Belgia, Ciney
En ledende aktør innen engroskjøp av kjøtt. Et effektivt verktøy: Slakteri og skjæreverksted i henhold til EØS-standarder. Leveranser til hele det belgiske markedet. Spesialisert på oppdrett, slakting og skjæring av Belgisk Blått storfe. Våre aktiviteter omfatter også bearbeiding og salg av kalv, svin og lam...
Belgia, Paal-Beringen
Som totalleverandør til slakteri- og matindustrien tilbyr Claes Distribution et bredt utvalg av høykvalitetsprodukter for behandling av kjøtt, fjærfe, fisk, grønnsaker, vegetariske retter og ferdigretter, osv. Utvalget i vår engrosvirksomhet inkluderer urter, sauser, marinader, krydder, matvarer, pølser, emballasje, produkter for hygiene og desinfeksjon, samt forsyninger til butikker, kjøkken og...
Frankrike, Scherwiller
FESIA er et selskap basert i Scherwiller. De tilbyr forsyninger og utstyr for næringsmiddelindustrien. De distribuerer utstyr for slakteri, pølsemakeri, innmat og industriell spekemat: høyhastighets skjæremaskiner for kokt kjøtt, for næringsmiddelindustrien, røykinnretninger for kjøtt, møbler for hotell- og restaurantbransjen: oppvarmede presentasjonsmøbler for mat, metallmøbler for hoteller...
Frankrike, Saverne
MADO FRANCE er et selskap som spesialiserer seg på handel med maskiner for næringsmiddelindustrien, spesielt for bearbeiding av kjøtt og utstyr til slakteri og pølsemakeri: Slipemaskiner, Kniver, Kuttere (for håndverk og industri), Ekstruderingskverner, Automatiske kverner, Butikk-kverner, Kverner og blandekverner, Industrielle kverner, Maskiner og poser for vakuumpakking, Maskiner for slakterier og pølsemakerier, Båndsager og Porsjoneringssystemer. MADO France distribuerer maskiner fra merkene BIZERBA, GIESSER, KOMET, MADO OG VAKONA.
Romania, Suceava
... markedet for slaktede produkter, samt innen slakting av storfe og småfe. Virksomheten ledes i dag av et ungt og ambisiøst team koordinert av administrator Ruxandari Ionel. Vi jobber for tiden med erfarne ingeniører som leder produksjonssektorene, nemlig slakting, skjæring og slakteri. For å tiltrekke personale har vi brukt strategien med å motivere mer enn arbeidsmarkedet i området, noe som har...
Belgia, Merksem
Gysels Slakteri er en familiebedrift som tilbyr deg ferskt kjøtt (storfe, kalv, svin, lam, hest, kylling, vilt), pølsemakeri, catering, grilltjenester osv.
Belgia, Charleroi
Super Store Slakteri i Charleroi er spesialist på kjøttpakker for grilling (spyd, marinert kjøtt). Det tilbyr også et variert utvalg av kjøtt: storfekjøtt, lam, kalv, svinekjøtt, hest, fjærfe.
... Fermier) får vi direkte fra de belgiske Ardennene, hvor disse grisene har et fantastisk liv. Dette gjelder selvfølgelig for alt vårt frittgående kjøtt: kalv, lam, kylling og kalkun. Mange produkter lager vi i vårt eget slakteri, som supper, forskjellige kjøttvarer og et stort utvalg av ferdigretter (stamppot, gratenger og deilige kjøttretter). Bli kjent med oss og besøk butikken vår; teamet vårt ønsker deg hjertelig velkommen.
Frankrike, Niort
Siden opprettelsen i 1974 har Baty viandes vært et slakteri som spesialiserer seg på svinekjøtt, og som skaffer seg råvarer fra lokale oppdrettere. Baty-Viandes tilbyr i dag et bredt utvalg av svinekjøttprodukter, fra ferskt kjøtt til emballasje i UVCI. Produktene pakkes i film og under beskyttende atmosfære, med et utvalg av halv-saltet og krydret i henhold til sesongene. Selskapet sørger for det meste av sine leveranser med sin egen lastebilflåte.
Frankrike, Saint Brieuc
...Boucherie Saint Brieuc 48 Avenue Loucheur 22000 Saint Brieuc Catering og Fersk Kjøtt Slakteri! Ikke-intensiv og Ansvarlig Oppdrett! Fôret & Oppdrettet Utendørs! Ulastelig Hygiene! Halal & Kosher!
Som profesjonelle innen tarmsystemet i over tretti år, tilbyr vi et bredt utvalg av naturlige tarmer (lammetarmer, svinetarmer, oksetarmer, hestetarmer) for pølsemakeri, samt krydder til merguez, krydder til chipolatas, blodpølse-krydder, profesjonelt knivsett for slakteri, Esse-kroker, kjøttkverner, kjøttblandere, kjøttpresser, vakuummaskiner. Alle våre produkter har kontrollert kvalitet.
Romania, Supuru De Jos, Satu Mare
... mattrygghet FSSCC 22000; ISO22000/2005; ISO/TS 22002-1/2009. Fra starten av har vi hatt ambisjonen om å levere våre kunder det beste kjøttet av eksepsjonell kvalitet og friskhet. Vårt mål er å levere det aller beste av høy-kvalitets kjøtt, ferskt og frosset, til alle våre kunder fra hele verden. Derfor ønsker vi å møte de krevende kravene fra våre kunder. Vår portefølje er tilpasset detalj- og engrosmarkedet både i Romania og over hele Europa. I de kommende årene vil vi fortsette utviklingsprosessen og styrke partnerskap over hele verden ved å skape nye og stabile samarbeid i utlandet.
