Produkter for albatross sjømat (19)

Frossen vaktel kutting

Frossen vaktel kutting

På forespørsel Frosne vaktel lår og fileter. Produkter må hentes på stedet hos Caille des Vosges, ingen frossen levering tilgjengelig.
Pangasfilet

Pangasfilet

IQF
PASTEURISERT RÅKÅL

PASTEURISERT RÅKÅL

Pasteurisert rå surkål for bedre oppbevaring Pris(er): 5€/kg for to kartonger med 6x1kg levert. 5,70€/kg for tre kartonger med 6x1kg levert.
ANSJOS I OLIVENOLJE - SALTET

ANSJOS I OLIVENOLJE - SALTET

De som elsker ansjos vet at ansjosfileter i olivenolje gir en uendelig glede og passer perfekt i mange oppskrifter der de tilfører sin kraftige smak av fisk og salt. Ansjos i olivenolje brukes nesten som et krydder, for å gi en unik og deilig smak til hver oppskrift de inngår i. Kombinere ansjos med andre smaker Før vi snakker om oppskrifter, her er en liste over ingredienser som passer perfekt med ansjosfileter marinert i olivenolje. Hvis du har en oppskrift som hovedsakelig bruker disse ingrediensene, kan du uten tvil legge til ansjos og lykkes hver gang: - Grønn eller svart oliven - Tomat (fersk, knust, cherrytomat...) - Kapers - Grillede paprika - Squash - Poteter - Mozzarella- og fetaost - Hardkokt egg, majones eller omelett - Hvitløk.
Stekte egg

Stekte egg

Cocotine Stekte Egg er forhåndskokte, så du trenger bare å varme opp ett for å nyte et deilig egg! Våre stekte egg er naturlige, pasteuriserte og uten konserveringsmidler. Faktisk har dette produktet ingen tilsatt salt eller fett. Eggene er praktisk presentert i små skåler som bare trenger å varmes opp. Boks med 80 egg
Små rensede blekkspruter - Cefalopod-serie

Små rensede blekkspruter - Cefalopod-serie

Små blekkspruter i persillekrem: Lag en persillade (hvitløk og persille). Tine de små blekksprutene. Vi anbefaler å tine blekksprutene under vann rett før tilberedning. Stek blekksprutene i en panne med olivenolje, tilsett persilladen slik at du får en jevn gyllen farge. Krydre etter smak. Tilsett fløten og la det småkoke i 4 minutter på lav varme. Server med hvit ris eller dampede gulrøtter.
Marin ingrediens for næringsmiddelindustrien - Sjøbønne - Gastronomiske Alger

Marin ingrediens for næringsmiddelindustrien - Sjøbønne - Gastronomiske Alger

Havbønne, Himanthalia elongata, er en brun alge fra de nordvestlige kystene i Europa. Den har en sprø tekstur og en lett, rund smak som er veldig interessant som tilbehør.
Salicornes Krukke 130g - KRYDDER

Salicornes Krukke 130g - KRYDDER

*Salicornia, *eddik, salt fra Île de Ré, vann Vekt: 0,130 kg
Bleksprut

Bleksprut

Tilgjengelig i frossen. Størrelser tilgjengelig: T1 (+4kg) T2 (3-4kg) T3 (2-3kg) T4 (1,5-2kg) T5 (1,2kg- 1,5kg) T6 (800-1,2kg) T7 (500-800g) T8 (330-500g) T1:+4kg T2:3-4kg T3:2-3kg T4:1,5-2kg T5:1,2-1,5kg T6:800-1200g T7:500-800g T8:330-500g
Andebryst - Fersk And

Andebryst - Fersk And

EUROVOLAILLES er grossist av andebryst fra Gers. En av lederne innen produkter fra Gers. HOS EUROVOLAILLES er det 3000 mulige referanser, så telefonen er uunngåelig. For mer informasjon, ring 01 46 86 21 54.
Krydret Sildesaus

Krydret Sildesaus

Krydret Sild Ref: SAL055 Innhold: 200 g
Frosne vaktler

Frosne vaktler

Fransk selskap, spesialisert på oppdrett av vaktler i Vosges. I nesten 50 år har vår familiebedrift fokusert på dyrevelferd og kvalitet. Vaktlene blir født, oppdrettet, slaktet og bearbeidet på stedet. Vi bruker lokal plantebasert fôr. Vår kompetanse er basert på dyreutvelgelse og gode oppdrettsforhold. Vi selger alle våre ferske og frosne produkter over hele Frankrike, Europa og for stor eksport.
Håkjerringfilet

Håkjerringfilet

IQF
Rød snapper biff

Rød snapper biff

Rød snapper biff
Vaktel egg

Vaktel egg

Fransk selskap, spesialisert på oppdrett av vaktler i Vosges. I nesten 50 år har vår familiebedrift fokusert på dyrevelferd og kvalitet. Vaktlene blir født, oppdrettet, slaktet og bearbeidet på stedet. Vi bruker lokal plantebasert fôr. Vår kompetanse er basert på dyreutvalg og gode oppdrettsforhold. Vi selger alle våre ferske og frosne produkter over hele Frankrike, Europa og for stor eksport.
Vaktelkjøtt

Vaktelkjøtt

Fransk selskap spesialisert på oppdrett av vaktler i Vosges. I nesten 50 år har dette familieeide selskapet fokusert på dyrevelferd og kvalitet. Vaktlene blir født, oppdrettet, slaktet og bearbeidet på stedet. Vi bruker lokalt plantebasert fôr. Vår kompetanse ligger både i utvelgelse av dyr og i gode oppdrettsforhold. Vi selger alle våre ferske/frosne produkter i Frankrike, Europa og utenfor.
Vaktel egg

Vaktel egg

Fransk selskap, spesialisert på oppdrett av vaktler i Vosges. I omtrent 50 år har denne familiebedriften fokusert på dyrevelferd og kvalitet. Vaktlene fødes, oppdrettes, slaktes og bearbeides på stedet. Vi bruker lokale plantebaserte fôr. Vår kompetanse ligger både i utvelgelsen av dyrene og i gode oppdrettsforhold. Vi markedsfører alle våre ferske/frosne produkter i Frankrike, i Europa og for stor eksport.
Kokt muslingkjøtt

Kokt muslingkjøtt

Kokt muskelkjøtt
Choudor Lardons

Choudor Lardons

Choucroute cuite CHOUDOR Lardons i pakker på 5 og 1 kg (andre formater er også tilgjengelige) (Choucroute tilberedt sous-vide, med andefett for å gi en rundere smak til produktet, og Lardons for å tilføre en lett røkt smak) Priser: 5,70€/kg for to kartonger med 6x1kg levert. 5€/kg for tre kartonger med 6x1kg levert.