Frankrike, Saint-Nolff
FOOD TECHNOLOGY Frankrike er et selskap som markedsfører industrielle utstyr for mange sektorer innen næringsmiddelindustrien: slakterier, skjæreverksteder, spekemat og catering. Selskapet er spesialisert på handel med skrellingssystemer, kjøttskjærere, horisontale og vertikale multikniver, samt kjøttflatere. Eksempler på produkter som tilbys: Sirkelsager, avskinnere, skrellere, automatiske pakke...
Frankrike, Laguiole
La Maison CONQUET er spesialisert på gastronomiske tradisjoner fra Aubrac. La Maison produserer derfor spekemat, hermetikk og mange typer kjøtt og spesialiteter basert på renrasede Aubrac-okser, svin, lam fra Aveyron og kalv. Selskapet produserer også ferdigretter, innmat, aligot og lokale oster som tome. De ferdigrettene som tilbys av La Maison er hovedsakelig tripoux, fylt kål og farçous aveyronnais med svisker.
Italia, Fasano
...omsorg og mye lidenskap for produktene våre som Capocollo, Salame, Pancetta salata og steccata, i tillegg til nasjonale spekemat som Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella og Prosciutto Cotto. Våre spekemat kommer fra lokale kjøttkilder med 0 KM fra pugliesiske beitemarker.
Belgia, Oudenaarde
Mer enn bare fantastisk skinke! Bens Retail er den siste leddet i den familieeide agro-gruppen Vanden Avenne, og fullfører en vertikal integrasjon innen svinehold. Under merket Welda og som leverandør av private label er vi spesialister på skinke og spekemat. Oppdag vårt omfattende sortiment med klare løsninger for alle markedsegmenter (detaljhandel, tradisjonelle slaktere, foodservice og industri).
Luxembourg, Rambrouch
Siden 1948 har JEAN MARET S.A. vært til tjeneste for deg. Innen pølser og spekemat, oliven, krydder og kaffe, syltetøy, konfekt og foie gras, tilbyr vi det mest komplette og spesialiserte utvalget på det luxembourgske markedet. I hver produktfamilie tilbyr vi PREMIUM-merker, ikonene i hvert segment. Vår styrke er kvalitetens konsistens. Vårt utvalg er rettet mot behovene til profesjonelle innen...
... jomfruolivenoljen, produsert direkte av familiene Uguccioni og Brunetti. Når man først har satt seg til bords, er det som om man reiser tilbake i tid for å gjenoppdage de gamle kulinariske tradisjonene fra Marche, hvor rikelige libasjoner oppstår fra en kombinasjon av fantasi og tradisjon, alt med respekt for kvalitet. En filosofi som gjenspeiles i den kontinuerlige jakten og valget av kjøtt, oster, spekemat, belgfrukter, grønnsaker og viner av høy kvalitet, alt fra håndverksproduksjon, med et spesielt fokus på Slow Food-initiativene og alt som er økologisk og naturlig.
Belgia, Champlon-Tenneville
Deilige pølser og røkt skinke fra hjertet av Ardenne. Folkene hos Marcassou produserer sine produkter med respekt for tiden som går, fordi tålmodighet er den essensielle ingrediensen for kvaliteten på våre deilige spekemat. Pølsene og de røkte skinkene fra Ardenne finnes både i biter og i skiver.
Belgia, Herstal
Hos Joiris Distribution er vi spesialister innen distribusjon av matvarer: spekemat, pølser, cateringprodukter, salater, krydder, sauser, oster, hermetikk, drikkevarer og mer. Vår bedrift henvender seg til profesjonelle (slaktere, cateringfirmaer, F2, osv...). Vi har bygget vårt rykte på en streng utvelgelse av produkter og tjenestene vi tilbyr våre kunder. Et stort lager av produkter finnes i vårt lager for å kunne imøtekomme forespørslene raskt. Utstyrt med kjølebiler og varebiler, leverer vi bestillingene dine så raskt som mulig, samtidig som vi strengt overholder hygienestandardene.
Belgia, Bruxelles
Helt renovert og nyåpnet. Et kompetent personale gir deg en kvalitetsvelkomst og tilbyr alle administrative, praktiske og turistrelaterte tjenester og informasjon. Alle rommene er utstyrt med telefon og TV. Lett servering: varm sjokolade eller kaffe eller te, juice, yoghurt, ost, spekemat, syltetøy, sjokolade, smør, 3 croissanter eller småbrød.
Frankrike, Chaponost
Randy er en SMB grunnlagt i 1903, beliggende i Chaponost i sørvestlige Lyon-regionen. Posisjonert innenfor et terroir-univers, legger Randy all sin ekspertise i produksjonen av salte bakverk, spekemat og regionale salater. Denne ekspertisen har blitt overført, i mer enn et århundre nå, innenfor Maison Randy. Faktisk består vårt personale av fagfolk innen spekemat og bakverk, som er dyktige kjennere av lyonnesiske produkter, for å sikre optimal kvalitet på våre produkter.