Spania, Huesca
- Produksjon av håndverksmessige og premium kvalitets kalde kjøttprodukter. - Spesialisert på salami, chorizo og Duroc-skinke (førsteklasses svinerase). - Eget slakteri, spesielt utvalgt kjøtt. - Skreddersydd produkt, du velger ditt format og produktspecifikasjoner.
Italia, Andria
Giuseppe Amorese sitt slakteri byr på mange delikatesser av kjøtt, fint kjøtt og gastronomiske produkter. Giuseppe Amorese vokste opp med kjærlighet for dette yrket og lager utmerkede tilberedninger typisk for det apuliske kjøkkenet, samtidig som han har blikket rettet mot innovasjon. Kjøttet er alltid ferskt og av utmerket kvalitet.
Slovakia, Michalovce
Import og eksport av ferskt og frosset kjøtt, kjøtt råvarer, kjøttprodukter, bearbeidet kjøtt. Handel på EU-markedet hovedsakelig, Slovakia, Tsjekkia, Ungarn, Polen. Kjøp av svinekjøtt, kylling, kalkun, and, gås, storfekjøtt, hestekjøtt fra slakteri, skjæreanlegg, bearbeidingsanlegg, fryselager. Salg av kjøttstykker fra svinesider, skulder, nakke, loin, mage, skinke til kjøttforedlingsbedrifter...
Slakteri, økologiske produkter, delikatesse, vilt.
Østerrike, Hollabrunn
Vi er et slakteri i Østerrike (Niederösterreich i nord, ca. 50 km fra Wien) og slakter omtrent 5000 griser per uke. Vi tilbyr alle deler av grisen, enten ferske eller frosne, samt innmat og fett. Vi eksporterer til følgende land: Ungarn, Italia, Russland, Kasakhstan, Polen, Tyskland, Slovakia osv. Ved interesse, vennligst ta kontakt.
Tyskland, Netzschkau
Slakteri med regionalt preg. Produksjon av Vogtland og saksiske pølser og kjøttprodukter, samt distribusjon gjennom detaljhandel og en nettbutikk for pølser.
Tyskland, Königsbach-Stein
Slakteri Michael Fuchs egen slakting, fersk pølse uten gluten og laktose, cateringtjeneste, dagsretter...
Vest-Østerrikes største rene økologiske slakteri. Den konsekvente økologiske filosofien og den mest moderne produksjonsteknologien gir et komplett utvalg av økologiske produkter i kraftig tyrolsk toppkvalitet.
...Vi er en mellomstor bedrift fra Thüringen, med mer enn 40 års erfaring i kjøttbransjen. Vi håndterer den tekniske og teknologiske delen for våre kunder, helt frem til koordinering med veterinærmyndighetene og implementering med våre kvalifiserte partnere. - Komplette løsninger fra én leverandør - Vi gjør slaktere mobile! • "mobil slakteri" som produksjonssted • Slakting av fjærfe eller storfe i...
Spania, Córdoba
... bli veldig vanedannende takket være smaken, elsker vi å spise. VI ER KLASSISKE SLAGTERE. Det vil si, de som har vært her alltid, med hvit forkle og grønn overall. Vi har et slakteri og en fysisk butikk i Subbética-området, klassisk... klassisk, hvor vi betjener mange mennesker personlig, snakker med dem om kjøtt, anbefaler dem den beste indrefileten og inviterer dem til å nyte vår skinke. VI ER...
... Kvalitetsstandarder, fortsetter produksjonen under forhold som er i samsvar med den tyrkiske matkodeksen. Vårt anlegg er lisensiert i henhold til forskriftene for rødt kjøtt og kjøttprodukter samt hvitt kjøtt og kjøttprodukter.
Frankrike, Poitiers
Hvorfor velge halal-slakteri i Poitiers. Kvaliteten på det ferske kjøttet er vanskelig å beskrive, gitt at det er en forvirrende tanke som styres av kundenes preferanser. Siden sprøtt kjøtt er vev fra skapninger som er egnet for matbruk, påvirkes kvalitetskarakteristikkene av ulike komponenter, som muskelstruktur, den produserte delen, tilstanden til substansen, det felles arbeidet til...
Spania, Murchante
...Conriber ligger i Murchante i provinsen Navarra, Nord-Spania. En utmerket strategisk beliggenhet for logistikk. Bred erfaring og profesjonalitet som "kanin slakteri" og "bearbeiding av kanin skinn". Dedikert til hver av delene i produksjonen av kjøtt og kommersialiseringen av skinn, en kombinasjon som skiller Conriber fra konkurrentene, da vi ved å skaffe oss våre egne skinn kan tilby den beste prisen. Vi arbeider under de strengeste hygieniske og kvalitetsmessige normene sammen med de beste råvarene og den nyeste teknologien, noe som garanterer total kvalitet på alle våre produkter.
Slakteri. Handel, behandling og standardisering av kjøtt og kjøttprodukter. Import.
Ungarn, Budapest
Kardoskúti slakteri er Békés fylkes eneste, høykvalitetsanlegg som oppfyller kravene fastsatt av Den europeiske union. Dyrevelferd, dyrehelse og mattrygghetskravene er sikret på høyeste nivå. Anleggets daglige faktiske kapasitet er 500 + 500 lam. Dyrene blir etter slakting pakket i forskjellige størrelser og former for det innenlandske og eksportmarkedet, eller, hvis kundene ønsker det...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play