Produkter for alvovitox guarana pulver (1)

Transglutaminase - tilsetningsstoff og matenzym

Transglutaminase - tilsetningsstoff og matenzym

Transglutaminase er et tilsetningsstoff i mat, det er et enzym som danner tverrbindinger mellom proteinmolekyler. De viktigste produktgruppene som bruker Transglutaminase: kjøttprodukter, pølse/skinkeprodukter, sjømatprodukter, bakeriprodukter, meieriprodukter og veganske produkter. Det er fordeler med å bruke TG: * Forbedrer kjøtttekstur og binding mellom kjøttstykker * Reduserer fosfater * Reduserer vanninnholdet under matlagingsprosesser * Forbedrer den endelige teksturen i produkter med lavt natriuminnhold * Forbedrer tekstur og elastisitet * Øker gelstyrken, noe som letter proteinløsning * Reduserer innholdet av gummier og gelatiner osv. Den mest brukte applikasjonen er for: kjøttprodukter, meieriprodukter, sjømatprodukter, bakeriprodukter, ost/kesamprodukter, veganske produkter.