... vibrert refraktærmateriale og kan leveres med en gassbrenner. MAMs tradisjonelle ovn er laget av 9 stykker bakt vibrert refraktær, 10 cm tykk, som gir maksimal ytelse med lavere forbruk. Baker på maksimalt 2½ minutter. MAMs tradisjonelle ovn kan slås på på bare 15-20 minutter, da den opprettholder nesten samme temperatur som kvelden før.
Portefølje (8)
Frankrike, Perriers-Sur-Andelle
Profesjonelt Utstyr for Pizzerier, Bakerier og Konditorier: Oppdag Restoconcept Restoconcept er din ideelle partner for kjøp av kvalitets profesjonelt utstyr for pizzerier, bakerier, konditorier og profesjonelle kjøkken. Vi tilbyr både nytt og brukt utstyr, nøye utvalgt for å møte behovene til restaurantbransjen. Våre Utvalgte Utstyr: - Profesjonelle brødovner: Perfekte for jevn og høy kvalitet...
Portefølje (401)
Italia, Pergola
...Også hjemme bringer FIAMMA-modellen klasse og eleganse. Nøyaktig og eksklusiv design: med buede glassdører som gjør den unik og eksklusiv. Også åpningene i forbrenningskammeret forlater den klassiske formen for å anta en ny i ren "flamme"-stil. En ovn som overrasker positivt med sin nøyaktighet i detaljene, helt ned til håndtakene, hengslene og instrumentpanelet.
Portefølje (154)
VTKFUL er en leder i Italia og internasjonalt innen produksjon av røyk- og luktavtrekkere for vedfyrte ovner. Vi tilbyr innovative og sertifiserte løsninger for din pizzeria, restaurant eller bakeri. Hva som gjør oss unike: - Våre avtrekkere er de eneste i verden godkjent av Associazione Verace Pizza Napoletana, som garanterer kvalitet. - Europeisk samsvar: Alle VTKFUL-produkter er merket med CE...
Portefølje (19)
Italia, Mirabello Sannitico
Selskapet MP FORNI SRL er en produsent spesialisert på produksjon av profesjonelle ovner for pizzerier, helt bygget på stedet med råvarer av kvalitet 100% laget i Italia. Blant de tilbudte produktene finner vi tradisjonelle ved- og gassovner for pizza, elektriske ovner og spesielle ovner for food trucks. Hver ovn er bygget helt for hånd, murstein for murstein, i henhold til tradisjonen, med sert...
Portefølje (3)
Italia, Mason Vicentino
Forma startet sin markedsførings- og industrivirksomhet basert på 20 års erfaring fra sine grunnleggere. Selskapet produserer og distribuerer bakeri- og konditorutstyr. Våre produkter er spesifikt for profesjonelt bruk, men vi kan produsere varer på forespørsel for å imøtekomme spesifikke kundebehov. Vårt produktsortiment dekker hele bakeprosessen: blanding, deling, forming, heving og baking. Våre...
Portefølje (10)
...SALVA Modulært Etagenbakkeovn, versjoner for bakeri, konditori og pizzeria. Elektrisk oppvarming. 9 forskjellige størrelser på bakeflater, keramiske varmesystemer, massive dampgeneratorer i rustfritt stål, utvidbar til maksimalt 5 etasjer, brukervennlige glassfronter som er svært enkle å rengjøre.
Portefølje (3)
Pizzeria da Giorgio ønsker sine gjester velkommen i et komfortabelt miljø med aircondition og sommerhage. Pizzeriaen serverer spesielle og smakfulle pizzaer stekt i vedfyrt ovn, samt spesialiteter fra det typiske mantovanske kjøkkenet. Lokalet lager også pizza til lunsj og tilbyr takeaway både for pizza og retter fra kjøkkenet. Pizzeria da Giorgio ligger i Roverbella, i provinsen Mantova.
Frankrike, Toulon
Allo Mistral Pizza i Toulon er en håndverks-pizzeria som lager kvalitets- og smakfulle pizzaer hver kveld. Selskapet, som ble etablert i 1995, distribuerer sine pizzaer i Toulon til privatkunder, som kan bestille via telefon eller direkte i lokalene til Allo Mistral Pizza i Toulon. Med et bredt utvalg av pizzaer, enten med tomat- eller krembasis, vil du sette pris på smaken av pizzaene fra Allo Mistral Pizza, stekt i en tradisjonell, men moderne vedfyrt ovn.
Il Naif restaurant og pizzeria har alltid vært en av de beste i Ravenna og tilbyr sine kunder en oppmerksom og grundig service. Hos oss kan du finne: Menyer med stort utvalg av sjømatspesialiteter. Fersk fisk hver dag, blandet fritert fisk, blandet grillet fisk og rå fisk, skalldyr, porcini-sopp, trøfler, hjemmelaget pasta, grillet kjøtt, salater og grønnsaker av alle slag. Pizzas laget i vedfyrt ovn. Pizzas med Kamut, vi legger særlig vekt på fettfri matlaging og riktig balanse mellom proteiner og karbohydrater. Enkeltmeny for idrettsutøvere.
