Italia, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone ligger i Crespina Lorenzana, i provinsen Pisa, og er et historisk merke som har vært aktivt i over 150 år innen høy kvalitet på spekemat. Selskapet produserer og distribuerer produkter av høyeste kvalitet, laget med den gamle håndverkskunsten og omsorgen, i tråd med moderne produksjonsstandarder og ved å bruke kun førsteklasses råvarer, både fra land og hav, som kan tilfredsstille selv den mest kresne gane.
Frankrike, Parthenay
... oppskrifter. Denne doble kompetansen gjør FAVID til en foretrukket partner for mange og varierte applikasjoner. De største franske og internasjonale gruppene stoler på selskapet for å støtte dem i deres utvikling på markedene innen pølsemakeri, spekemat og ferdigretter.
Spania, Guijuelo
... nettbutikk, for å distribuere våre iberiske skinker og spekemat direkte, og ved å bruke moderne teknologi kan vi redusere prisene og tilby et produkt og en tjeneste av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.
Luxembourg, Luxembourg
...Bondani & Cie tilbyr til salgs spumante, viner og brennevin, grappa, oljer, pasta og ulike italienske produkter som ost og tradisjonelle italienske spekemat.
Frankrike, Saint-Jean
Drevet av vår kjærlighet for god mat og vår families italienske røtter, har vi besluttet å starte et felles prosjekt: å importere det beste av italienske matvarer til Frankrike. I 1995 grunnla vi MIP (Midi Ital Prodotti), et familieeid selskap lokalisert i Toulouse. I løpet av de siste tjue årene har vi møtt behovene til fagfolk i matsektoren ved å levere spekemat, oster, pasta, vin, spesialmel...
Belgia, Houffalize
Socardenne er en grossist innen HORECA og institusjoner, men også spesialist på vilt. Når det gjelder vilt, jakter selskapet hovedsakelig på hjort og hind, kalv, rådyr, villsvin, spekemat og husets spesialiteter, fjærfe og småvilt. Alltid på utkikk etter nye produkter utvalgt etter kvalitetskriterier og tilbudt som en del av en komplett tjeneste, fortsetter SOCARDENNE sin spesialisering innen innkjøp, skjæring og salg av vilt direkte fra jaktområdene. Tjeneste, personlig rådgivning og stor fleksibilitet i leveranser kompletterer husets egenskaper.
... distributøren av meieriproduktene med merkevaren Formidoro, som representerer eksellensen av ricotta, saue- og geiteoster, håndlaget ved bruk av melk fra sicilianske husdyr, og i henhold til de gamle regionale tradisjonene. Selskapet tilbyr dessuten meieriprodukter fra andre italienske regioner, et bredt utvalg av spekemat, konserverte produkter, pastasauser og krydder, frosne matvarer, vin, likører, brennevin og andre spesifikke produkter for gjestfrihetssektoren.
Andre produkter
Siciliansk Ost
Siciliansk Ost
Portefølje (1)
Spania, Chipiona
Selskap basert i Sanlucar de Barrameda, Cadiz, Andalusia, Spania. Eksportører av ferske frukter og grønnsaker, blomster, olivenoljer, fisk, krydder, urter, spekemat, oster, viner, kjøtt, skinker fra Spania. Vi er den eneste mellommannen mellom produsenten og deg, vi eksporterer et bredt utvalg av produkter: Frukter: Sitroner, Grapefrukt, Appelsiner, Mandariner, Meloner, Vannmeloner, Avokadoer...
Belgia, Vaux-Sur-Sure
Ligger i Vaux-sur-Sûre i hjertet av den belgiske Ardennerne, mellom Bastogne og Neufchâteau, er Hartman-etablissementene en ekte smeltedigel for anerkjent spekemat. I flere generasjoner har de spesialisert seg på avskjæring og kutting av svin. Mange produkter blir tilberedt her: «Le Délice de la Sûre», en rå, tørket og lett røkt skinke laget etter håndverksmetoden. Men også kokte skinker, pølser, patéer, blodpudding, presset hode,...
Frankrike, OSSES
Ligger i Baskerland, er selskapet ARNABAR spesialisert på produksjon av foie gras og baskiske produkter. Slik produserer og markedsfører de følgende lokale produkter: foie gras-blokk, hel foie gras, halvkokt foie gras, andekonserver, axoa, baskiske oppskrifter, pâtéer og rillettes, pølser, spekemat, Espelette-paprika, viner og drikkevarer fra Baskerland, søte spesialiteter, sjømatprodukter, osv. ARNABAR tilbyr også delikate gavepakker som kan gis som bedriftsgaver.
Italia, Roma
... forbruksvarer, nisjeprodukter og/eller kvalitetsprodukter, distribuert over hele landet og internasjonalt, som inkluderer agroalimentære produkter, gastronomi, rotisseri, slakteri, konditori, frukt og grønnsaker, spekemat, meieriprodukter, egg, matoljer og fett, sukker, sjokolade, godteri og bakervarer, kaffe, te, kakao og krydder, fisk, skalldyr og bløtdyr, samt alle lignende, tilknyttede og relaterte...
