Guanciale er en spekepølse laget av kinnet på grisen. Kjøttet masseres med salt i omtrent fem dager. Etter å ha tilsatt pepper og chili, blir det kryd...
Vårt Iberico-kjøtt viser teksturer og smaker som vitner om vår nøye overvåkede produksjonssyklus. Enten det er for hotellbransjen eller forbrukeren, h...
Bife Angosto
Striploin
Lomo Bajo
Faux Fillet
Contro Filetto
Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen
Lagringstemperatur: K...
Utforsk vårt tilbud av hele storfe i slakt, perfekt for profesjonelle slaktere og kjøttelskere av høy kvalitet. Hver slakt kommer fra storfe oppdrette...
Fiocchetto får man ved å skjære fra svinelåret. Det skiller seg fra den mer kjente culatello ved å være en magrere spekepølse med en delikat smak. I d...
Vårt Iberico-kjøtt viser teksturer og smaker som vitner om vår nøye overvåkede produksjonssyklus. Enten for hotellbransjen eller for forbrukeren, hvor...
Lende (erector spinae muskel) er et av de edleste stykkene av det iberiske svinet, som er fôret med naturlige produkter som urter og korn.
VEKT: 0,1 ...
europages-appen er her!
Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.