Tyskland, Hamburg
Vi distribuerer høykvalitetskaffe og espresso med og uten koffein. All kaffe blir blandet og ristet av oss. Vår risteri satser helt på den tradisjonelle trommelmetoden kombinert med en langvarig risting ved lave temperaturer. Det betyr at risting – avhengig av kaffen – tar omtrent 15 - 20 minutter (minst 12 minutter) og blir kontinuerlig overvåket av risteren. Ristetemperaturen ligger på ca. 240°C. Denne tradisjonelle risteprosessen gjør det mulig for risteren å forsiktig fremheve alle aromaene som gir kaffen vår den spesielle karakteren.
Tyskland, Tornesch
Engros, bearbeiding og raffinering av hasselnøtter (ristet, hakket, skivet, malt, pasta) ved anlegget i Tornesch (Schleswig-Holstein) Etableringsår: 1989...
Portefølje (1)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play