Italia, Gambasca
La Bernardi Formaggi er et familieeid selskap med høy kompetanse og tradisjon innen meieribransjen, som i tre generasjoner har drevet med engros handel av oster, spekemat, fersk pasta og, i de senere årene, også sjømat. I løpet av tiden har vi gradvis utvidet vårt sortiment, ved å velge kvalitetsprodukter og gastronomiske eksellens fra hele Italia. Dette inkluderer Parmigiano Reggiano, Grana...
Portugal, Vila Nova De Poiares
...A FRESBEIRA - Indústria de Carnes, Lda, er dedikert til slakting, bearbeiding, nedskjæring og transformasjon av svine-, geite- og saukjøtt. Produktene som tilbys spenner fra ferskt og frosset kjøtt til spekemat og forhåndsberedt mat. Med en ny og moderne industrienhet bygget fra bunnen av i 2009, med en slaktekapasitet på 130 til 150 dyr/time og moderne systemer for bearbeiding og nedkjøling av...
Frankrike, La Chapelle Sur Erdre
... seg til alle sektorer innen næringsmiddelindustrien: bakeri-konfekt, meieriprodukter, ferdigretter, sjømat, pølser, spekemat, fjærfe, frukt og grønnsaker, handel, kjøttbransjen. VIF tilbyr tilpassede løsninger for størrelsen på hver bedrift, fra små bedrifter med ti ansatte, til mellomstore og store grupper. VIFs tilbud dekker nå alle funksjoner: produksjon, håndtering av fysiske strømmer, kommersiell forvaltning, logistikk, ordrebehandling, innkjøp...
Italia, Orsogna
... gastronomiprodukter • Hvite sauser • Hvite sauser med trøffel • Sauser og tomatsaus • Aromatiserte oljer og smør • Trøffel konservert i skiver og malt • Sterilisert trøffel for produsenter av spekemat og ost • Syltetøy og marmelade • Gave-/julepakker. NYTT: Aromatisert Spray Salt -70% natrium. NYTT: Trøffelperler (kaviar) Vi velger nøye våre råvarer, i respekt for den italienske mattradisjonen. Hvis...
Portefølje (9)
Selskapet FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES, etablert i 1992, produserer og importerer matvarer fra Øst-Europa. Vi spesialiserer oss på tradisjonell spekemat uten kjemiske komponenter, samt produksjon av deigplater (kore-yufka), en type filodeig. FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES importerer og distribuerer også alle typer matvarer fra Balkan-landene: Minas-kaffe, ajvar, lutenica, syltede kål, grillet paprika, Vegeta, Argeta… Kyllingsalami, storfekjøttpølser, røkt svinefilet, røkt storfekjøtt, supper, oster, feta, diverse kjeks…...
Belgia, Beringen
Geyskens Delikatessen er spesialisert på matvarer som gåse- og andelever, brød, pannekaker, spekemat, aperitiffer, asiatisk mat, eddik, olje, syltetøy, fond, iskrem, sopp, spekemat, deigvarer, fjærfe, desserter, terriner, teksturer, fisk, kjøtt (ferskt), vilt, meieriprodukter...
Frankrike, Fonsorbes
...Grunnlagt i 1970 av Louis Seigneurie, ble selskapet SA SEIGNEURIE & FILS opprinnelig etablert i Toulouse. Denne forretningsideen utviklet seg til et verksted for produksjon av spekemat etter ankomsten av de fire sønnene. Aktiviteten omfatter engros- og halvengros-salg av spekemat, tilberedte produkter, tørre produkter... I 1995 flyttet selskapet til Fonsorbes i nye lokaler på 1500 m2 og fikk godkjenning i henhold til europeiske standarder. Det kan møte en stadig økende etterspørsel. I mars 2012 åpnet de en butikk på produksjonsstedet, på 200 m2, beregnet for SALG TIL PRIVATKUNDER.
Frankrike, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL som ligger i Aurillac, er spesialisert på produksjon av spekemat. La Maison produserer skinker, pølser, terriner, fritons, Auvergne-paté og typiske spekematbakverk som feuilleté med Bleu d'Auvergne eller potetpai. Ferske skinker fryses aldri, de saltes for hånd med tørrsalt og etter den tradisjonelle Auvergne-metoden. Tørking og modning av skinkene varer i 7 måneder. Pølsene og spekepølsene lages på gammeldags vis med samme håndverk. La Maison kombinerer moderne teknikker med tradisjonelt håndverk for å produsere eksepsjonelle produkter.
Belgia, Izier
Oppdag de ekte naturlige spekematene fra Durbuy: Vi har et bredt utvalg av spekemat og håndverksprodukter, alle laget på GAMMELDAGS vis. Gjenopplev den autentiske smaken! Alle våre spekemat er laget for hånd. Hos oss er det ingen industriell salting, men gammeldags metode. Røyking skjer også på tradisjonelt vis, ved bruk av eikespon. Cobourg: Hjertet av skinken, manuelt tørkesaltet, røkt eller...