Polen, Modlniczka, Krakow
...-området. Takket være dem begynte oster og spekemat fra Italia og andre produkter fra dette solfylte landet å nå Polen og diversifisere tradisjonelle retter, og i dag utgjør de også et solid grunnlag for deilig italiensk mat i vårt land. Produkter fra Italia blir stadig oftere ettertraktet av matelskere, erfarne kokker og restauranter, derfor prøver Del Duca å imøtekomme deres forventninger og søk...
Bísaro - Tradisjonell Pølsemakeri er et selskap som produserer tradisjonelle spekematprodukter. Vi er spesialister på tradisjonelle pølser laget med bísaro-svin. Tradisjon, kvalitet og innovasjon. Grunnlagt i 1998, er Bísaro - Tradisjonell Pølsemakeri et selskap som spesialiserer seg på pølser, tradisjonell spekemat og andre produkter av animalsk opprinnelse. Selskapet ligger i Gimonde...
Spania, Valencia
XarcuSpain er et selskap som hovedsakelig er dedikert til eksport av gourmetprodukter, håndverksprodukter, sunne og økologiske varer av spansk opprinnelse. Selv om vi er spesialister på spekemat (skinke, chorizo og lomo), kan du finne forskjellige kategorier i katalogen vår. Honning, trøfler, likører, oljer og alle typer kjøtt. Vi retter vår aktivitet mot HORECA-kanalen, og selv om vi hovedsakelig jobber gjennom distributører, er vi i stand til å gjøre tilpassede forsendelser til enhver virksomhet innen restaurantsektoren.
Portefølje (8)
Portugal, Viana Do Castelo
Et selskap som distribuerer et variert utvalg av matprodukter med et registrert merke i 14 år innen meieriprodukter og spekemat - Vianês.
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
... av naturlige meltyper. Hele produksjonsprosessen foregår i vårt håndverkslaboratorium, basert på grundig forskning og kontinuerlig utvikling, med ufravikelig respekt for den tradisjonelle kunsten innen spekemat, med dens etablerte og gjenkjennelige kjennetegn. Våre spekematprodukter blir distribuert og konsumert med bevissthet og stolthet over å tilby et produkt av ubestridelig kvalitet og høy kulinarisk tradisjon.
Spania, Alcobendas-Madrid
... sentrallager ligger i Alcobendas. Vi er leverandører av iberisk svinekjøtt. Produktene vi tilbyr er: pluma, secreto og solomillo. Og innen spekemat: iberisk skinke, iberisk skulder, presa embuchada, lomo embuchado, chorizo cular og salchichón cular. Vi er involvert i hver del av prosessen fra oppdrett til markedsføring og distribusjon av kjøtt og spekemat. Kontakt oss for mer informasjon om produktene og tjenestene våre. Vår nettside er www.navarretintoibericos.com...
Italia, Peschiera Del Garda
...lager våre bartendere hjemmelagde preparater for å øke kvaliteten og friskheten i drinkene, kanskje kombinert med menyer med fristende forslag, som utvalg av italienske og franske spekemat og oster, hjemmelaget brød og focaccia, og mye mer. I sommermånedene er det mulig å nyte en aperitiff blant de mange eksklusive alternativene som tilbys direkte på terrassen de Lenoteca, hvor man kan se innsjøen og...
For en kveld med utmerket kjøtt er Ristorante Baccanale det beste valget i Monza. Restauranten tilbyr et bredt utvalg av vin som kan kombineres med hvert kjøttstykke, for å fremheve smaken og teksturen, samt et rikt utvalg av delikate spekemat og deilige hjemmelagde desserter. Hvert ingrediens er nøye utvalgt av kokken, inkludert en Black Angus fra de beste gårdene. Restauranten ligger i Monza på via Bergamo 5, provinsen Monza og Brianza. For å reservere et bord kan du ringe direkte til nummer 039 325476.
Italia, Paina Di Giussano
... har opparbeidet oss gjennom mange år i bransjen. Nedenfor er noen produkter du alltid vil finne i vår butikk: Gorgonzola d.o.p. på skje og i skiver, over 30 forskjellige typer blåmuggoster basert på Gorgonzola; førsteklasses spekemat, ferske oster fra Valsassina (LC), modnede oster av melk og geit, honning, syltetøy, viner, egg, fersk pasta, yoghurt, mel, te, infusjoner, småkaker og mye mer. Å gå inn i vår butikk er ikke bare en glede, men også en måte å forstå forskjellen mellom de håndverksproduktene vi tilbyr og de som vanligvis finnes på markedet.
... for kyllinger, fasaner, kaponer og høner, dedikerer seg i dag også til dyrking av forskjellige varianter av grønnsaker og sesongens frukt (som de prisbelønte hvite ferskene) og produksjon av borddruer og vin. I 2011 åpnet de agriturismo "Corte Le Faraone". Anlegget tilbyr kald servering og mange ferske, håndlagde og typiske produkter. Crostini arlecchino og gras pistà, brett med spekemat eller ost...
