Spania, Guijuelo-Salamanca
... ingredienser. Uten kunstige E-er. Vekt: 0,280 kg Betingelser for distribusjon og transport: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Prosess for fremstilling: Utvalg, hakking, elting, fylling og modning. Ingredienser: Iberisk svinekjøtt fra eikenøtt, salt, sukker, naturlige krydder, vegetabilsk protein Vekt: 0,280 kg...
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Laget med det mest utvalgte magre kjøttet fra våre iberiske eksemplarer, gir vår Chorizo de Bellota Ibérico et syn med en intens oransje-rød farge, myk tekstur og middels hardhet, med en intens aroma der paprikapulveret som brukes i produksjonen, skiller seg ut med sin mykhet. Med en intens og gjennomtrengende smak fra den iberiske presa vi bruker i produksjonen, er vår iberiske chorizo en fryd for de mest kresne ganer.
Portefølje (55)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Produktet er laget med en nøye utvalgt blanding av hakket / kuttet kjøtt, tilsatt salt, paprika og andre krydder, og resulterer i vår Velita de Chorizo Ibérico de Bellota. En sann delikatesse for ganen som uten tvil vil imponere alle som prøver det. De iberiske grisene Brisa De iberiske grisene Brisa har spesielle egenskaper som skiller dem betydelig fra andre, noe som resulterer i iberiske...
Spania, Alcobendas
Spania, La Muela
Aibar Selección er et familieeid selskap med mer enn 50 års erfaring innen produksjon og distribusjon av skinker, pølser, oster, blant annet. Alle produktene vi tilbyr er av høy kvalitet og til de beste prisene. Vi har et bredt katalog av produkter, inkludert: iberisk bellota-skinke, iberisk skinkebein, iberisk salchichón, modnet chorizo, fersk chistorra, guanciale, spesial coppa til pizza, osv...
Spania, Aracena
... på en håndverksmessig måte med luften fra Naturparken Sierra de Aracena og Picos de Aroche i en periode på minimum 24-36 måneder. Den omsorgen og oppmerksomheten vi legger i vår Jamón de JABUGO gjør at vi kan tilby dem med akkurat riktig modning. Vi har også iberisk skinke av cebo, iberisk bellota-skinke, iberisk lende, ekstra morcón av lende, iberisk chorizo, iberisk salchichón og skiver av iberiske pølser. Ta kontakt med oss via denne kanalen, så vil vi hjelpe deg uten forsinkelse.
Vårt handelsfirma Airam Zamora er et spansk selskap, spesialisert på presentasjon og promotering av utvalgte produkter laget i Spania 100% innen næringsmiddelindustrien, slik som: 1. Produkter Oliven til bordet, Extra Virgin olivenolje, Iberiske skinker og paletter av bellota, Oliven med stein, Fylte oliven, osv... Varianter: Picual, Hojiblanca, Arbequina, Cornicabra, osv... Ren Iberisk bellota...
Spania, Torrent
Handle online for 100% iberisk bellota-skinke, den autentiske pata negra-skinken, og andre produkter av tradisjonell håndverkskjøtt fra iberisk svin, nøye laget etter de tradisjonelle oppskriftene fra våre områder (i regionen Extremadura, Spania). Vi ønsker å servere det beste av smakene fra vårt område direkte til bordet ditt: Pata Negra-skinke, Ibérico Bellota-chorizo, Caña de Lomo, Bellota...
Spania, Gijón
Nettbutikk for salg av iberisk skinke, iberisk chorizo og andre gourmetprodukter fra Spania, både til privatpersoner og til distributører, spanske restauranter, barer, osv. Produktene er D.O Guijuelo, eller ren bellota, av høy kvalitet til gode priser.
Spania, Calera De León
Vi har i over 25 år vært oppdrettere av renraset iberiske griser og modnere av Pata Negra Bellota-skinker (100% iberiske skinker). Vi er en liten familiebedrift med en svært begrenset produksjon, som er helt håndlaget og naturlig, på gammeldags vis. Våre produkter: Pata Negra Bellota-skinker, chorizo, pølse, blodpudding, lomo, coppa, panceta... og alle de typiske produktene fra tradisjonell...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play