Økologisk Skrellet Havre 5 Kg
Den økologiske havregrynen er en matvare som ikke er så kjent og brukt i Italia, mens den i engelsktalende land er en av hovedingrediensene til frokost. Den økologiske havren selges i korn for å lage smakfulle veganske eller vegetariske oppskrifter. Havre brukes ofte rå i flak for å gjøre frokosten med melk eller yoghurt mer smakfull, mens kornvarianten er utmerket for å lage supper eller gryteretter. Denne kornsorten er også en konsentrat av næringsstoffer som er nyttige for kroppens velvære, som fiber, B-vitaminer og forskjellige mineraler (jern, kalsium, kalium, fosfor, magnesium, kobber). Den økologiske havren må skylles under rennende vann for å fjerne eventuelle urenheter før den kokes, og deretter må den bløtlegges i minst 12 timer. Deretter kan den kokes eller brukes som ingrediens i salater og tilbehør, men spesielt for å lage kjeks, brød, paier og søtsaker.