Spania, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. er et selskap med mer enn 58 års erfaring innen markedsføring og distribusjon av ferskt og frosset iberisk svinekjøtt. Siden grunnleggelsen i 1952 har vi opprettholdt et konstant engasjement for innovasjon og kvalitet, tilpasset oss markedets og kundenes behov. Vår utvikling har gjort det mulig for oss å optimalisere våre fasiliteter og prosedyrer, og derme...
Portefølje (15)
Spania, Monroyo (teruel)
... og moderat fettprosent. Alle våre produkter blir laget gjennom en helhetlig prosess i hele produksjonskjeden, hvor vi selv produserer fôret, oppdretter dyrene, slakter dem og modner det endelige produktet i vårt tørkeri, med alle fordelene dette gir for den endelige kvaliteten på produktet. Større kontroll over fôring, helse og genetikk av dyrene våre, og dermed en stor jevnhet i det endelige produktet som når våre kunder.
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...En detalj for å dele spesielle øyeblikk. Dette utvalget av vår Eikel-foret 75% Iberiske skinke i luksuspakker og eksklusiv boks er en perfekt gave til uforglemmelige anledninger. SKU:507000 Fraktvekt:0,7 kg...
Portefølje (55)
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Produktet er laget med bakenden, kuttet ved nivået av iskiopubisk symfysen, med bein og kjøtt, som inkluderer den intakte osteomuskulære delen. Kommer fra voksne griser, som har blitt fôret i montanera i 3-4 måneder med eikenøtter, urter og halm. Underlagt den nødvendige prosessen med salting og modning. Ingredienser: Iberisk eikenøttskinke og havsalt. Spesifikasjoner: Langstrakt form og mykt...
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo-Salamanca
...La Pluma Ibérica er et kjøttstykke som kjennetegnes av sin mørhet og utsøkte smak, og er en av de mest verdsatte delene av iberisk svin. Dette produktet er ideelt for grilling eller steking, og tilbyr en gastronomisk opplevelse som fremhever de unike egenskapene til iberisk kjøtt. Oppdrettet fritt og fôret med eikenøtter, sikrer de iberiske grisene fra Matadero Guijuelo S.A. en overlegen kvalitet...
Portefølje (8)
Spania, Murcia
...Kjøttprodukt laget av kjøtt som tilsvarer muskelmassen med bein, bein og hover fra bakenden av halvkarcassen til den iberiske grisen som er fôret med korn og naturlige ressurser, og som er egnet for menneskelig konsum. Vekt per stykk, omtrent 4,5 kg. Vekt: 3-5 kg...
Portefølje (178)
Spania, Badajoz
...Skinke fra iberiske griser som er oppdrettet fritt i Dehesas Extremeñas, fôret med eikenøtter i montanera-perioden, og avsluttet med naturlig fôr. Skinker med en modningstid på over 24 måneder. Smaken av iberisk til en mer overkommelig pris.
Portefølje (9)
Spania, Guijuelo
...Søthet, intens smak, tiltalende aroma, fersk og langvarig, dette er alle nyanser og nyanser som Alta Gastronomía Eikenøtt-Fôret Skinke tilbyr ganen. Dens infiltrasjoner av fett gjør at hver eneste skive smelter i munnen, noe som lar minnene vare, og bringer oss tilbake til de mer enn førti månedene med naturlig lagring i kjeller. Hemmeligholdet ligger i utvalget av det beste råmaterialet: bare...
Portefølje (10)
...Skinke laget av rene iberiske griser oppdrettet fritt i dehesa. Sertifiserte kvalitetsbiter som er produsert i henhold til iberisk standard.
Portefølje (7)
Spania, Aracena
...Bakstykke av svin, fôret med korn og beite. Følelse, de formes fra et grundig utvalg av skinker og skuldrer som kommer fra tradisjonelt oppdrettede svin. Fôringen har skjedd på en naturlig måte, noe som gjenspeiles i kvaliteten på hver enkelt del.
Portefølje (3)
Spania, Guijuelo
...Den høyeste kvaliteten Iberisk eikenøtt-fôret skinke 100% Iberico, håndskåret og vakuumpakket. Vi leverer kun B2B, mer info her: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimumsbestilling: 25 kartonger (1.000 stk). Pris for 25 kartonger: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Spania) Holdbarhet: 12 måneder fra produksjonsdato. Vekt av kartongholdbarhetsboks: 6,55 kg. Leveringstid: å forhandles. TRANSPORT: Kjølt 5ºC.
Portefølje (2)
...Neste Skinke som kommer fra 100% iberiske griser oppdrettet fritt i dehesas og fôret i sin siste fettfase med naturlige beitemarker, aromatiske urter og eikenøtter.
Spania, Aracena
... på en håndverksmessig måte med luften fra Naturparken Sierra de Aracena og Picos de Aroche i en periode på minimum 24-36 måneder. Den omsorgen og oppmerksomheten vi legger i vår Jamón de JABUGO gjør at vi kan tilby dem med akkurat riktig modning. Vi har også iberisk skinke av cebo, iberisk bellota-skinke, iberisk lende, ekstra morcón av lende, iberisk chorizo, iberisk salchichón og skiver av iberiske pølser. Ta kontakt med oss via denne kanalen, så vil vi hjelpe deg uten forsinkelse.
Spania, Cuarte De Huerva
... komplette og sunne matvarene, en ekte spansk delikatesse med en tusenårig tradisjon som nylig har blitt anerkjent utenfor Spanias grenser som et luksusprodukt innen internasjonal gastronomi. Våre mesterskinnere velger kun produkter merket med den beste opprinnelsesbetegnelsen, dyrene av den beste rasen og med de beste egenskapene, oppdrettet og fôret etter fremragende kvalitetskontrollmetoder. Å tilby våre kunder kun de beste produktene til den beste prisen er vårt oppdrag!
Portefølje (10)
Spania, Fuente De Cantos
...-gris. Når det gjelder fôring: Bellota-skinke: Kommer fra en iberisk gris oppdrettet fritt i dehesas og som i de siste månedene av oppfôringen har blitt fôret med naturlige beiter og belloter. Cebo de Campo-skinke: Kommer fra en iberisk gris oppdrettet...
Spania, Sevilla
...Den er laget i Sierra de Huelva under unike mikroklimatiske forhold og kommer fra iberiske svin som er oppdrettet fritt i dehesa og som utelukkende er fôret med eikenøtter og naturlige beiter under montanera. Det finnes også den svarte skinken, som er et grunnleggende og hovedprodukt i spansk gastronomi. Sammen med vin og olivenolje kan vi si at dens internasjonale berømmelse krysser grenser og...
Spania, Dso Hermanas
... kvaliteten. Hvis du vil oppdage hvordan du kan vite om en skinke er iberisk bellota eller cebo, har du kommet til rett sted, for hos Jamones Luna vil vi gi deg all informasjonen du trenger å vite. Det første man må ta i betraktning er at begge stykkene kommer fra iberiske skinker, men cebo-skinkene hentes fra svin som er fôret med kraftfôr, mens cebo de campo har fått fôret i frihet i dehesa, selv om de ikke har vært der til slutten av oppdrettsfasen. Til slutt finner vi iberisk bellota-skinke, som hentes fra svin som er fôret i løpet av de siste månedene av livet med bellota, planter og urter.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play