsgele (valgfritt pålegg)
Avrent kapers
Rens hele kyllingleverne og sett dem til side. Varm opp en flat stekepanne over middels varme og tilsett leverne.