Produkter for aspirin (3)

Selengjær

Selengjær

Selengjær, produsert ved fermentering av Saccharomyces cerevisiae i et selenrikt medium, er en anerkjent kilde til organisk matform selen. Selen er et grunnleggende sporstoff som er nært knyttet til menneskers helse. Selengjær er en av de beste kildene til organisk selen. Opptaket og utnyttelsen av organisk selen er mye høyere enn for uorganisk selen, og toksisiteten til organisk selen er mye lavere. EC-nummer: 231-957-4 Molekylformel: Se CAS-nummer: 7782-49-2
Kaliumsorbat

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat er et høyeffektivt, trygt og giftfritt konserveringsmiddel for mat. Selv om kaliumsorbat er ett av mange konserveringsmidler på markedet, er det et av de beste, da det er harmløst og allsidig. Kaliumsorbat produseres for det meste syntetisk. Det er et smak- og luktfritt pulver. Ifølge FDA anses det som trygt å bruke, da det brytes ned i kroppen til vann og karbondioksid. Det står på listen over konserveringsmidler som kan brukes i kosmetiske produkter med begrensninger. Den maksimalt tillatte konsentrasjonen i sluttproduktet er 0,6 %, beregnet som sorbinsyre. Det fungerer best i et surt miljø, ellers er egenskapene mye svakere.
Melatonin

Melatonin

Melatonin er et indolamin-neurohormon hvis nivåer varierer i en daglig syklus, noe som gjør det mulig å synkronisere de sirkadiske rytmene til flere biologiske funksjoner i dyr, planter og mikrober. Mange biologiske effekter av melatonin overføres gjennom melatoninreseptorer, inkludert MT1, MT2 og MT3-subtypene. Glutationperoksidase, superoksiddismutaser og katalase reguleres opp av melatonin. EC-nummer: 200-797-7 Molekylformel: C₁₃H₁₆N₂O₂ CAS-nr: 73-31-4