Frankrike, Beaumont De Lomagne
Det er kjærligheten til håndverket og seriøsiteten som har ført til at en liten slakterbutikk i Beaumont, grunnlagt i 1888 og drevet av Antoine Micouleau, har blitt La Maison Micouleau, en håndverkskonservering. Siden har vi overført våre oppskrifter fra far til sønn. I hjertet av vårt land, Lomagne, gir vi ordet terroir all sin smak. Våre foie gras, confit, cassoulet og andre typiske retter er...
Frankrike, Vezac
Grunnlagt for over 80 år siden, er DELMOND FOIE GRAS et familieeid selskap som spesialiserer seg på produksjon av foie gras. Selskapet har en slakteri- og skjære-enhet i Dordogne. Deres engros- og halvengrosvirksomhet vokser hvert år. Slik produserer og markedsfører selskapet foie gras, magret, aiguillette, lår, manchons, gésiers, osv. Mellom håndverk og tradisjon, forplikter DELMOND FOIE GRAS seg til å produsere produkter av høy kvalitet.
Frankrike, la Trinité
... svineopprinnelse. Kontakt oss for pristilbud for store mengder for profesjonelle. Storkjøp på forespørsel: champagne fra produsenter, fine viner, kaviar, foie gras, krydder, bordkunst, italienske viner fra alle regioner, cognac, calvados, eksklusiv vodka, brennevin, bakverk, sjokolade, vann fra hele verden, kaffe og kaffemaskiner, spekemat, ekte høykvalitets parmaskinke. Vi står til din disposisjon for alle råd og eventuelle avtaler etter ditt ønske. Levering: villaer, yacht, privat jet, luksuscruise.
Portefølje (3)
Frankrike, Lanzac
... forretter som anderillettes og pâtéer laget med foie gras, samt spesialiteter som andeconfit med appelsin og cassoulet Lanzaguais. La Ferme de Grezelade har også et bredt utvalg av gavepakker med regionale produkter. Produktene selges i våre egne butikker, delikatesseforretninger og restauranter. Et konferanserom med tilkobling samt et spiserom er under bygging for året 2016.
Frankrike, Terrasson Lavilledieu
J.BLANC SA er en håndverksbedrift som spesialiserer seg på foie gras, pâtéer og ferdigretter. Produktene er av høy kvalitet, laget med respekt for tradisjonene, uten fargestoffer eller konserveringsmidler. Økologisk sertifisering for en rekke pâtéer, samt eplemos. Tre vegetariske terriner i katalogen. Produksjon av gastronomiske pakker for kommuner og bedriftskomiteer. Eksport og store volumer er mulig.
Portefølje (1)
Belgia, Antwerpen
... 'den perfekte gåseleveren', som beholder sin struktur og fett under steking. Kun en korrekt og respektfull oppdrettsmetode kan resultere i et absolutt topprodukt. I tillegg til foie gras er NIVO-finess spesialisert på trøfler. For å garantere deg det beste utvalget hele året, samarbeider vi med trøffelleverandører i Frankrike og Italia.
Frankrike, Cahors
SUDREAU er et selskap som spesialiserer seg på produksjon og salg av foie gras, andebryst, innmat, ande-rillettes, ande-confit og typiske retter fra Sørvest som Coq au Vin fra Cahors eller cassoulet.
Belgia, Ronquières
Landrifosse gården er hovedsakelig spesialisert på foie gras (rå lever og halvkokt lever). Den tilbyr også mulard andebryst, patéer (laget av svinekjøtt, kalv og andekjøtt), anderillettes, julesylte, confiterte andelår, confiterte gizzards, cassoulet, syltetøy (løk, sikori, sjalottløk, chutney), oster, honning, oljer, eddiker,…...
Frankrike, Figeac
... regionale håndverket og lidenskapelige for denne uunnværlige retten til høytidene: Foie Gras. For å kunne tilby dere eksepsjonell Foie Gras, legges det stor vekt på kvaliteten av våre råvarer og utvelgelsen av våre foie gras. Et håndverk som overføres fra generasjon til generasjon. Vi har som mål å alltid tilfredsstille dere, derfor er vi i kontinuerlig søken etter nye smaker som kan heve og fremheve Foie Gras.
Frankrike, PEYREHORADE
Grunnlagt i 1929, produserer og markedsfører Maison BARTHOUIL røkt laks og foie gras. Andene fra BARTHOUIL kommer fra eksklusive oppdrettere som ligger i nærheten av selskapet. Det legges særlig vekt på andene fra oppdrett til slakt, tilberedning, krydring og modning. Røyking av laksen utføres etter tradisjonelle danske teknikker. Takket være denne kompetansen og gamle røykehus, produserer...
Frankrike, Emerainville
VDC France markedsfører produkter av høy kvalitet fra fransk matvareproduksjon med kvalitetsmerker som er både kreative og smakfulle. I takt med sesongene og anledninger tilpasser produktene våre seg de nåværende trendene. VDC France ønsker å etablere seg som en viktig aktør som eksportør internasjonalt. For dette formålet er vårt sortiment utviklingsdyktig og utvides i takt med forbrukerpreferans...
