Produkter for atria calzone kebab (1)

Tørr Pølse - Pølse uten nitritt

Tørr Pølse - Pølse uten nitritt

Vår misjon: å gi tilbake sin ære til pølsen, et symbol på fransk gastronomi! Denne håndlagde pølsen er laget i vårt slakteri i Laissac, i Aveyron. Den består kun av 3 ingredienser: svinekjøtt, salt fra Guérande og Kampot IGP pepper fra Kambodsja. Denne tørkede kjøttet kan oppbevares i 3 måneder ved romtemperatur. Den vil akkompagnere coppa, lonzo, pølse, tørket oksekjøtt og skinke for å gi deg et 100% nitritt- og konserveringsmiddel-fritt tapasbrett. Alle våre pølser uten nitritt er laget av nøye utvalgte griser fra Aveyron. Opprinnelse: Laissac, Aveyron Vekt: omtrent 250g Ingredienser: Svinekjøtt, salt fra Guérande, Kampot IGP pepper, naturlig tarm