Tyskland, Gnarrenburg
... veganere. Også i restaurantbransjen brukes agavendicksaft gjerne, for eksempel i cocktails. Råmaterialet, som er laget av forskjellige agavesorter i Mexico, består av glukose, men hovedsakelig av fruktose (ca. 80 %) og har dermed en veldig lav glykemisk indeks. Agavendicksaft brukes ofte som erstatning for sukker, og spesielt av veganere blir det ofte brukt som erstatning for honning. Den er litt søtere enn biproduktet. BIO Agavensirup løser seg raskt opp og kan komme i forskjellige farger og ulikt...
Portefølje (10)
Tyskland, Bad Bentheim
... Equivalent (DE) DE-nummeret til glukosen sier noe om bindekraften og søtheten til glukosen og avhenger av graden av hydrolyse som er anvendt. Stivelse omdannes til glukose gjennom hydrolyse. På en skala fra 0 til 100 er 0 ren stivelse og 100 ren glukose. Jo lavere nummeret er, desto høyere er bindekraften til produktet. Jo høyere nummeret er, desto høyere er søtheten. Bruk Glukose kan tas opp direkte fra tynntarmen gjennom blodet. Når det sirkulerer i blodet, blir glukosen tatt opp i…...
Portefølje (549)
Tyskland, Frankfurt Am Main
...Tørket gyllenbær oppnås etter at frukten har gjennomgått en prosess med utvelgelse, vask, desinfisering og tørking. Gyllenbæret ligner på en rosine, og smaken varierer mellom søt og sur. Frukten er høyt verdsatt for sitt høye innhold av antioksidanter, som minimerer cellulær aldring, og for å stabilisere nivået av glukose i blodet, noe som gjør den gunstig for de som lider av diabetes. MOQ: 20 kg...
Portefølje (31)
Tyskland, Wörrstadt
...Bio druesukker produseres gjennom hydrolyse av økologisk maisstivelse og påfølgende krystallisering. Bio druesukker er lett vannløselig og har en behagelig fruktig, forfriskende smak med en subtil sødme. Ingredienser: Druesukker* *=fra kontrollert økologisk produksjon Allergener: ingen inneholdt Vegetarisk: Ja Vegan: Ja...
Portefølje (41)
...Den fettrike delen av egget tilbyr mange funksjoner. Vi rådgir deg Emulgeringsevne og viskositet, for å nevne noen funksjonelle egenskaper ved eggeplommen. Allsidig anvendelig for majones, sauser, hollandaise. Egetypisk: varmebestandig eggeplommepulver Gul: med salt og glukose...
Portefølje (17)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play