Frankrike, Foix
...I et naturlig og autentisk miljø har familien ROUCH, siden 1870, videreført produksjonen av ekte lokale produkter, rustikke og fulle av smak. Jambon de Pays Ariégeois, tørket leverpølse, saucisson sous la cendre l'Ariégeois, foie gras, andeconfit, viltpâté, hjortepâté, osv... Charcuterie ROUCH produserer sine produkter i sitt laboratorium godkjent etter europeiske standarder, i Ferrières i Ariège.
Frankrike, Castanet-Le-Haut
La Valtiere er et familieeid selskap som ble grunnlagt for 25 år siden, i Sør-Frankrike. Fra oppdrett til konservering, innoverer vi innen et bredt spekter av produkter basert på and, kylling og foie gras med en kvalitet som er anerkjent i Occitanie. Mange referanser som and merguez, chorizo, panert kylling, grillspyd; og til slutt en autentisk og spesiell foie gras. Hele året og uten avbrudd.
...I hjertet av den høye Pyreneene, har "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS i tre generasjoner bevart den gamle håndverkskunsten fra vår familie, i TOURNAY, en gammel bastide fra 1300-tallet. AUTENTISITETEN: foie gras, konserver, av gås og and, nøye utvalgt. TRADISJONEN: matlaging som allerede ble nytes i 1870 på domenet La Lande. KVALITETEN: mat fra Gascogne, kokt for deg, håndverksmessig og pakket for hånd.
Frankrike, Montfort En Chalosse
Grunnlagt i 1982, samler kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE i dag 80 produsenter. Ønsker å bevare sitt håndverk, lokale tradisjoner og verdsette kvaliteten på produktene sine, har oppdretterne forpliktet seg til Label Rouge-initiativet siden 1999. Alle dyrene oppdrettes utendørs, fôret med kornmais i felles parker. De er minst 104 dager gamle når de kommer inn i kooperativet. Kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE produserer foie gras, gizzarder, konserver, brystfileter, manchons, rilletter, terriner og andepaté.
Frankrike, CASTELNAUDARY Cedex
I hjertet av Languedoc og Pays Cathare, i Castelnaudary, i Aude, utvikler SODICAS CONSERVERIE under merket Audary det beste av tradisjonell mat fra Sørvest-Frankrike for din glede. Cassoulet, confiterte retter, ferdigretter, pâtéer, skinkeføtter, foie gras, så mange produkter som minner om godt liv og god mat. Våre lokale produkter og våre tradisjonelle oppskrifter blir stadig mer populære blant forbrukerne.
CIRAN BVBA er et selskap som spesialiserer seg på import og eksport av kaviar for grossister og detaljmarkedet, basert i Belgia. Vi kommersialiserer ferske og høykvalitetsprodukter utvalgt av våre spesialister. Kaviar refererer kun til størrogn. Sammen med foie gras og trøfler anses det som en av verdens tre beste kulinariske delikatesser. Med sin massive størrelse, tidlige utseende, langsomme...
Spania, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er et familieeid selskap lokalisert i Guijuelo, med mer enn 35 års erfaring i produksjon av iberiske produkter av høyeste kvalitet. Deres begynnelse går tilbake til mars 1983, i en liten fabrikk på omtrent tusen kvadratmeter i sentrum av Guijuelo. Stedet hvor de første fasilitetene ble bygget, var en gammel foie gras-fabrikk som het BRISA, derav navnet...
Frankrike, Sainte-Luce-Sur-Loire
...Orient’hal Market er et fransk selskap som spesialiserer seg på handel og levering av Halal-sertifiserte produkter. Gjennom vårt merke "Authentic & Halal" tilbyr vi et bredt utvalg av ferske produkter av høy kvalitet, som Label Rouge-sertifisert fjærfe, and, foie gras, kanin, panerte produkter, kaldskjært kjøtt, osv. Vårt merke markedsføres i Frankrike, i Europa og også internasjonalt, i UAE, i...
Frankrike, Toulouse
... med full trygghet. Våre produkter: Vinolok-kork, korketrekker, forkle, vinturi vinoksygener, spinwine, champagneåpner, Drop Stop, bøtte, pumpkork, profesjonell korketrekker, hellekork, underlag, tastevin, sommelierforkle, bartenderforkle, smaksprøveglass, termometerhalsbånd, forkrommet foie gras-håndtak, foie gras-spade, rustfritt stål foie gras-kutter, tilbehør til foie gras-sett, vinboks, personlig vinolok, reklameartikler, ispose, glassholderfat.
Portefølje (10)
Frankrike, Vigan (Le)
Selskapet THOCAVEN er spesialisert på oppdrett av ender. Vi fôrer endene med kornmais for å sikre sunne og naturlige produkter. Vi tilbyr et komplett utvalg av andekjøtt som foie gras, brystfileter, confit, tournedos, rillettes, pølser, lår...
