...…) sertifisert av CAAE (Sertifiseringsorgan for økologisk produksjon). Det utføres regelmessige veterinærkontroller. Innsamlingen avsnegler skjer manuelt for å kunne velge ut de eksemplarene som har oppnådd optimal vekst for å bli kommersialisert. Når sneglene er samlet inn, gjennomgår de en tørke- og renselsesprosess; deretter lagres de ved en temperatur mellom 5º C og 7ºC, for å fremme dvalen, noe...
... for å tilby et sluttprodukt av høyeste kvalitet. Med dette formålet, støttet av sine barn og svigerdøtre, startet Doña Emilia det som i dag er et anerkjent selskap. Vi har et bredt katalog av formater basert på konservering av ansjos fra Cantábrico, boquerones, Bonito del Norte, sardiner og relanzón. Vi lager også pateer av cabracho, bonito i olje og eddik, bonito med paprika, ansjos, blekksprut...
Hos Linda Playa spesialiserer vi oss på produksjon og salg av ansjos i saltlake. Vi imøtekommer behovene i både det nasjonale og internasjonale markedet. Vi utfører en håndverksmessig produksjon av ansjos og salte produkter. Vi er lokalisert i Colindres, en strategisk beliggenhet ved Cantabriske hav.