Frankrike, Rungis Cedex
...Et utvalg designet for å optimalisere forberedelsestiden din! Rå eller halvkokte foie gras, sjømat og nøye utvalgte kokte kjøttprodukter, samt cateringprodukter, forretter, hovedretter og desserter klare til servering, vårt utvalg gir deg et bredt spekter av muligheter.
Portefølje (10)
Frankrike, Soing-En-Sologne
...L’Enclos des Roses er essensen av Gaillac: originale druesorter, vakre teksturer, alt med friskhet. Krydret og fruktig på rødvinene, mineralaktig og fint på sitrus for hvitvinene. Château Enclos des Roses hvit søtvin er en blanding av Sauvignon og Mauzac, lagret på fat med stor finesse. En stor vin, rett og slett. Den vil perfekt komplementere en foie gras eller "osten": roquefort. Domaine: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellasjon: GAILLAC Region: SØR-VEST Farge: Hvit Druetyper: Sauvignon – Mauzac Dyrkingsmetode: Økologisk omstilling Karakter: Søt Innhold: 75cl Årgang: 2018...
Portefølje (100)
Frankrike, Sendets
...Dette produktet, som utelukkende er laget av økologisk svart hvitløk fra Bazas, passer perfekt til bruk av svart hvitløk i matlaging. Den svarte hvitløken er redusert til pasta, kaldt med en tradisjonell mekanisk kvern. Pastaen med 100% svart hvitløk er ideell som et aperitiffprodukt. Den kan smøres på smørbrød, brukes til å akkompagnere ost eller foie gras, og vil tilføre et preg av originalitet til et øyeblikk av deling og hygge. Tilgjengelig i 50 og 100g formater.
Portefølje (9)
Frankrike, Champier
...så ikke nøl! Bruk Det er perfekt til frokost og passer utmerket sammen med yoghurt, cottage cheese, brødskiver, kjeks, pannekaker, vafler... I tillegg, på den salte siden, passer det perfekt med toast samt quicher, terriner, foie gras eller laks... Vekt: 900 g...
Portefølje (13)
Italia, Trieste
...6 glassvaser WECK DROIT 290 ml flate, diameter 100 mm med glasslokk og pakninger (klips ikke inkludert) Referanse: 5740316 Kapasitet: 290 ml Åpning: 100 mm Lokk og beholder levert. Rustfrie klips ikke inkludert. Høyde i mm: 55 Kapasitet i gram: 200 gr. avhengig av produkttype. Ideell for paté, foie gras, verriner, tilberedte retter, desserter…...
Frankrike, Brissac Loire Aubance
... frukter (aprikoser, kvitter), honning, krydder med subtile noter av eik. Kremet angrep støttet av en smakfull, lang og frisk struktur. MAT/VIN-KOMBINAJON : Aperitiff, foie gras, desserter, brioche-kaker, paier med hvite frukter. SERVERINGSTEMPERATUR : 10°C. Kartong med 6 flasker på 75cl...
Portefølje (12)
Frankrike, Gennevilliers
...Den fløyelsmyke teksturen til syltetøyet gir en sødme i munnen, og den lett syrlige smaken av baobabfrukten vekker smaksløkene. Denne blandingen er spesielt populær som søtt tilbehør (frokost, bakverk...) eller salt (foie gras, ost...) Det er en tradisjonell håndverksproduksjon laget eksklusivt for Seneafood. Seneafood-syltetøy er 100% naturlige, uten fargestoffer eller konserveringsmidler i henhold til gjeldende forskrifter. Ingredienser: Baobabfrukt (bouye) 45%, sukker 40%, pektin 15% Dominant smak: søt og fløyelsmyk Tekstur: syltetøy med biter...
Portefølje (9)
Frankrike, Pont D Ain
...En søt, myk hvitvin med akkurat passe sødme, med en hint av honning. Ideell til aperitiff eller sammen med foie gras. Tilstand: Nytt produkt Land: Frankrike Produksjonsregion: Bordeaux Betegnelse: Premières cotes de Bordeaux Årgang: 2017 Alkohol: 13° Innhold: 75cl...
