Produkter for arla norditaliensk (41)

Fontale viner

Fontale viner

I Costigliole d'Asti produserer Morando Wine House Fontale-viner kjent for sitt utmerkede forhold mellom kvalitet og pris. Dette er en type flaskeprodukt som kan møte alle dine behov, og som også imøtekommer kravene fra det nasjonale markedet. For å be om mer informasjon eller for å legge inn en bestilling på nettet, vennligst ring vårt selskap eller bruk våre kontaktopplysninger, så vil vi kontakte deg så snart som mulig.
Pecorino PGI hvitvin

Pecorino PGI hvitvin

Pecorino PGI hvitvin
EURO   4,20 AL PZ  PASTA   GAROFALO   FUSILLI  N,63   KG 3 PASTA DI  GRAGNANO IGP

EURO 4,20 AL PZ PASTA GAROFALO FUSILLI N,63 KG 3 PASTA DI GRAGNANO IGP

Helt fra starten av produksjonsprosessen, når semolina av durumhvete blir blandet med vann, er vår bekymring å respektere råvaren vi har valgt med stor omhu. Oppmerksomheten som rettes mot deigen bestemmer faktisk porøsiteten til det endelige produktet (det vil si kvaliteten på pastaen i forhold til sausen). Målet vi har i tankene i denne fasen er også å bevare den naturlige fargen på hveten. Respekt, i denne sammenhengen, betyr å unngå for høy vanntemperatur, som ville kompromittere de originale kvalitetene til semolina, og å bruke større mengder vann for å sikre porøsiteten som kjennetegner Pasta Garofalo. KONFEKSJON 4 X 3 KG PRIS 1 KONFEKSJON EURO 4,20 1 PALETT 48 KONFEKSJONER FRA 4 UTLØPSDATUM 05/09/27 MINIMUM BESTILLING 30 PALETT
Håndverksproduksjon av konjakk - XO konjakk - Reserve 2012 - 20 cl flaske

Håndverksproduksjon av konjakk - XO konjakk - Reserve 2012 - 20 cl flaske

Et eksepsjonelt produkt krever en eksepsjonell emballasje EN FRANSK KUNNSKAP Vi har valgt å fremheve denne konjakken gjennom en raffinert emballasje for å fremheve en fransk kunnskap. FORBRUKSRÅD: Du kan nyte denne konjakken som en digestif, eller med is. Den kan like gjerne akkompagnere dine familiebegivenheter som måltidene dine, men også være partneren til kveldene dine.
Vinklubb

Vinklubb

En eksklusiv vinklubb som tilbyr medlemmene spesielle fordeler og tilgang til begrensede utgaver av vin.
GIN

GIN

nelle sauvage, einerbær, korn, ingefær, malurt, appelsinskall og sitronskall. Hver krydderurt destilleres uavhengig av hverandre for deretter å bli blandet kaldt etter 24 timers hvile. Denne teknikken gjør det mulig å ekstrahere og bevare maksimalt med aromaer. 70 cl
Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Fra en eksklusiv oppskrift skaper Delfino Battista en ekte synd. De beste ansjosfiletene velges, vikles rundt en kapers og pakkes en og en, med bare tilsetning av ekstra jomfruolivenolje.
Økologisk Extra Virgin Olivenolje Reuza 750 ml - Italiensk olje - Biancolilla og Taggiasca oliven

Økologisk Extra Virgin Olivenolje Reuza 750 ml - Italiensk olje - Biancolilla og Taggiasca oliven

Reuza Extra Virgin er født fra sammenslåingen mellom to høyt verdsatte italienske kultivarer, med ganske forskjellige effekter: Biancolilla-oliven og Taggiasca-oliven. Ekstra jomfruolivenolje · 100% italiensk olje – kaldpresset · Fått fra Biancolilla-oliven og Taggiasca-oliven · Søt og aromatisk, et utmerket krydder til salater og rå grønnsaker, Reuza er et høyt utvalgt produkt: det kombinerer de aromatiske notene fra Biancolilla-oliven med sødmen fra Taggiasca-oliven. Resultatet er overraskende og veldig behagelig. Navnet "Reuza", som betyr Rose på ligurisk dialekt, refererer til en parfymerte olje, akkurat som en blomst. Olivenene høstes for hånd i månedene november og desember. Oljeutvinningen utføres med største omhu, strengt kald.
Rum Farol - Rum Farol

