Produkter for artichoke olje (2)

Ekstra jomfru olivenolje - Ekstra jomfru olivenolje

Ekstra jomfru olivenolje - Ekstra jomfru olivenolje

SPESIFIKASJON AV OLIVENOLJE Nivå av syre: < 1,0 Peroksidverdi: < 15 meq o /Kg Sammensetning av fettsyrer Myristinsyre (C14:0): < 0,05 Palmitinsyre (C16:0): 7,5 - 20 Palmitoleinsyre (C16:1): 0,3 - 3,5 Margarinsyre (C17:0): < 0,3 Margaroleinsyre (C17:1): < 0,3 Stearinsyre (C18:0): 0,5 - 5,0 Oljesyre (C18:1): 55 - 83 Linolsyre (C18:2): 3,5 - 21 Linolensyre (C18:3): < 1,0 Arachinsyre (C20:0): < 0,6 Gadolinsyre (C20:1): < 0,4 Beheninsyre (C22:0): < 0,4 Lignocerinsyre (C24:0): < 0,2 Steroler Kolesterol: < 0,5 Brassicasterol: < 0,1 Campesterol: < 4,0 Stigmastanol: < 0,5 Beta-sitosterol: > 93,0 TESTMETODER Spesifikk tyngde ved 25° NGD 18 0909-0.920 Refraksjonsindeks ved 25° NGD 31 1,467-1,471 Jodindeks (Wijs) NGD 32 78-90 Saponifiseringsindeks (i natriumoleat – mg/kg) NGD 8 10 maks. Syreinnhold (i oljesyre %) NGD 10 0,5 maks.
Raffinert solsikkeolje engros - Raffinert solsikkeolje engros

Raffinert solsikkeolje engros - Raffinert solsikkeolje engros

SOLSIKKEOLJE Solskikkeolje brukes til matlaging fordi den har en mild smak. Den har også lavt innhold av mettet fett. Det er en rik kilde til vitaminene E, A og D. Solskikkeolje er den ikke-flyktige oljen som utvinnes fra solsikkefrø. Som produsent av solsikkeolje, brukes solsikkeolje ofte i matvarer som stekeolje og i kosmetiske formuleringer som emollient. Bruksområder Bruksområdene for solsikke er som følger: * Som matlagingsolje. * Frittering og steking. * Også brukt i baking. * I tillegg er solsikkeolje det beste alternativet til smør for baking eller matlaging og foretrekkes av veganere.