Produkter for afrikansk såpe (2)

Anisfrø

Anisfrø

Stjerneanisfrø - en krydder som ble brakt til Europa tidlig i middelalderen og raskt fikk popularitet i matlaging. Prester og healere i gamle sivilisasjoner satte pris på stjerneanisfrø - de helbredende egenskapene ble noen ganger omtalt som mirakler. I matlaging brukes alle deler av stjerneanis i alle mulige former. Stjerneanisfrø tilsettes marinader for å gi dem en sterk smak. Hvis du blander dem med laurbærblad og kanel, får du et utmerket hjemmelaget krydder til kalde kjøttretter. Proteiner (g / 100g): 18,0 Fett (g / 100g): 16,0 Karbohydrater (g / 100g): 35,0 Energiverdi (kcal / 100g): 360,0
Spelt - Korn

Spelt - Korn

Det er en kornavling. Modning, motstandsdyktig mot mange sopp sykdommer, uformell. Øret er lukket for smuss, mister ikke den akkumulerte fuktigheten, er beskyttet mot skadedyr. Det inneholder mye protein, få kalorier og de fleste aminosyrer som er uerstattelige. Det inneholder andre vitaminer og ulike makro- og mikronæringsstoffer. Mange forskjellige retter kan lages av det: brød, grøt, supper, kjeks, sauser og kremer, tilbehør til fisk, kjøtt og desserter.