Produkter for arla norditaliensk (7)

Fontale viner

Fontale viner

I Costigliole d'Asti produserer Morando Wine House Fontale-viner kjent for sitt utmerkede forhold mellom kvalitet og pris. Dette er en type flaskeprodukt som kan møte alle dine behov, og som også imøtekommer kravene fra det nasjonale markedet. For å be om mer informasjon eller for å legge inn en bestilling på nettet, vennligst ring vårt selskap eller bruk våre kontaktopplysninger, så vil vi kontakte deg så snart som mulig.
Pecorino PGI hvitvin

Pecorino PGI hvitvin

Pecorino PGI hvitvin
EURO   4,20 AL PZ  PASTA   GAROFALO   FUSILLI  N,63   KG 3 PASTA DI  GRAGNANO IGP

EURO 4,20 AL PZ PASTA GAROFALO FUSILLI N,63 KG 3 PASTA DI GRAGNANO IGP

Helt fra starten av produksjonsprosessen, når semolina av durumhvete blir blandet med vann, er vår bekymring å respektere råvaren vi har valgt med stor omhu. Oppmerksomheten som rettes mot deigen bestemmer faktisk porøsiteten til det endelige produktet (det vil si kvaliteten på pastaen i forhold til sausen). Målet vi har i tankene i denne fasen er også å bevare den naturlige fargen på hveten. Respekt, i denne sammenhengen, betyr å unngå for høy vanntemperatur, som ville kompromittere de originale kvalitetene til semolina, og å bruke større mengder vann for å sikre porøsiteten som kjennetegner Pasta Garofalo. KONFEKSJON 4 X 3 KG PRIS 1 KONFEKSJON EURO 4,20 1 PALETT 48 KONFEKSJONER FRA 4 UTLØPSDATUM 05/09/27 MINIMUM BESTILLING 30 PALETT
Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Fra en eksklusiv oppskrift skaper Delfino Battista en ekte synd. De beste ansjosfiletene velges, vikles rundt en kapers og pakkes en og en, med bare tilsetning av ekstra jomfruolivenolje.
Økologisk Extra Virgin Olivenolje Reuza 750 ml - Italiensk olje - Biancolilla og Taggiasca oliven

Økologisk Extra Virgin Olivenolje Reuza 750 ml - Italiensk olje - Biancolilla og Taggiasca oliven

Reuza Extra Virgin er født fra sammenslåingen mellom to høyt verdsatte italienske kultivarer, med ganske forskjellige effekter: Biancolilla-oliven og Taggiasca-oliven. Ekstra jomfruolivenolje · 100% italiensk olje – kaldpresset · Fått fra Biancolilla-oliven og Taggiasca-oliven · Søt og aromatisk, et utmerket krydder til salater og rå grønnsaker, Reuza er et høyt utvalgt produkt: det kombinerer de aromatiske notene fra Biancolilla-oliven med sødmen fra Taggiasca-oliven. Resultatet er overraskende og veldig behagelig. Navnet "Reuza", som betyr Rose på ligurisk dialekt, refererer til en parfymerte olje, akkurat som en blomst. Olivenene høstes for hånd i månedene november og desember. Oljeutvinningen utføres med største omhu, strengt kald.
Rum Farol - Rum Farol

Rum Farol - Rum Farol

RUM FAROL er en tradisjonell destillat basert på melasse, modnet i ex-Porto Tawny fat. For øyet fremstår den som ravfarget, lys kobber. Nesen overraskes av en søt duft av kirsebær, de fruktige og vedvarende hintene minner om Portvin. Smaken avslører et røykfylt og treaktig aroma, først tørr, men blir deretter myk. RUM FAROL er en utmerket håndverksrom med en allsidig karakter, perfekt for smaking og egner seg til blanding av sofistikerte drinker. Laget eksklusivt i Portugal, er Rum Farol resultatet av de naturlige prosessene med gjæring og destillering av presset sukkerrørjuice, hvis aromatiske profil er garantert. RUM FAROL lyser opp sofistikert drikking, og kartlegger kursen for sansene. Kapasitet: 70cl - 40%Vol
Ekstra Jomfru Olivenolje Arzentu 750 ml - Italiensk olje - Peranzana og Taggiasca oliven

Ekstra Jomfru Olivenolje Arzentu 750 ml - Italiensk olje - Peranzana og Taggiasca oliven

Arzentu Extra Virgin Olivenolje er født fra sammenslåingen mellom to høyt verdsatte italienske kultivarer: Oliva Peranzana og Oliva Taggiasca Ekstra Virgin Olivenolje · 100% italiensk olje – kaldpresset · Fått fra Peranzana-oliven og Taggiasca-oliven · Utmerket krydder for de mest delikate rettene Arzentu er et høyt utvalgt, mildt og aromatisk produkt som kombinerer de karakteristiske egenskapene til Taggiasca-oliven og Peranzana-oliven: begge kultivarer produserer svært fruktige oljer: den veldig søte Taggiasco, Peranzana Extra med litt mer uttalte kryddernoter. Kombinasjonen er veldig behagelig. Navnet "Arzentu" Argento på ligurisk dialekt refererer til et edelt produkt, men med en livlig note, både i navn og smak. Olivenene høstes for hånd i månedene november og desember. Oljeutvinningen utføres med største omhu, strengt kaldt. kode:ARG .75