Spania, Montoro. Cordoba
... urenheter samtidig som den pleier, beroliger, reparerer og forynger. Bruksanvisning: Påfør i håndflaten, masser inn i ansiktet med fingertuppene i sirkulære bevegelser. La virke i noen sekunder, fjern med et fuktig bomullshåndkle og tørk. Unngå kontakt med øyne og slimhinner. Ved kontakt, skyll med rikelig med vann. Topisk bruk.
Portefølje (50)
Spania, Vva Castellon
...I denne gin setter vi vårt preg, da det er den eneste økologiske ginen i verden destillert fra appelsinjuice. Sammensetningen er overraskende enkel; vann, alkohol destillert fra appelsin og einer, men smaken etterlater ingen likegyldige, da vi kan fremheve den sitrusaktige tonen fra appelsinen, i tillegg til den krydrede smaken av einer, en innfødt variant som gir en ekstra overraskelse for ganen. Smak og aroma harmonerer, for på nesen kan man igjen oppfatte appelsinen, ren og naturlig, alltid aromatisk.
Portefølje (8)
Spania, Valencia
...Flaske 1 liter, tube 5 liter Hvordan forberede: 1 liter konsentrert granita + 7 liter vann = 8 liter klar granita Typer: jordbær, bringebær, blå bringebær, sitron, blåbær, skogsbær, kiwi, kirsebær, jordbær-banan, mynte, melon, grønt eple, appelsin, vannmelon, banan.
Portefølje (6)
Spania, Canet De Mar
... deig, som bevarer de eksklusive egenskapene til råmaterialet som brukes og har en unik kvalitet. Nola Cream Smaker: Pistachio - Mørk sjokolade, appelsin & ingefær - kakao og hasselnøtter Panettone Smaker: Sjokolade & pære - Hvit sjokolade & sitron - Pistachio - Eple, ingefær & kanel - Rosiner & appelsin - Tiramisu - Ananas, kokos & mango...
Portefølje (9)
... liter. Denne konsentrasjonen av salter er lik den som finnes i kroppens væsker, og er derfor klar til å drikkes både i sin naturlige form eller med smak av Stevia, Appelsin eller Sitron. Hypertonisk sjøvann: Sjøvann, hypertonisk vann eller saltvann er en løsning. Denne marine løsningen består av omtrent 32-38 gram mineraler per liter vann. Begrepet hypertonisk refererer til at konsentrasjonen av...
Spania, Valencia
... appelsin og ikke bitter (lite humle). Aroma: Lett fruktig aroma med appelsin. Temperatur: Anbefales servert mellom 4 og 6 grader. Emballasjetype: 33 cl. Ingredienser: Vann, Pale Ale-malt, humle og appelsin. Matparinger: Ølet GÈNESIS kan kombineres med alle typer middelhavsmat, som tapas, forretter, fisk, risretter, oster, skinker, pasta, pizza, spesielle retter,…...
Spania, Murcia
... som appelsin, fersken, jordbær, aprikos osv.) - Gummigodteri (lakris, jelly beans, kabler osv.) Vi kan også produsere med kundens merke. Ikke nøl med å kontakte oss for ytterligere informasjon. På forespørsel kan vi også tilby andre spanske produkter.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play