Frankrike, Varennes-Jarcy
...Hvitløkspuréen er laget ved å redusere hvitløkkløftene. Den er klar til bruk for rask matlaging eller for å nytes på en brødskive til aperitiff. Vår svarte hvitløk er laget av en Økologisk IGP Hvitløk fra Drôme. Hvitløken kokes ved lav temperatur i 15 til 30 dager. Svovelen som gir hvitløken sin astringerende smak, frigjøres, og sukkeret som naturlig finnes i hvitløken karamelliseres for å la...
Portefølje (5)
Italia, Brescia
...Risibisi er en sprø økologisk snack laget av erter og ris. Risibisi er bakt, ikke fritert. Perfekt som snacks eller til aperitiff, de er en rik kilde til protein og fiber. De er også ideelle for de som følger et vegansk eller glutenfritt kosthold.
Portefølje (10)
Portugal, Leiria
...Vinen rosé Orelhão er en ung vin, lett kullsyreholdig og myk i smaken. Den har blomster- og fruktaromaer, og er en livlig og vedvarende vin. Utmerket som aperitiff, passer den til ethvert måltid, spesielt fiskeretter, skalldyr og kinesisk mat.
Portefølje (6)
Frankrike, Balines
...Som aperitiff eller digestif, hever Calvérable familietreff, seremonier eller alle typer arrangementer knyttet til gastronomi. Det er den ideelle allierte for alle gode vinhandlere eller delikatesseforretninger: det lar dem tilby et unikt produkt, utenom det vanlige og tilpasset de fineste ganer. Ideell for bedriftsgaver! Håndlaget likør: Flaske / Høyde: 175 mm Alkoholprosent: 32:Eske: 80 x 80 x 185 mm Flaske / Diameter: 78 mm:Vekt flaske + eske: 0,9 kg...
Portefølje (3)
Frankrike, Grigny
...Veldig rask å bruke, disse zucchinibollene møter perfekt forventningene til forbrukere som ønsker å spare tid. Disse bollene er laget med ekte skiver av zucchini og en tynn, sprø deig. Ideelle varme eller kalde som en forrett eller aperitiff, de vil passe veldig godt til kjøtt, fisk eller salater. FORPAKNING: 6 x 1 kg = 6 kg...
Portefølje (93)
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
...Beskrivelse: Vi har laget disse mini pølsene av kjøtt fra franske griser, med tilsetning av piment d'Espelette AOP. Perfekt for aperitiff! Ingrediensliste: Svinekjøtt, svinefett, salt, LAKTOSE, krydder (deriblant piment d'Espelette 0,3%), dextrose, sukrose, aromatisk plante, naturlig aroma, konserveringsmiddel: kaliumnitrat, kulturer, spiselig kollagenpølse. Oppbevares helst ved en temperatur under 18°C. Svinekjøtt: Frankrike. Inneholder ikke gluten. DDM: 45d...
Portefølje (2)
...Olivenbladene brukes i henhold til en gammel middelhavoppskrift, der metoden for håndlaget tilberedning tilpasses. Olivetum produseres, en bitter med en søt smak laget av olivenblader og sitrusfruktskall. Den er helt laget med naturlige ingredienser. Olivenblader og sitrusfruktsblader legges i alkohol for å trekke; når det er filtrert, tilsettes karamellisert sukker til riktig modning er oppnådd. Tett, lett alkoholholdig og behagelig på smak, blir smaken bedre fremhevet hvis du smaker den kald som en aperitiff eller etter måltid, slik at du kan oppleve dens beste fordøyelsesevner.
Portefølje (2)
Frankrike, Fraisse Des Corbieres
... til og med afrodisiske egenskaper! Domaine du Cardona leverer her sin tilpasning, samtidig som den respekterer den historiske sammenhengen med: Et utvalg av de beste vinene fra Terroir des Corbières, sterkt aromatisk garrigue-honning og et utvalg av krydder fra Østen. Den nytes kald ved 4° C, eller til og med iskald som aperitiff, med ost, desserter eller som kveldsvin.
Portefølje (10)
Frankrike, Lignières-Ambleville
...En blanding av druesaft og cognac, vår 4 år gamle røde og hvite Pineaux des Charentes samt den 15 år gamle ekstra gamle hvite Pineau des Charentes er preget av en harmoni mellom alkohol, sødme og aromaene fra våre druesorter. For alle smaker, oppdag den fine og balanserte tonen av vår hvite pineau, perfekt som aperitiff eller cocktail. Den røde pineau vil avdekke fruktige, søte og intense...