Rum Farol - Rum Farol

RUM FAROL er en tradisjonell destillat basert på melasse, modnet i ex-Porto Tawny fat. For øyet fremstår den som ravfarget, lys kobber. Nesen overraskes av en søt duft av kirsebær, de fruktige og vedvarende hintene minner om Portvin. Smaken avslører et røykfylt og treaktig aroma, først tørr, men blir deretter myk. RUM FAROL er en utmerket håndverksrom med en allsidig karakter, perfekt for smaking og egner seg til blanding av sofistikerte drinker. Laget eksklusivt i Portugal, er Rum Farol resultatet av de naturlige prosessene med gjæring og destillering av presset sukkerrørjuice, hvis aromatiske profil er garantert. RUM FAROL lyser opp sofistikert drikking, og kartlegger kursen for sansene. Kapasitet: 70cl - 40%Vol
Sjalottløk eplecidereddik 20cl - Domaine Flaguerie

Sjalottløk eplecidereddik 20cl - Domaine Flaguerie

Flaguerie eplecidereddik er resultatet av den eddikdannende transformasjonen av økologisk eplecider til eddik. Denne naturlige eddiken lagres i flere måneder i eikefat før den tappes uten filtrering. En eddikmor kan dannes på bunnen av flasken. Flaguerie eplecidereddik er beriket med sjalottløk. Bruttovekt: 490g / 1,08lb Vekt av kartongen med 12: 6kg / 13,23lb Syrenivå: 5° Restalkohol: <0,5°
Les Tagliatelles - Les Nominettes

Les Tagliatelles - Les Nominettes

For lange pastafans, velg de deilige tagliatelle! La deg friste av deres finesse og smak som vil overraske deg med hver bit.
Talha Blanco - Hedrede Viner

Talha Blanco - Hedrede Viner

TALHA BLANCO FICHA TÉCNICA: Denominación de origen: DOP Alentejo Komposisjon: Antão Vaz, Arinto, Perrum, Fernão Pires Vinifikasjon: Fermentert i leirkrukker Alkoholinnhold: 13o NOTATER OM SMAK: Utseende: Gylden Lukt: Moden frukt (ananas) og appelsinskall Smak: Mineral, med en intens og vedvarende ettersmak
Enkelthen Braucol - Viner

Enkelthen Braucol - Viner

En naturlig vin laget på en innfødt druesort og med en original vinifikasjon. Hvem kan si det bedre? Enkelthen Braucol, det er ferske bringebær og en vakker krydret struktur: gurkemeie, spisskummen og et hint av tonkabønne. Domaine: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation: GAILLAC Region: SØR-VEST Farge: Rød Druetyper: Braucol Dyrkingsmetode: Økologisk omstilling Karakter: lett / fruktig Innhold: 75cl Sulfinnhold: svært lite eller ikke svovlet Årgang: 2019
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Druene kommer fra den første kalkholdige leireområdet ved Gardasjøen i den mytiske Sirmione, høyde 68 m over havet SESTO DI IMPIANTO: Dyrking i rader med guyot beskjæring AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: I stål ved kontrollert temperatur COLORE: Intens gyllen med grønnlige refleksjoner NASO: Behagelig bouquet av melon og mandarin med hint av mynte og noen blomsteraktige noter BOCCA: Man merker en viss astringens, men den er nesten ikke til stede og har utmerket fruktighet CIBO: Alle retter med fisk, supper, pasta- og risretter, hvitt kjøtt GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
ROSATO SALENTO - ROSÉVINER FRA SALENTO

ROSATO SALENTO - ROSÉVINER FRA SALENTO

Druetype: Negroamaro – svart Malvasia – Primitivo Produksjonsområde: Østområdet av Taranto Jordtype: Rød jord blandet med steiner, tuff og/eller kalkstein Vintype: Støttet alberello Gjennomsnittlig alder på vinmark: 15 år Gjennomsnittlig produksjon / hektar: 90/120 kvintaler druer Høsttid: September Druet høstingsmetode: Håndplukking Alkohol: 11% -12% vol. Farge: Livlig rosa Bouquet: Karakteristisk vinøs Smak: Tørr, veldig harmonisk Serveringstemperatur (celsius): 8° 10° C Anbefalt: Aperitiff, fisk og italienske forretter, sjømat, delikate supper samt grønnsaker, mozzarella og fersk ost.
Hvetepasta - Marco 260 Fleksibilitet

