Polen, Tomaszow Lubelski
...polysakkarider og mineraler. Bokhvete har et høyt innhold av mineraler som kalium, magnesium, jern og vitaminer. Det kan være en selvstendig rett, en tilbehør til kjøtt eller grønnsaker, og kan være grunnlaget for lunsj eller middag. Ristet bokhvetegryn og stekt bokhvetegryn betyr det samme. Begge typene gryn gjennomgår termisk behandling.
Portefølje (52)
Polen, Brzozów
... brukes til glutenfrie bakverk, pannekaker og lapper. Ristet og ubehandlet bokhvetegryn har sammenlignbare mengder næringsverdier, med den ristede som har litt mindre, noe som skyldes risteprosessen. I grøten finner vi mye protein, som er likt proteinene fra belgfrukter og fiber. Den inneholder essensielle aminosyrer: lysin som forbedrer kalsiumopptaket, styrker immunforsvaret, og tryptofan som er nødvendig for produksjonen av serotonin. Bokhvete inneholder en stor mengde kalium og magnesium, B-vitaminer - B1, B2, B6, PP, vitamin E samt jern, sink, sil.
Portefølje (781)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play