Produkter for artichoke hjerter (13)

Panerte surimi-kamskjell

Panerte surimi-kamskjell

Panerte surimi-kamskjell
SALTE ARTISJOKKHJERTEKURVER

SALTE ARTISJOKKHJERTEKURVER

Artiskokkhjerter i kvarter, ideelle som forrett eller i salat.
Frosne artisjokkhjerter med stilker

Frosne artisjokkhjerter med stilker

Ideell for å kle en salat, kjøtt, fisk eller enhver annen tilberedning som kan passe godt med artisjokk. FORPAKNING: 5 x 1 kg = 5 kg
Muskatblomst - Hele Krydderier

Muskatblomst - Hele Krydderier

Macis, vi elsker det, og det har blitt vårt emblematiske krydder fra Muziris. Macis (mace på engelsk) er det røde skallet av muskatnøtten, så de har veldig lignende smaker. Imidlertid er macis mye mer delikat og fint i munnen, det gir noter av furu og sødme. Vi bruker det i små mengder, enten finhakket eller for å trekke direkte i dine forberedelser. Opprinnelse: Banda-øyene, Indonesia Kvalitet: blomster, Spesiell, Rød-Orange
Syltede Paprika

Syltede Paprika

Syltede Chilipepper Ref: SAL046 Volum: 180 ml
Okra

Okra

Variété: Gombo grønn Origine: Gombo er opprinnelig fra Afrika, men dyrkes i dag i mange varme områder over hele verden. Våre gomboer dyrkes i Senegal. Beskrivelse: Gombo er en langstrakt og sylindrisk grønn grønnsak, med en slimete tekstur og en lett søt smak. Den brukes ofte som ingrediens i retter fra afrikansk, asiatisk og karibisk mat.
Sprø Kremet Jalapeno Ostebiter

Sprø Kremet Jalapeno Ostebiter

En mild ost med en delikat touch av krydder
Madagaskar Ingefær

Madagaskar Ingefær

Tilgjengelig i tørket ingefær eller ingefærpulver, vil denne krydderet perfekt komplementere fiskerettene dine, og heve smakene i kjøttretter eller grilling. Finn vårt 100% naturlige ingefær pakket i gjenlukkbare, hermetiske poser: Ingefær er en plante som vokser i tropiske land. På Madagaskar dyrkes den i østlige deler av landet. Den tilhører samme familie som gurkemeie, og det er roten, rhizomet, som konsumeres. Når roten blir gul, høstes den, rengjøres og tørkes. Denne prosessen gjør det mulig å bevare ingefæret lenger samtidig som det beholder sine næringskvaliteter. Vekt: 250 g Mengde: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1 kg Form: Ingefærpulver, Tørket ingefær
Krydret Potetbåter

Krydret Potetbåter

Pakke med Krydret Potetbåter 2,5k
Rogn fra kamskjell

Rogn fra kamskjell

Rogn fra kamskjell
Kokt muslingkjøtt

Kokt muslingkjøtt

Kokt muskelkjøtt
ANSJOS I OLIVENOLJE - SALTET

ANSJOS I OLIVENOLJE - SALTET

De som elsker ansjos vet at ansjosfileter i olivenolje gir en uendelig glede og passer perfekt i mange oppskrifter der de tilfører sin kraftige smak av fisk og salt. Ansjos i olivenolje brukes nesten som et krydder, for å gi en unik og deilig smak til hver oppskrift de inngår i. Kombinere ansjos med andre smaker Før vi snakker om oppskrifter, her er en liste over ingredienser som passer perfekt med ansjosfileter marinert i olivenolje. Hvis du har en oppskrift som hovedsakelig bruker disse ingrediensene, kan du uten tvil legge til ansjos og lykkes hver gang: - Grønn eller svart oliven - Tomat (fersk, knust, cherrytomat...) - Kapers - Grillede paprika - Squash - Poteter - Mozzarella- og fetaost - Hardkokt egg, majones eller omelett - Hvitløk.
Frosne Squash Fritters

Frosne Squash Fritters

Veldig rask å bruke, disse zucchinibollene møter perfekt forventningene til forbrukere som ønsker å spare tid. Disse bollene er laget med ekte skiver av zucchini og en tynn, sprø deig. Ideelle varme eller kalde som en forrett eller aperitiff, de vil passe veldig godt til kjøtt, fisk eller salater. FORPAKNING: 6 x 1 kg = 6 kg