Frankrike, MONTREUIL BELLAY
Produsent av andouillettes for supermarkeder, RHD, catering, grossister, innkjøpssentraler. Produsent av andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel og andouillettes Champenoises laget av rent svinekjøtt. Andouilles fra landet 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Andouilles la Saumuroise 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Produsent av tradisjonell hvitpølse, ekstra magre pølser pakket i vakuum. Andouillettes au Saumur Champigny pakket i vakuum. Produsent av spekemat for supermarkeder, RHD...
Frankrike, Vergeze
BIO AUDEMA er et selskap som baserer sine verdier på respekt for miljøet og kvaliteten på produktene sine. De tilbyr derfor et komplett utvalg av produkter fra økologisk landbruk: frukt, grønnsaker, brød, spekemat og ost i skiver, løsvekt, dagligvarer, rengjøringsprodukter, ... samt et nytt økologisk produkt: essensielle oljer.
Luxembourg, Vianden
... mat, full av smak og fantasi, og gir deg muligheten til å smake på luxembourgske spesialiteter fra området. BRASSERIE: Brasseriet tilbyr tradisjonelle retter tilberedt av sin kokk, som Jambon d’Ardennes eller Muslinger i hvitvin, som er blant spesialitetene. KATTER: Catering-tjenesten har et utvalg av lokale produkter som Jambon og Pipes des Ardennes, samt et stort utvalg av oster og spekemat.
Belgia, Stembert
PG Vian tilbyr et gigantisk utvalg av produkter (flere tusen). Dette omfattende utvalget gjør det mulig å imøtekomme kundenes behov på best mulig måte. Derfor inviterer PG Vian deg først til å utforske sine produktfamilier. À la carte, spekemat, storfekjøtt, kalv, svinekjøtt, fjærfe, lam, utenlandsk kjøtt og vilt i sesong. Når du har valgt kvalitetsproduktet på stedet, er vår erfarne...
...SA SALAISONS PYRENEENNES er et selskap som spesialiserer seg på speking av eksepsjonelle skinker. Salaisons Pyrénéennes anvender et autentisk håndverk for produksjon av skinker og spekemat av høy kvalitet. Som med de beste vinene, blir disse spekematene produsert fra oppdrett av en kvalitets "druesort": Den sertifiserte hvite grisen fra Sørvest. Produktene fra "druesorten" hvit gris presenteres under merket "SALAISONS PYRENEENNES"...
Frankrike, Manosque
Selskapet Le Séchoir des Alpes er en bedrift spesialisert innen agroindustri, mer spesifikt innen produksjon av spekemat og pølser. Det er med sitt tradisjonelle og håndverksmessige know-how, overlevert fra far til sønn, at Le Séchoir des Alpes tilbyr et utvalg av kvalitetsprodukter som representerer alle smakene fra Provence.
Italia, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har laget spekemat i over førti år. Blant de karakteristiske produktene fra området finner vi carne salada og speck; selskapet produserer også de mest klassiske spekematene fra den italienske tradisjonen, som kokt skinke, rå skinke, salami og pancetta. Merket Salumificio Trentino er et eksempel på et moderne og dynamisk selskap som har klart å kombinere tradisjon med ulike kostholdsmodeller. Selskapet har alltid vært opptatt av å oppnå kvalitet, og siden 2006 har det sertifisert sitt kvalitetsstyringssystem i henhold til standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
Italia, Minerbio
ACCADEMIA DEI SAPORI driver med salg av matvarer på nett. Vi tilbyr utvalgte produkter som gjenspeiler lokale tradisjoner, som typiske spekemat og oster, ekstra jomfruolivenolje fra enkeltkultivar, utvalgte viner, håndlagde pastaprodukter og mange andre produkter fra den italienske regionale tradisjonen.
Italia, Pegognaga
... enheter, slepende enheter, i split- og monoblokkversjoner for transportkasser av liten og middels størrelse. For kjølt transport av større dimensjoner produserer Zanotti monoblokk Diesel-enheter og versjoner for understell. Enhetene er tilgjengelige med standard gasser (R404A og R134A) og med nye miljøvennlige kjølemidler. Zanotti jobber også med design og produksjon av store kjøleanlegg for oppbevaring av matvarer som frukt, grønnsaker, kjøtt, fisk, melk, yoghurt, iskrem og spekemat.
Frankrike, Lacaune
... autentiske produkter. Den gode smaken fra tidligere tider blir respektert, samtidig som det tilføres et moderne preg. Kunnskaper arvet fra en lang familiær tradisjon av spekemakere i Lacaune Lacaune er en kurby i hjertet av den regionale naturparken Haut Languedoc. Ligger 800 meter over havet, er renheten og friskheten i klimaet avgjørende for produksjon og modning av kvalitets spekemat som tørket skinke, tørket pølse og tørket pølse. Det er her, i takt med sjø- og fjellvindene, at modningen av produktene våre skjer sakte.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play