Portefølje (3)
Frankrike, Cognac
...En frisk, lett og fruktig cocktail som spesielt nytes som aperitiff på lange sommerkvelder. Endelig en iste for voksne. Vekt: 0,7 kg...
Portefølje (7)
Frankrike, Lys Haut Layon
...","Vinification":"Oppfølging av modning og etablering av en innhøstingsplan, mekanisk innhøsting etterfulgt av pressing med pneumatiske presse for lavtrykkspressing. Klarningsprosess - Daglig oppfølging av gjæringen - Temperaturkontroll ved 16° C - Omheving - Filtrering. Fylling på flasker og utvikling av bobler i våre hulekjellere med minimum lagring på 12 måneder. Trykk: 5 til 6 bar.","Accords":"Vouvray vil være en perfekt følgesvenn til festlige anledninger som aperitiff, men også til måltider med fisk eller hvitt kjøtt for Brut og til desserter."}...
Portefølje (43)
Frankrike, La Cadière D'azur
...Elegant og raffinert Kan holde en vinflaske (ikke inkludert) Luksusboks med 4 tilbehør Robust Ulastelig finish Håndlaget Lett å bære Transportkasse Perfekt for en aperitiff eller piknik...
Portefølje (49)
Spania, Bilbao
...Eksplosiv naturlig aperitiff som smelter i munnen med en spektakulær sprøhet, oppnådd takket være teknikken som brukes i fremstillingen. Den er kokt vakuum under trykk ved 90º, noe som reduserer mengden olje med halvparten og øker fruktinnholdet. Med solsikkeolje og uten tilsatt salt eller sukker. Uten gluten. Uten trans-fett. Uten fargestoffer eller konserveringsmidler. Lavt saltinnhold og uten...
Portefølje (10)
Produksjonen av skinke og "culatello" Rosa dell'Angelo er spesiell helt fra starten av. Kjøttet har forskjellige kvaliteter, på grunn av den utendørs oppdrettsmetoden og den gamle, helt håndlagde prosessen, med kun salt og lang modning. Våre svarte griser av gamle raser som nesten er helt utdødd, er frie til å beite i skogene. Frie under sol, vind og regn. Frie til å uttrykke sin instinkt. Frie ti...
Portefølje (10)
Sveits, Schongau
...Til aperitiff Crostini med en syndig god tapenade, en kjeks med en deilig peperonicrème-pålegg eller en skive rugbrød med litt hvitløksmousse. Våre pålegg er ferdig til servering – og de er så deilige at man nesten kan glemme hovedmåltidet.
Portefølje (10)
Italia, Orsogna
... fisk, omeletter og frittata, tilberedning av sauser og dressinger, smørbrød, snacks til aperitiff, garnityr, pizza og calzone. Maksimal holdbarhet: 24 måneder fra produksjonsdato. Tilgjengelighet: Generelt alltid tilgjengelig. Oppbevaringsmetode: Når åpnet, dekk til med ekstra jomfruolje, oppbevar i kjøleskap og bruk innen få dager. INGREDIENSER: Svart trøffel (Tuber Aestivum); Ekstra jomfruolje; Salt; Aromastoffer; Antioksidant: Askorbinsyre. Boks med 6 stk.
Portefølje (9)
Frankrike, Soing-En-Sologne
...Vin av glede, denne «tradisjonelle metoden» kan nytes ved alle anledninger: aperitiff, kir, eller som dessert på søte paier, kaker, osv. Domaine: DOMAINE DE L'EPINAY Appellasjon: VIN DE FRANCE Region: VAL DE LOIRE Farge: Hvit Druetyper: Chardonnay 50 % / Folle Blanche 35 % / Pinot Noir 15 % Dyrkingsmetode: Økologisk Innhold: 75cl Vekt: 1 kg Karakter: Brut...
Portefølje (100)
Frankrike, Gagnac Sur Garonne
Bulle de créateurs er et selskap fra regionen rundt Toulouse, etablert i 2019 av to Mam 'preneur. Multi produkt, vi er i stand til å imøtekomme mange forespørseler innen svært varierte sektorer som småbarn, temagaver, motetilbehør og smykker, samt dekorasjon. Våre produkter er laget i vårt verksted som ligger i nord for Toulouse. Vi fremhever verdiene av håndlaget, made in France og økologisk ansv...
Portefølje (38)
Frankrike, Sendets
...Sablés aperitiff med svart hvitløk, laget for hånd. Ideell å dele under en sprø og smakfull aperitiff. Sablés med svart hvitløk og comté vil bli en favoritt for å berike en aperitiff med familie eller venner. De er laget i et bakeri i Manosque (04). Ingredienser: HVETEMEL*, svart hvitløk*, COMTÉ*, kokosolje*, akasiegummi*, Melis* (brunt sukker**, potetstivelse*), hele EGGER i pulver*, havsalt fra Guérande. *ingredienser fra økologisk landbruk. **Ingredienser fra rettferdig handel.