Belgia, Waterloo
... tilpasset seg markedet ved å tilby andre arter av stør fra forskjellige opprinnelser, samt andre spesialiteter innen fiskeegg som laksrogn, ørretrogn og andre delikatesser som kongekrabbe, foie gras, røkt laks og stør, safran, trøfler, osv.
Frankrike, Paris
... «presset» som kan legges i en croque-monsieur, eller CaviarCream, en «forsterket» tarama. En annen nyhet: tørket kaviarblomst, som kan nytes malt eller i hele korn på risotto eller rørte egg... Utover egg og røkt fisk, utvider PETROSSIAN gradvis sitt sortiment til andre festprodukter: foie gras, trøfler, sjokolade, samt noen russiske spesialiteter, borsjtsj, koulibiak, pirojki eller te... PETROSSIAN...
Portefølje (5)
Frankrike, St Pal De Chalencon
Velfor-gruppen, spesialist på bearbeiding av plastmaterialer i over 35 år, tilbyr skreddersydde termoformede emballasjer for næringsmiddelindustrien: foie gras-bakker, bakker (frysing, mikrobølgeovn), krukker, småkaker, modningsklokker; for medisinsk og farmasøytisk bruk (tablettbeholdere, autoklaverbare blisterpakninger, poser for medikamentløsninger, primær- og sekundæremballasje for medisinsk utstyr); samt industriell emballasje (transportbrett). Vi kan også tilby pre-print, en trykkteknikk for å verdsette emballasjene dine og skape et personlig design på hele overflaten av produktet ditt.
Frankrike, Saint-Berthevin
... fjærfeprodukter - Gårds-kylling - Coquelet - Vaktel - Perlehøne - Kanin - And (hel, andebryst, filet, vinge, lår ...) - Fette and (andebryst, foie gras) - Kalkun - Kalkundeler - Bearbeidede kalkunprodukter - Kebab - Kjøttpålegg - Due - Spillvilt - Bakverk / Brød - Smør - ...
Frankrike, St Medard D Eyrans
Opprettet i 1948 i Nérac i Lot-et-Garonne, har selskapet LOU GASCOUN bygget sitt rykte i nesten 50 år på ett enkelt produkt: den berømte gule boksen med svineleverpostei basert på en familierett. Alle våre produkter er laget for hånd og er basert på tradisjonelle oppskrifter fra Sørvest-Frankrike, laget av ferske ingredienser som er nøye utvalgt og tilberedt uten fargestoffer eller konserveringsmidler. Vi tilbyr foie gras, pâtéer, ålmatelote, suppe fra Arcachon-bassenget, lamproie, osv.
Frankrike, LA SEGUINIERE
... emballering, håndtering, pakking, innpakking og robotisert lasting: kontinuerlige etuier, sekvensielle etuier, spesialmaskiner for bag in box, blisterpakningsmaskiner, pakkelinjer for foie gras, semi-automatiske skuffelukkere, overpakkingsmaskiner for klar til salg skuffer, maskiner for påføring av kartong, emballasjelinjer for brie eller automatiske systemer for påføring av lokk på kopper. JYGA PROCESS er et selskap i FIDEIP-gruppen, en industrigruppe innen mekanikk og metallurgi.
Frankrike, Blénod-les-Toul
... Bulligny, ligger kjellerne og kontorene i Blénod-les-Toul. Domaine Claude Vosgien tilbyr omvisninger i kjellerne og smaksprøver, samt måltider på gården. Dette er en anledning til å oppdage côtes-de-toul, marc, brennevin og likører, samt lokale produkter som souffléer med mirabelle, lorraine-pai, foie gras eller syltetøy.
Portugal, Sintra-Abrunheira
Dhc, som har vært tilgjengelig siden 1997, er et selskap spesialisert på handel med matvarer: Røkt laks, Tunfisk, Torsk, Røkt svärdfisk, Laksrogn, Lumpfiskrogn, Ansjos, Patéer og Foie Gras fra And, Gås, Fasan og Perdix, Andebryst, Daddeler med bacon, Rilletes, Butterdeig, Knuste, Areadas, Filo, Brick, Italienske, Greske og Spanske oster Mozzarella, Mascarpone, Padano, Parmiggiano, Mozzarellinis...
Storbritannia, London
... - Merkevareprodukter - Generiske Produkter - Privat Merke - Konsolideringstjenester - Inkorporering av Nye Produkter og Trender - Fleksibel Katalog: Gi oss beskjed om hva du trenger, vi vil skaffe ethvert produkt du måtte trenge 24/7/365 TJENESTE Stort utvalg: kaviar, premium kjøtt, spansk skinke, pølser, foie gras, trøfler, olivenoljer, håndverksoster, sjokolade og andre søtsaker, viner, champagne og brennevin.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play