Spania, Guijuelo (salamanca)
...De edleste delene av våre iberiske griser, som Iberian Presa, brukes til å produsere vårt Acorn-Fed Iberian Premium Salchichón på en håndverksmessig måte. En intens aroma, saftig tekstur og en spesiell balanse mellom fett, magert kjøtt og svart pepper gir en subtil naturlig delikatesse til dette produktet. SKU:510002 Fraktvekt:0,5 kg...
Portefølje (55)
Spania, San Pedro Manrique (soria)
Spania, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. er et familieeid selskap som har vært dedikert i mer enn et århundre til produksjon og modning av iberiske skinker og andre produkter fra iberisk svin. Selskapet har klart å kombinere tradisjonelle metoder med den mest avanserte teknologien, og har tilpasset fasilitetene til kravene fra Den europeiske union og integrert seg i Denominación de Origen Jamón de Guijuelo sid...
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Produktet er laget med en nøye utvalgt blanding av kjøttdeig, tilsatt krydder og urter, og gir oss vår Velita de Salchichón Ibérico de Bellota. En sann delikatesse for ganen som uten tvil vil imponere alle som prøver det. De iberiske grisene Brisa De iberiske grisene Brisa har spesielle egenskaper som skiller dem betydelig fra andre, noe som resulterer i iberiske produkter av høyeste kvalitet...
Spania, Peligros
...Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, til bruk i kjøttproduksjon, for fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Salchichón" av kvalitet "Extra". Format: pose 5 kg...
Vi er en familiebedrift som startet sin reise på 1900-tallet. Vi har arvet de mest tradisjonelle og håndverksmessige verdiene, både gastronomiske og kulturelle, som har gjort det mulig for oss å vokse og bli det selskapet vi er i dag. Det er nettopp verdiene og respekten for våre røtter som driver oss til å INNOVE, EVOLUERE OG ADAPTERE oss til nye tider. Å utvikle seg uten å miste vår essens er nø...
Portefølje (9)
Spania, Toral De Los Vados-León-España
...Håndlaget produksjon av produkter som: El Botillo del Bierzo, krydret og søt chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, røkt Lacón, Panceta, røkt bacon, brassert Lacón (Gourmetprodukt) blant annet... Vi har også ferskt svinekjøtt som: koteletter, indrefilet, ribbe, panceta, lacón, fersk skinke, fersk knoke, og selvfølgelig salte og ferske produkter som: øre, hale, ryggbein, svinehode, snute, svinefot.
Portefølje (4)
Spania, Murcia
Vi tror på kvaliteten av produkter laget i Spania, derfor ønsker vi å dele dem med resten av verden. Asturianere er stolte av sin geitost, valencianere av sin paella, riojanere av sin vin, men hele Spania gleder seg når produktene og oppskriftene våre går utover grensene våre. Som spanjoler er vi stolte av vår gastronomi og variasjonen av produkter laget i vårt land. Gourmet Corporation ble etable...
Portefølje (178)
Spania, Mataro
... Xixona, Biter av ananas i sirup Don Frubbo, Kokosnougat La Fama, Muslinger i eddik, Ekstra jomfruolivenolje, Kuttede blekksprut, Salchichón Gran Selección Ibérico Navidul, Fuet Gran Selección Ibérico Navidul, Kokospraliner Antiu Xixona, Sjokoladebelagte nøtteblandinger Antiu Xixona, Marcipanfigurer Antiu Xixona, Nougatfylte vafler Antiu Xixona, Mørk sjokolade med mandler.
Portefølje (3)
Spania, Valencia
XarcuSpain er et selskap som hovedsakelig er dedikert til eksport av gourmetprodukter, håndverksprodukter, sunne og økologiske varer av spansk opprinnelse. Selv om vi er spesialister på spekemat (skinke, chorizo og lomo), kan du finne forskjellige kategorier i katalogen vår. Honning, trøfler, likører, oljer og alle typer kjøtt. Vi retter vår aktivitet mot HORECA-kanalen, og selv om vi hovedsakel...
Portefølje (8)
...Salchichón, en pølse laget av iberiske griser som er fôret med kraftfôr bestående av korn og belgfrukter, og oppdrettet i staller eller fôringsanlegg under intensivt regime. Den er laget av magert kjøtt og fett fra iberisk svin, hakket i veldig fine biter, krydret med salt, pepper, muskatnøtt, oregano og hvitløk, og fylt i naturlig svinetarm. Den tradisjonelle prosessen som utføres, kjennetegnes...