Portefølje (9)
Italia, Palagonia
Sicilian Goodness, et ungt og dynamisk siciliansk selskap, driver med produksjon under merket Sicilian Goodness og handel med typiske sicilianske produkter for forhandlere og privatpersoner. Produktene eksporteres og er til stede i ulike europeiske markeder. For mer informasjon kan du be om et tilbud ved å sende oss en e-post på info@siciliangoodness.com, eller alternativt besøke nettsiden: sicili...
Portefølje (55)
Tyskland, Valwig
...Over 50 urter gir Moselfeuer New Generation sin unike effekt som aperitiff før og som digestif etter et godt måltid.
Portefølje (5)
Spania, Murcia
...Espinal eddik piparras er laget med utvalgte grønne chili. Med mørt kjøtt og tynn hud, er det et svært verdsatt produkt for å forbedre smaken av forskjellige belgfrukter, salater og kjøttretter. I tillegg er de utmerkede som aperitiff. Vekt: 0,180 gr...
Portefølje (178)
Frankrike, Auros
...Andouille tørket som en tørr pølse, som kan oppbevares uten kjøling og spises som en pølse til aperitiff. Det er et krydret produkt (nesten afrodisiakum). Pepret med aromaer av fjærfelever. Originalt og sjeldent produkt. Man elsker det eller hater det. Men når man elsker det, er man villig til alt for å få tak i det. Stor suksess!
Portefølje (31)
Frankrike, Rouvres Les Vignes
... dens lett gyldne farge. Dens kraftige duft avslører aromaer av tørket frukt, sitrus, hint av tørket aprikos og kvitt. Le Champagne Claude PERRARD Brut Tradition er ideell som aperitiff med ostegougères. Den kan også serveres som forrett med en skinke-fylte butterdeig. Den vil med suksess følge en fjærkre eller en bifffilet i saus.
Portefølje (4)
Frankrike, Brissac Loire Aubance
...{"TERROIR":"Lerete leire.","ACCORD METS/VIN":"Aperitiff, spekemat, pizza, fruktdesserter.","VINIFICATION ET ELEVAGE":"Druene høstet i svært god modenhet. Masing i 24 timer ved lav temperatur.","TEMPERATURE DE SERVICE":"Mellom 6 og 8°C.","Carton de 6 bouteilles de 75cl":"Kartong med 6 flasker på 75cl","CEPAGE":"Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%).","NOTES DE DEGUSTATION":"Rosa saumonfarge. Harmonisk duft av små røde bær. Smaken er delikat, myk med en avslutning full av frukt og krydret pepperaktige noter.","APPELLATION":"AOP Rosé d'Anjou.","MILLESIME":"2020"}...
Portefølje (12)
Frankrike, Saint-Etienne
...Et sikkert valg! Perfekt for å følge med forrettene dine eller som en aperitiff.
Portefølje (187)
Frankrike, Laure-Minervois
...Aperitiff, oksecarpaccio, kanin, due, filet mignon, tilbehør laget av tomat, paprika og aubergine grillet med olivenolje.
Portefølje (11)
Frankrike, Furiani
... etter vår hemmelige oppskrift. Et glass med poivronnade, en deilig oppskrift for å smøre kaldt til aperitiff eller nyte varmt over en pastarett. En pakke med frøkjeks som vil passe perfekt til vår salte pålegg. Et glass med fersk tomatsaus med korsikansk fåremelk. Et lite glass med urtesalt fra maquis, en invitasjon til reise. Referanse: COFFRETNIK30...
Portefølje (97)
Frankrike, Pont D Ain
...Denne Dailuaine, destillert i 2007, har modnet på bourbon hogshead-fat og har en frisk og floral profil. Rik, aromatisk og oljete, har denne whiskyen klart å bevare hele sin karakter, for en av de mest autentiske smaksopplevelsene. Tilstand: Nytt produkt Land: Skottland Produksjonsregion: Speyside Betegnelse: Whisky Årgang: 2007 Alkohol: 46° Innhold: 70cl Produsent: Dailuaine Druetype: Malt Matparinger: Aperitiff og digestif...
Portefølje (95)
Frankrike, Passa
...Denne vinen laget av muscat petit grain og muscat d’Alexandrie kommer fra gamle vinstokker som vokser i leirholdige sandjord, plassert ved foten av Albères og Pic du Canigou. Den vil gi deg all sin friskhet både som aperitiff og til fisk.
Portefølje (14)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play