Hvetepasta - Marco 260 Fleksibilitet

Denne hvetepastaen er laget av utvalgt hvetemel av premium kvalitet, i henhold til spesialteknologi, samtidig som den bevarer gamle produksjonstradisjoner. Spesielle produksjonsprosesser sikrer at pastaen ikke klistrer seg sammen eller blir grøtete under koking, og opprettholder sin smak og gule farge. Pastaen inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer. Denne pastaen inneholder B-vitaminer, som er nødvendige for riktig funksjon av fordøyelsessystemet, samt vitamin E og proteiner som er essensielle for kroppen. Under koking beholder pastaen sin næringsverdi, de verdifulle egenskapene til korn, og gir en spesiell smak til maten. Næringsinnhold: 100 g Energiverdi: 1494 kJ / 357 kcal Fett hvorav mettet fett: 1,1 g 0,5 g Karbohydrater hvorav sukker: 76,0 g <0,3 g Proteiner: 11,0 g Salt: 0,5 g*
Adriaterhavet - Hvit Amaretto

Adriaterhavet - Hvit Amaretto

Le spiritueux : Oppdag Adriatico Bianco, en deilig mandelmelk-likør laget av 100 % naturlige italienske ingredienser! Her blir mandlene håndplukket og kommer direkte fra Puglia. I tillegg brukes det verken melk eller krem, og denne lille sødmen er sertifisert vegansk. På smak avslører den en silkeaktig og kremet tekstur, som utvikler seg med melkete og vaniljeaktige noter. Unik og utrolig forførende! Nyt den over is, i cocktailer (The Almond Margarita, Liquid Tiramisu, Madeleine 2.0 osv.) eller tilsett den i kaffen for å leke med teksturen og gi den en deilig vri. La maison : Adriatico er det vellykkede prosjektet til Jean-Robert Bellanger, en fransk entreprenør som har kommet for å konkurrere med de store italienske merkene på deres eget territorium. I en alder av 40 år bestemmer han seg for å skifte karriere til brennevin og grunnlegger merket i september 2019. Type: Amaretto Bianco Contenance: 70cl Degré alkoholisk: 16%
AOC TRADISJON SØT NATURLIG VIN - MUSCAT DE LUNEL

AOC TRADISJON SØT NATURLIG VIN - MUSCAT DE LUNEL

Siden 1957, på en tradisjonell måte, er denne naturlige søte vinen blant våre bestselgere med sin vakkert ravfargede farge. Her har vi en muscat som vi elsker, takket være sine aromaer av melon, fersken, aprikos, men også eukalyptus. Smaken oppnår en delikat balanse mellom sødme og friskhet. Det er en skjør balanse, men den reflekterer terroiret til muscatene fra Lunel. Tilgjengelig på flasker eller i løsvekt.
Gammel Armagnac Hors d'âge

Gammel Armagnac Hors d'âge

Sammensetning av Armagnacs som har vært lagret i minst 10 år i eikefat i våre kjellere i Gers. Farge: Mørk med gyldne og kobberaktige refleksjoner – Vi tilsetter ingen sukker eller karamell. Nese: Fantastisk kompleksitet bygget rundt en base av typiske Armagnacs: Plomme, Vanilje og Hvitblomster. Vår Hors d’Âge er ekstremt kompleks og utvikler seg gradvis til et dusin forskjellige aromaer, som avslører seg som mange deilige overraskelser. Smak: Utrolig rund og generøs, veldig smøraktig og gir en følelse av letthet og sødme. Kombinasjoner: Dette er Armagnacen som bør nytes i 30 minutter for å oppleve alle nyansene. Passer godt til rødt kjøtt og krydret mat. Brukt av kokker i matlaging. VEKT: 1.4 kg FLASKE: Flaske 150cl, Flaske 70cl SKU: GHAGE
Pinot Grigio - hvitvin

