Camu-Camu - Bulkprodukter økologisk fruktpulver 100 % rent, med 8-10 % naturlig vitamin C
Camu Camu (Myrciaria dubia) er en hvitblomstrende busk fra myrtefamilien, som vokser i det vestlige Amazonasområdet, spesielt i Peru og Brasil.
Camu Camu-frukten er en sfærisk bær som varierer fra 10 til 40 mm i diameter og har en rød til fiolett farge, ofte med to kjerner. Sammen med Acerola-kirsebær er Camu Camu rangert blant plantene med det høyeste innholdet av vitamin C i verden og har en uvanlig høy konsentrasjon av sekundære planteforbindelser.
Effekter
På grunn av at menneskekroppen ikke kan produsere vitamin C selv, er det viktig å sørge for at vi har et regelmessig inntak av vitamin C. Camu-Camu er en ideell form for vitamin C, som sammen med Acerola regnes som frukten med mest vitamin C. I motsetning til Acerola-kirsebær kan Camu Camu-bær lages til 100 % rent fruktpulver uten noen andre tilsetninger.
Opprinnelse: Peru
Pakker: 5 kg