Rik på vann og mineraler, gir den et passende tilskudd av fiber. Avhengig av sorten kan bladene være enten lysegrønne eller mørkerøde. Smaken varierer...
Den skiller seg ut med sin søte smak og den intense røde fargen på bladene, og brukes mye i blandinger for å gi en uovertruffen smak. Den har et anste...
Plante med middels syklus, tilpasset for sommer- og høstinnhøsting, eksepsjonell motstand mot høye temperaturer og frøsetting. Består av omtrent 95% v...
Det finnes to typer cicorino, grønn cicorino og rød cicorino. Den grønne er generelt mindre bitter enn den røde, som minner om smaken av radicchio. Ci...
Østens kulturplante, mye dyrket i Japan, har smale, avlange og taggete blader i mørkegrønn farge og hvite stilker. Den har en frisk og sprudlende smak...
Eterisk olje fra nellikblader utvinnes fra planten Eugenia caryophyllata, også kjent som nellik. Denne planten er hjemmehørende på Molukkene i Indones...
Eterisk olje av kanelblader utvinnes ved dampdestillasjon av bladene fra kanel (Cinnamomum zeylanicum eller Cinnamomum verum). Denne krydderarten stam...
Smaken er søt og rik på fiber. De grønne bladene er preget av røde nerver, akkurat som stilken. Den har et anstendig innhold av vitaminer og mineraler...
Coltura orientale som stammer fra Kina, har mørkegrønne blader med hvit og kjøttfull stilk. Den har en frisk, krydret smak med en lett sennepsaktig et...