... smak og saftighet, typiske egenskaper ved iberisk svin som er oppdrettet fritt og naturlig foret. Ideelt for steking, gryteretter eller grilling, er "cabecero" uten "presa" et allsidig produkt som gir et gourmetpreg til enhver rett. Dets tekstur og smak gjør det til et perfekt valg for dem som verdsetter kvaliteten i iberisk svinekjøtt.
Portefølje (15)
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Embutido i hele eller halve stykker laget med utvalgt iberisk svinekjøtt, krydret med naturlige krydder, salt, hvitløk og oregano. Med delikat smak og karakteristisk aroma. Med en minimum modning på 4-5 måneder, med delikat smak og karakteristisk aroma. Produksjonsprosess: Utvalg, hakket, eltet, fylt og modnet. Ingredienser: Iberisk svinekjøtt fra eikenøtt, salt, sukker, naturlige krydder...
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Produktet er laget med en nøye utvalgt blanding av hakket / kuttet kjøtt, tilsatt salt, paprika og andre krydder, og resulterer i vår Velita de Chorizo Ibérico de Bellota. En sann delikatesse for ganen som uten tvil vil imponere alle som prøver det. De iberiske grisene Brisa De iberiske grisene Brisa har spesielle egenskaper som skiller dem betydelig fra andre, noe som resulterer i iberiske...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play