Produkter for 2kg fastet (7)

Mil 1000g

Mil 1000g

Millet er laget av hirse. Det hjelper med å motvirke surhetsgraden i kroppen, styrker immunforsvaret og er næringsrikt og lett fordøyelig. Det er naturlig glutenfritt. Dets store fordel er det høye innholdet av B-vitaminer, hematopoietisk jern og kobber. Det er en utmerket kilde til kostfiber samt kalium, magnesium, kalsium og natrium. Det gir kroppen lettfordøyelig protein og komplekse karbohydrater, som er grunnlaget for et sunt kosthold. Hirse har en antiviral og styrkende effekt, og hjelper med å gjenopprette kroppens syre-base-balanse. B-vitaminene og jern har hematopoietiske egenskaper. Hirse hjelper med å redusere betennelse i kroppen, har en oppvarmende effekt, forbedrer metabolismen, samt konsentrasjon og hukommelse. Det høye innholdet av kalsium og silisiumforbindelser styrker tenner og bein. - 4%, inkludert mettet fett 0,4 g - 2% karbohydrater 72,1 g - 28%, inkludert sukker 0,8
Splittede Erter Halv 5kg Horeca

Splittede Erter Halv 5kg Horeca

Vårt selskap har gleden av å tilby produktet Splittet Erter fra vår produktlinje for grossister og distribusjonsnettverk som betjener Horeca-sektoren. Våre produkter blir renset og pakket i vår fabrikk, og vi legger stor vekt på kvaliteten på produktene. Erter er en belgfrukt. Erter er en god kilde til protein, gir også karbohydrater, samt fiber som fremmer fordøyelsen. I tillegg har erter en alkaliserende effekt. De er en grunnleggende ingrediens i militær ertersuppe, men de passer også perfekt til ulike typer pålegg, supper eller salater.
Grønne Linser 1000g

Grønne Linser 1000g

Linser har, som alle belgfrukter, unike helsefordeler. De er en kilde til godt absorberbart protein. Linseprotein er, etter soyaprotein, det mest absorberbare proteinet av vegetabilsk opprinnelse (85 prosent). Grønne linser inneholder mye fiber. Fiber hjelper ikke bare med å regulere blodsukkeret, forbedrer hjerte- og fordøyelsessystemet, men bidrar også til å senke kolesterolnivået, fjerner giftstoffer fra kroppen, beskytter mot tykktarmskreft og også mot type 2-diabetes. De har et høyt jerninnhold, som er gunstig for personer som ikke spiser kjøtt. En kopp grønne linser inneholder 100 prosent av det anbefalte daglige jerninntaket. Dette mineralet spiller en viktig rolle i dannelsen av hemoglobin i blodet og myoglobin i musklene, som er ansvarlig for å transportere oksygen til cellene. Det inneholder også verdifullt mangan og folsyre.
Kokosflak 250g

Kokosflak 250g

Kokosflak får man fra kjøttet av kokosnøtten, som først tørkes og deretter rives til små flak. Kjøttet er rikt på næringsstoffer som vitaminer: C, E, K og B-vitaminer, samt mineraler: sink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, kalsium og jern. Kokos og dets derivater (flak, kokoschips, kokosolje) inneholder mettet fettsyrer. Mettede fettsyrer av animalsk opprinnelse bør begrenses i det daglige kostholdet, men de som kommer fra kokos er bygget opp av betydelig mindre molekyler og omdannes direkte til energi uten å lagres i kroppen som fett. Kokosflak inneholder enorme mengder fiber, som er nødvendig for riktig funksjon av fordøyelsessystemet. Vi finner også små mengder protein og elektrolytter, som bidrar til å opprettholde kroppens syre-base-balanse.<strong>Ingredienser:</strong> kokosflak&nbsp;<strong>Næringsverdi per 100g</strong> Energiinnhold 2695kJ/655k
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Hirse er laget av hirse. Det hjelper med å motvirke kroppens acidifisering, styrker immuniteten og er næringsrikt og lett fordøyelig. Naturlig glutenfritt. Dets store fordel er det høye innholdet av B-vitaminer, hematopoietisk jern og kobber. Det er en utmerket kilde til kostfiber samt kalium, magnesium, kalsium og natrium. Det gir kroppen lett fordøyelig protein og komplekse karbohydrater, som er grunnlaget for et sunt kosthold. Hirse har en antiviral og styrkende effekt, og hjelper med å gjenopprette kroppens syre-base-balanse. B-vitaminene og jernvitaminene har hematopoietisk effekt. Hirse bidrar til å redusere betennelse i kroppen, har en oppvarmende effekt, forbedrer stoffskiftet, samt konsentrasjon og hukommelse. Det høye innholdet av kalsium- og silisiumforbindelser styrker tenner og bein. - 4% inkluderer mettet fett 0,4g - 2% av karbohydrater 72,1g - 28% inkludert sukker 0,8g - 1% av protein 10.
Speltflak 1000g

Speltflak 1000g

De stammer fra speltkorn, som i polsk matlaging har vært kjent og brukt i mange år. I lang tid var de glemt, men nå er de tilbake i vinden. Speltkorn spises etter koking eller rå. De tilsettes melk, yoghurt og frukt.
Tørkede Fjær 1000g

Tørkede Fjær 1000g

Tørkede plommer er inkludert i tørket frukt og nøtter. De kan spises som snacks eller som ingrediens i mange retter. Tørkede plommer er en verdifull kilde til næringsstoffer, spesielt fiber og polyfenoler. De er en rik kilde til vitaminer, mineraler og fytokjemikalier. Vitamin A, E, K, C, B-vitaminene, pantotensyre, kalium, fosfor, jern, kalsium, magnesium, sink – alt dette finnes i tørkede plommer. I tillegg inneholder fruktene polyfenoliske forbindelser som er sterke antioksidanter. Tørkede plommer anses som et av de beste naturlige tiltakene mot forstoppelse. Takket være fiberen forbedrer de tarmperistaltikken. Sorbitolen i fruktene skaper et miljø for utvikling av den nødvendige bakteriefloraen. For mye plommer konsumert på en gang kan føre til oppblåsthet og diaré.