Produkter for arla norditaliensk (3)

Gin Amazzoni

Gin Amazzoni

Le Gin Amazzoni er en klassisk, men kompleks gin som blander autentisitet og modernitet ved å destillere urter som aldri før har blitt brukt. På nesen blander den friske duften av einer seg med en overraskende spiss av krydder, mens man ved første slurk kjenner de urteaktige smakene av einer, med en nøtteaktig smak i midten av munnen. En strålende eksplosjon av sitrus gir en elegant avslutning, som gir deg lyst på en slurk til. Denne ginen er en ekte uttrykk for kunsten å destillere, som fanger essensen av det brasilianske terroiret og rikdommen av dets kulturelle arv. Le Gin Amazzoni er perfekt for gin-entusiaster som søker en unik og minneverdig smaksopplevelse. Enten det er for å feire en spesiell anledning eller for å berike samlingen din av brennevin, er denne ginen et eksepsjonelt valg som legemliggjør luksus og sofistikering.
Cuvée Noémie – Rosé

Cuvée Noémie – Rosé

Vår cuvée Noémie er summen av vår lidenskap og vårt arbeid. Valg av lavavkastende parceller, vinifikasjon i eikefat for hvitvin, lagring i eikefat for rødvin. Cuvée med høy uttrykksevne og en rik og vedvarende karakter som vil finne sin plass på et gastronomisk bord.
GRANA PADANO DOP - GRANA PADANO AOP

GRANA PADANO DOP - GRANA PADANO AOP

Grana Padano er en halvfett ost med beskyttet opprinnelsesbetegnelse (AOP). Den ble skapt for nesten 1000 år siden av cisterciensermunkene i Chiaravalle-klosteret, som brukte modnet ost for å bevare overskuddet av melk. Grana Padano er laget av delvis skummet melk fra Grana-regionen, som ligger i Padana-dalen (Nord-Italia). Melkekyrne og det grønne fôret som brukes til å mate dem må være basert i produksjonsområdet for Grana Padano. Skummingen av melken skjer naturlig, ved å la fløten stige opp ved tyngdekraft mens råmelken hviler. Kun ostehjul som er i samsvar med forskriftene fra konsortiet, som spesifisert i spesifikasjonsreglene, og som har modnet i minst 9 måneder, vil bli brent med Grana Padano-merket. Produksjonen av Grana Padano utgjør omtrent 22% av den italienske melkproduksjonen og omtrent 40% av produksjonen i sine områder.