Salumificio Del Vecchio, siden 1968 i Cesena, produserer høykvalitets spekemat fra svin oppdrettet med respekt for naturen: økologisk spekemat, krydret spekemat, gullspekemat og tradisjonell spekemat uten laktose og gluten, i henhold til den beste italienske og romagnolske tradisjonen: Parma-skinker og typiske pølser fra Romagna.
Frankrike, Saint-Sauves-D'auvergne
Nisjet i den lille landsbyen Saint Sauves mellom Bourboule og Sancy-massivet (kjent for sine skibakker), ønsker hotellet restaurant de la poste deg velkommen til et opphold med familien eller som par i hjertet av Puy de Dôme. Et hotell uten unødvendig ståk med utmerket pris-til-kvalitet-forhold. Når det gjelder mat, står den auvergnatiske gastronomien på menyen (truffade, kalvehode, kalvebrissel, spekemat, ... og laget med ferske råvarer). Etablissementet er tilknyttet Logis og har 2 kokker og 2 peiser.
Italia, Correggio
FoodPartner kobler ledende produsenter av italiensk fersk mat med importører over hele Europa. Vår misjon er å skaffe utvalgte kjølte produkter med holdbarhet på 25 til 90 dager, som ost, fersk fylt pasta, spekemat og mye mer. Vi er basert i en perfekt logistikkposisjon i Reggio Emilia, sentralt i Nord-Italia. Vårt produktportefølje dekker over 1500 spesifikke referanser av ferske italienske spesialiteter produsert av kvalitetssertifiserte produsenter.
Italia, Terlizzi
I mange år har vi vært grossister av spekemat, oster og klippfisk. Vi leverer til restauranter, hoteller og delikatesseforretninger over hele Italia og i utlandet. Hvis du leter etter å kjøpe spekemat og oster i engros for å selge dem i din virksomhet, vil du finne virkelig konkurransedyktige priser hos oss. Produktene vi selger er hovedsakelig typiske produkter fra Puglia, men du vil også finne nasjonale produkter fra alle regioner og kjente merkevarer som for eksempel Grana Padano.
Italia, Cerreto D'esi
I vårt økologiske gårdsbruk oppdretter vi svin i semi-fri tilstand med økologiske metoder, der dyrevelferd står i fokus. Svinene fôres utelukkende med korn fra gården, og det gis ikke antibiotika. Alle dyrene blir bearbeidet på gården, som er utstyrt med et laboratorium for bearbeiding av spekemat. Vi produserer ulike typer salami, modnet bacon, krydret lardo, lonza, lonzini, guanciale og skinke...
Belgia, Lendelede
Volys Star utvikler, bearbeider og selger kylling og kalkunprodukter over hele verden, i form av spekemat, kulinariske og panerte produkter. Dette er tilgjengelig både som kjølt og frossen for detaljhandel, engros, servering og industri.
Belgia, Marcinelle
Etablert i over 50 år i Charleroi-regionen, er vårt selskap engrosleverandør av spekemat, oster, kjøtt og frosne varer, rettet mot alle typer matvirksomheter. Som distributører av de største merkene og håndverksprodukter, kan vi betjene deg i vår CASH and CARRY eller HJEMME hos deg i hele den fransktalende delen av landet, inkludert Brussel.
Belgia, Casteau
... uovertruffen friskhet; våre kjøttprodukter er utvalgt etter kvalitetskriterier. I tillegg er alle våre spekemat tørket på gammeldags vis, noe som betyr at vi bruker en langsom modningsprosess som garanterer den unike smaken og duften av produktene våre. Vår spekemat er svært variert: forskjellige typer salame, pancetta, coppa, lonza, porchetta, ... og dette for alle smaker, originale eller ikke!
Belgia, Chaineux
...Grunnlagt i 1978, er det familieeide selskapet D’Argifral spesialisert på produksjon og salg av kokt svinekjøtt. En kompetanse, som stammer fra flere generasjoner av håndverkere, kombinert med et av de mest moderne produksjonsverktøyene, har gjort det mulig for D’Argifral å tilby produkter av høy kvalitet som finnes i de tradisjonelle og/eller selvbetjente hyllene hos sine kunder. Selskapet D’Argifral, som i dag er anerkjent og verdsatt for sine kokte skinker og sine spesialiteter innen spekemat, skylder sin berømmelse til entreprenørånden fra 3 generasjoner.
Spania, Cassà De La Selva
... produksjon og bearbeiding av kjøttprodukter, spekemat, pølser, kutting av mat, fisk, bakeri og emballering. Vi har mye erfaring i markedet for kjøttmaskiner, og kan tilby profesjonell service for alle typer maskiner fra ulike merker og modeller. Vår erfaring og kunder over hele verden taler for oss.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play