Spania, Guijuelo-Salamanca
César Nieto er en fabrikk for pølser og skinker som tilbyr følgende produkter: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Spania, Cuéllar, Segovia
Vi er en familiebedrift som driver med oppdrett av iberisk svin og produksjon av håndlagde pølser i Cuéllar, Segovia. Blant furutrær og eiketrær blir dyrene født og tatt vare på på vår egen gård, med en grundig kontroll av deres kosthold og sanitære og miljømessige forhold. Vi har alltid laget vår egen slakt når vinteren kom: chorizo, salchichón, blodpølse, osv. En dag bestemte vi oss for å ta et skritt videre og sette produktet vårt på markedet. Hvis vennene og familien våre elsket pølsene våre, hvorfor ikke tilby et så naturlig og utsøkt produkt til andre?
Spania, La Muela
Aibar Selección er et familieeid selskap med mer enn 50 års erfaring innen produksjon og distribusjon av skinker, pølser, oster, blant annet. Alle produktene vi tilbyr er av høy kvalitet og til de beste prisene. Vi har et bredt katalog av produkter, inkludert: iberisk bellota-skinke, iberisk skinkebein, iberisk salchichón, modnet chorizo, fersk chistorra, guanciale, spesial coppa til pizza, osv...
Spania, Martinamor
... at hver gjest kan finne en bit som passer deres smak. Fra stykker av lomo embuchado, chorizo eller salchichón, til produkter som bevarer historien til en hel region, som morcón eller sobrasada. Omsorgen i oppdrett av dyrene, sammen med det grundige arbeidet med utvalg, hakking og krydring av kjøttet, gjør en forskjell. Modningstiden avrunder en prosess som gir gastronomiske skatter og ernæringsmessig interessante produkter som ikke går ubemerket hen for ganen.
Spania, Aracena
... på en håndverksmessig måte med luften fra Naturparken Sierra de Aracena og Picos de Aroche i en periode på minimum 24-36 måneder. Den omsorgen og oppmerksomheten vi legger i vår Jamón de JABUGO gjør at vi kan tilby dem med akkurat riktig modning. Vi har også iberisk skinke av cebo, iberisk bellota-skinke, iberisk lende, ekstra morcón av lende, iberisk chorizo, iberisk salchichón og skiver av iberiske pølser. Ta kontakt med oss via denne kanalen, så vil vi hjelpe deg uten forsinkelse.
Spania, Pobladura de Pelayo García
...Garantien, smaken og tilpasningen til de mest moderne systemene i våre fasiliteter, sikrer den svært høye kvaliteten på pølsene og saltede produktene fra Ferju. Alle våre produkter er laget uten gluten, uten konserveringsmidler eller fargestoffer. Noen av våre produkter er: Cecina de León IGP, Chorizo ekstra hjemmelaget (sarta, cular og vela), Salchichón ekstra hjemmelaget (sarta og cular), Jamón serrano, Lomo embuchado, Panceta naturlig (røkt og krydret), Lengua curada (svin og storfe), Costilla adobada, Lacón røkt.
... våre separate anlegg. Vårt mål er å sikre de høyeste standardene når det gjelder kvalitet og matsikkerhet (IFS, BRC). Luis Oliveras er til stede i Horeca og detaljhandelen. Tilgjengelige formater: - Hele stykker for skjæring i verksted og hele industrielle stykker for profesjonelle skjærere. - Pakker med skiver fra 50g til 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
Portefølje (3)
Spania, Zamora
Produsent av håndverkspølser - Embutidos Ele fra Zamora Produsent av håndlagde pølser fra Castilla og León. Chorizo, skinke, bacon, salchichón og flere pølser med håndverksmerke som garanterer kvaliteten. Pølser som er helt eksklusive på grunn av deres lokale karakter, ansett som noen av de beste i verden.
... videre i vår streben etter å nå eksellens. For dette har vi lagt til en skatt fra vår fjellkjede til et så tradisjonelt produkt som sobrasada: honning. Den utsøkte smaken av Sobrasada med Honning, både søt og krydret, etterlater ingen likegyldig. På samme måte har vi lansert to nye produkter: Salchichón med Appelsin og Salchichón med Rosiner og Vino Pedro Jiménez. To veldig spesielle smaker som er unike for ganen. Uten tvil skiller disse tre delikatessene seg ut i markedet ved å kombinere tradisjon og innovasjon; med andre ord, for sin eksklusivitet.
Spania, Guijuelo
Nettbutikk for salg av skinker og iberiske pølser fra Guijuelo, Salamanca, Spania. Kurerte iberiske skinker, iberisk skulder, iberisk chorizo, iberisk lomo, iberisk salchichón, pølsepakker, julekurver og gavepakker med kvalitetsprodukter.