Pinot Grigio - hvitvin

Typisk hvitvin fra Nordøst-Italia; kjent over hele verden som aperitiff og som en utmerket vin til å følge pasta, fisk og pizza. Den er godt kjent og mye elsket av amerikanere og engelskmenn.
Cuvée Noémie – Rosé

Cuvée Noémie – Rosé

Vår cuvée Noémie er summen av vår lidenskap og vårt arbeid. Valg av lavavkastende parceller, vinifikasjon i eikefat for hvitvin, lagring i eikefat for rødvin. Cuvée med høy uttrykksevne og en rik og vedvarende karakter som vil finne sin plass på et gastronomisk bord.
Tradisjonell Campanelle - Håndlaget Pasta

Tradisjonell Campanelle - Håndlaget Pasta

Pakking: - 240 grams pose Ingredienser: - Durum hvete mel* (Opprinnelse Poitou-Charentes) - Vann * Allergifremkallende ingrediens
Geitost med Rosmarinskorpe

Geitost med Rosmarinskorpe

Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk og en rosmarinskorpe, med en minimum modningsperiode på 30 dager.
HARD SAUEMELKOST MED SORTE OLIVEN - Pasteurisert hard sauemelkost modnet med svart olivenkrem

HARD SAUEMELKOST MED SORTE OLIVEN - Pasteurisert hard sauemelkost modnet med svart olivenkrem

Smak: Intensiv Aroma: Karakteristisk for en sauost med aroma av svarte oliven Farge: Lys gul med mørke årer fra svart olivenkrem Konsistens: Hard
PRIMARIO - IGT TOSKANSK RØD

PRIMARIO - IGT TOSKANSK RØD

Sangiovese/Merlot
MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

Ottenuto da una lavorazione quasi in purezza del vitigno Bovale Sardo (localmente conosciuto come Muristellu), varietà autoctona fedelmente riproposta in questo vino. Frutto di una lenta fermentazione in piccole vasche di acciaio ed una lunga maturazione in piccolli caratelli di rovere francese per 3 anni, ha avuto un successivo affinamento in bottiglia coricata di un anno e poco più. Colore rosso rubino impenetrabile con note violacee, al naso si apre maestoso con note di pietra focaia, grafite e piccole bacche nere. Al palato sprigiona il suo calore seguito da una trama di tannini morbidi e avvolgenti, rivelando note di cacao nero. Vino non filtrato, eventuali sedimenti non compromettono la qualità ma esaltano la tipicità e testimoniano l' integrità e la naturalezza delle nostre procedure enologiche. Ottimo in accompagnamento a piatti ricchi e strutturati come secondi di cacciagione, carni rosse e formaggi stagionati.
Røde Viner - D. Graça Tinto Grande Reserva Gamle Vinstokker

Røde Viner - D. Graça Tinto Grande Reserva Gamle Vinstokker

Konsept: En vin for å demonstrere den uvurderlige arven som er de gamle vinmarkene i Douro Superior. Druer: Druer fra gamle vinmarker, druetyper Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Barroca, Tinta Roriz og Sousão Høyde på vinmarkene: 180 til 600 m Jord: Skifer og Skifer/Granitt
Bacariza Premium Rødvin

Bacariza Premium Rødvin

8-9 måneder på fat. Monastrell – Syrah. 2019
OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

{"Colore":"intens gyllengul.","Vinificazione":"fermentering i tonneaux av fransk eik og akasie.","Abbinamento gastronomico":"den passer til forretter, delikate første retter, retter med fisk og hvitt kjøtt.","Vitigno":"100% Arneis.","Profumo":"elegant og kompleks, med noter av moden frukt godt blandet med hint av akasiehonning og søte krydder.","Gradazione alcolica":"±13,5%.","Maturazione":"opphold \"sur lies\" i tonneaux frem til neste høsting.","Sapore":"salt og fyldig, med en lang og vedvarende ettersmak.","Servire alla temperatura di circa":"8°C"}
Amber Ale Flaske - 0,75L

Amber Ale Flaske - 0,75L

Denne amberølen er behagelig fyldig. Fermenteringen av kornene gir den lett søte toner og en bemerkelsesverdig rundhet! Nyt den i godt selskap! Farge: Amber Stil: Amber Ale Alkoholprosent: 6,50% IBU (bitterhet): 13