... og de lager hjemmelagde sauser - den brede variasjonen skiller seg ut - som er utsøkte. Det vil ikke mangle ekte pizza med tynn bunn laget i vedfyrt ovn. Svart ris med aioli og iberisk skinke med sennep er attraktive alternativer fra regionen. Den kulinariske tilbudet fra restauranten Bocafina kompletteres med hjemmelagde desserter og et bemerkelsesverdig utvalg av nasjonale viner. De har dagens meny og er også et godt sted å starte dagen med deilige frokoster. Skal du gå glipp av dette?
...Pizzeria og Braceria i Perugia, Fuocovivo jobber kontinuerlig med å velge materialer. Alle de andre ingrediensene er faktisk strengt valgt "på km 0". Ideen er å tilby en gourmetpizza som også er demokratisk, ekte, av høy kvalitet og til rimelige priser, samt en førsteklasses grillmat! Nyheten ligger i Braceria Fuoco Vivo med lokale kjøttvarer, alle levert av slakteren "Farinelli Riccardo" i Pretola, som vi tilbereder med en innovativ metode takket være en ovn vi har patentert. Det er bare å prøve! Vi venter på deg i Perugia for å smake på våre retter som også garanterer høy fordøyelighet.
...dobbeltvegg isolerte, rør for røykgass for pellets, ved og gass, isolert linje for kondensasjonskjeler for merket Synergy skorsteiner. aspirator, skorsteinsvifte, peis, peiser, peisovner, grill, skorstein, røyksuger, skorsteinsvifte, Tecnoaspiro, vedovn, ovn, hette, kjøkken, vedovn, restaurant, pizzeria, industrielle hetter, rotisserie, ovner, røyksugere, termiske peiser, røyksuger, pelletovner...
Italia, Marcon
...vil rettene glede selv de mest kresne ganer, og gi deg muligheten til å tilbringe hyggelige lunsjer og middager i lokaler innredet med eleganse og betjent av vennlig og imøtekommende personale. Pizzeriaen med vedfyrt ovn serverer en rekke spesialiteter, strengt fylt med lokale økologiske produkter. Duften av deigen og det brede utvalget av ferske og utvalgte ingredienser er i stand til å erobre selv de mest kresne smakene.
Italia, Iseo
Ristorante Pizzeria La Perla ligger i Pilzone ved Iseo-sjøen, i provinsen Brescia. Våre spesialiteter er: grillet sjømat, catalana og pizza på meter, stekt i vedfyrt ovn, laget med spesielle melblandinger, malt på stein med naturlig heving. Vi tilbyr en arbeidsmeny til 10, alt inkludert, med buffet. Lokalet er delt inn i 2 rom, ett innendørs og ett med en lys veranda. Rommet er også egnet for små seremonier, kommunjoner og dåp. Driften er familiedrevet. Lokalet har en praktisk parkeringsplass.
...Ristorante Pizzeria Nazionale i Mozzana Fabrizio tilbyr sine gjester tradisjonell lokal mat laget med alltid ferske og førsteklasses ingredienser. Takket være de utmerkede rettene som serveres og vennligheten til personalet, har det blitt et referansepunkt for de som ønsker å smake på ekte delikatesser og duftende pizzaer stekt i vedfyrt ovn. For reservasjoner, vennligst kontakt nummer 0323 919992. Følg oss på Facebook på siden "Rist. Nazionale/Pizzeria". Ristorante Pizzeria Nazionale er alltid åpent i sommerperioden. Vi ligger i Piazza Dante Alighieri 26 i Baveno. Tlf: 0323 919992.
... minimalisme, åpen fra aperitiff til etter middag. Elegant beliggenhet hvor det arrangeres temakvelder, bedriftsmiddager og show cooking. Ristorante Pizzeria Rinascimento ligger i Piazza Ducale, 46, i Vigevano, provinsen Pavia. For informasjon og reservasjoner, ring 038170792.
Danmark, Kolding
... min), og man får en pizza som man henter hos en pizzeria. Vi samarbeider med ledende cateringfirmaer samt supermarkeder i Danmark. I tillegg til det ovennevnte har vi følgende: Pizza Ø 20 cm Baguetter Focaccia Pizzaboller m.m.
...spekemat og direkte produksjon av pasta og bakverk. For å akkompagnere våre retter, mangler det ikke på et utvalg av viner fra Oltrepò Pavese, i tillegg til nasjonale etiketter og brennevin. Her kan du også nyte en fantastisk pizza per meter, stekt i vår vedfyrte ovn, eller la deg anbefale med dagens forslag. SOMMERKVELDER MED STEARINLYS I HAGEN... TEMABASERTE GASTRONOMISKE KVELDER... GRILLING UNDER STJERNENE...
Italia, Fenile Di Fano
Ristorante La Rezdora i Fano er en restaurant som tilbyr et svært bredt utvalg av retter fra det marchigianske og modenesiske kjøkkenet, i tillegg til et bemerkelsesverdig utvalg av pizzaer stekt i vedfyrt ovn. Ristorante, spesialiteter av kjøtt og pizzeria, La Rezdora har romslige saler og en vakker terrasse, en ideell beliggenhet også for arrangementer og seremonier. Alt dette ledsaget av mange...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play