Vi er en liten familiebedrift som driver med oppdrett av iberisk svin og produksjon av produktene deres. Hver vinter har vi alltid laget vår egen slakt: chorizo, salchichón, blodpølse osv. En dag bestemte vi oss for å ta et skritt videre og sette produktet vårt på markedet. Hvis vennene og familien våre elsker alle våre pølser, hvorfor ikke tilby et så naturlig og utsøkt produkt til andre? Og her...
Spania, Caldes De Montbui
Vi lager høykvalitets spekemat. Våre produkter er anerkjent av de beste spanske kokkene. Vårt flaggskipprodukt er longaniza (som ligner på italiensk salami eller salchichón), men med en mild og ikke sur bouquet. Vi har lansert et nytt produkt, kalkunlonganiza, som er det eneste 100% kalkunproduktet på markedet. Fuet og chorizo har stor aksept i alle de beste gourmetbutikkene i Europa. Vi var pionerer innen salte longaniza-godteri, samt longaniza med nøtter.
Spania, Sevilla
... etterspørres i alle land. Olivenolje er den grunnleggende og karakteristiske ingrediensen i middelhavsdietten. Den kommer fra områdene i Andalucía, og bruken er hovedsakelig kulinarisk og svært gunstig for helsen. Vi har også andre produkter som: - Vin - hvit, rød eller rosé - Chacina - De iberiske chacinaene er konserverte, marinerte eller pølseprodukter. Blant de mest kjente er chorizo, salchichón, lende og andre pølser som butifarra, morcón eller fylt kjøtt. - Oste - Cabrales, Payoyo, Boffard eller manchego...
... til gazpacho, gazpachokaker, håndlagde kaker, kaker til Manchego-gazpacho, hovedingredienser til Gazpacho Manchego. Den beste spekematen, kokt og fersk fra Albacete-fjellene. Salchichón med pepper, Chorizo la Mancha, helvetes-chorizo, løkblodpølse, hvit pølse, chistorra, spekeskinke. For å avslutte med noen håndlagde øl, hjemmelaget øl, dobbelgjæret øl, ufiltrert øl, øl uten tilsatt kullsyre, spanske håndverksøl. Eller noen brennevin eller hjemmelaget rom, som krem av orujo, urterorujo, urtelikør, orujo med honning, likør med honning, honningrom.
Spania, Alcalá De Henares
Charcuterías el Almacén driver med salg av førsteklasses skinker og iberiske produkter: oster, lende, salchichón, chorizo, vin og gourmetprodukter. Vi holder til i Boisan-galleriet nr. 2, på standene 9 og 10. Du kan også kjøpe produktene våre gjennom nettsiden vår med levering innen 24-48 timer til Spania.
Spania, Barbastro
...småskinker, osv.). Vi produserer også fylt svinekam samt fylt og modnet svinekam, og andre typer pølser som secallona, salchichón pages, modnet langaniza, fuet, modnet chorizo type sarta, og flere typer ferske pølser (fersk langaniza, pølser, fersk chorizo). Vi tilbyr oppskjæringer i 100 grams pakker av skinke, skulderstykke, fylt svinekam, fylt og modnet svinekam, chorizo og salchichón. Alt dette kan du se på vår nettside www.pjmayoral.com...
Spania, Lugo
LUALCO S.L. er et selskap som tilhører kjøttsektoren og er dedikert til skjæring og salg av ferskt, kjølt og frosset kjøtt. Deres fasiliteter, godkjent av EØS, ligger i Vilamoure Santiago de Saa (Lugo). Blant deres aktiviteter fremheves: skjæresal, pølser (galicisk chorizo, salchichón, chicharrones, zorza, osv.), salting (galicisk lacón, bacon, tarmer...), kjøttdeig, fryselager, innmat og...
Spania, Alcobendas-Madrid
... sentrallager ligger i Alcobendas. Vi er leverandører av iberisk svinekjøtt. Produktene vi tilbyr er: pluma, secreto og solomillo. Og innen spekemat: iberisk skinke, iberisk skulder, presa embuchada, lomo embuchado, chorizo cular og salchichón cular. Vi er involvert i hver del av prosessen fra oppdrett til markedsføring og distribusjon av kjøtt og spekemat. Kontakt oss for mer informasjon om produktene og tjenestene våre. Vår nettside er www.navarretintoibericos.com...
... skinker og paletter D.O. Jabugo. 2. Hermetikk fra havet Loin av svin, Salchichón, Chorizo, Ost av sau, Geit, Tunfiskfilet, Ventresca, Muslinger, Bonito del Norte. 3. Saltede fisker Semikonserverte produkter, Aromatiserte oljer, Honning, Kremer. Mojama av tunfisk fra Almadraba, Hueva de Maruca, osv... Ansjoser, Torsk, osv... Aromatisert med Trøffel, Svart, Naturlig, osv. Blant våre leverandører...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play