Portefølje (95)
Frankrike, Ham
... toast med foie gras, som kombinerer den delikate smaken av lavendel med rikdommen av foie gras. Produktfordel: Lavendelgeléen tilfører en unik og overraskende smak til rettene dine. Den kremete teksturen og den blomsterduften gir et preg av eleganse til brødskivene og dessertene dine. Sammenkoblingen av lavendel med foie gras skaper et harmonisk ekteskap mellom sødmen av geléen og rikdommen av foie gras, og hever dermed smaksopplevelsen til nye kulinariske høyder. Oppskriftstips: Toast med Foie Gras og Lavendelgelé Referanse: AR809505 Ean13: 3760306809505...
Portefølje (127)
Frankrike, Carquefou
...Fersk emballert * Chipolatas nature uten farge 55g X6 * Chipolatas med urter uten farge 55g X6 * Pølser uten farge 125g X4 * Hvitløkssalami X1 * Overlegen kokt skinke med svor * Overlegen kokt skinke uten svor * Stekt kjøtt X4 skiver * Landpâté skive * Foie gras pâté skive * Kokt bryst X4 skiver * Røkt bryst på gammeldags måte Tradisjonell avdeling * Hvitløkssalami X5 * Overlegen kokt skinke uten svor * Overlegen kokt skinke med svor * Stekt kjøtt * Landpâté i terrin * Stekt bryst * Foie gras pâté i terrin * 1/2 kokt bryst * 1/2 røkt bryst på gammeldags måte...
Frankrike, Besancon
...I KJØKKENET: Sjeldent er det kjøkken uten pepper i skapet. Det gir smak til kjøtt, fisk, og grønnsaksretter... Det parfymere suppene dine, foie gras, jordbær- eller vannmelonjuice... med pepper. DE GODE EGENSKAPENE: Pepper er ikke et legemiddel, men noen av stoffene hjelper fordøyelsen ved å stimulere sekresjonen av fordøyelsessaft, og hjelper ved oppblåsthet.
Portefølje (28)
Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
... restauranter som ønsker å lage alle typer toast med loff eller lignende brød. Toasteren er nyttig for å lage grillet brød til frokoster i hoteller, gjestehus eller vertshus, samt varme geitosttoast, toast med foie gras eller andre tilbehør... Effekt: 1,34 kW / 230V / 50Hz Kontroll: Elektronisk og spak Kontrollampe: Ja Designet for: Små brød, grillet sandwich og toast Transporthastighet: Justering på 7 nivåer Modell: Grilltoast med transportbånd Materiale: Rustfritt stål Egnet for kontinuerlig profesjonell bruk: Ja Platedimensjon: 300 mm Dimensjoner: L285 x P420 x H390 mm Vekt: 13,5 kg...
Portefølje (188)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...99 % Økologisk hvitvinseddik* - 1 % Trøffelsmak* *Forberedt av vin laget av druer dyrket økologisk Serveringsforslag: Salatdressing, hvitt kjøtt, foie gras og fisk. Dette produktet er også tilgjengelig i flaske på 25 cl, i bulk på 3-5-10 liter og fat på 220 liter.
Portefølje (132)
Frankrike, Les Riceys
...DRUESORTER: 80 % CHARDONNAY 20 % PINOT BLANC DOSERING: 11 g/l SMAKSOPPLEVELSE: En vakker lys gyllen farge for denne årgangen, med aromaer av modne gule frukter. Med lett honningaktige noter som passer perfekt til dine aperitiffer, spesielt en forrett med foie gras.
Portefølje (9)
Frankrike, Rungis
...-fjærfe, merkevarekyllinger og foie gras. I tillegg til spesialitetene som er gårdsfresk fjærfe og foie gras, dekker sortimentet som tilbys av Courtin Hervouet alle tradisjonelle fjærfeprodukter, bearbeidede produkter laget av fjærfe, løsvekt eller vakuumpakkede kutt, fransk og importert vilt (hele og kuttet), lam og geiter...
Samsvarende produkter
Fugllevering - Rungis
Fugllevering - Rungis
Bulgaria, Kubrat
Madjarov 92 Ltd. står som en fremstående europeisk virksomhet etablert i 1992. Med en bemerkelsesverdig merittliste som strekker seg over tre tiår, ligger vår ekspertise i dyrking av planter, urter og frukter. Vårt engasjement strekker seg utover bare produksjon; vi har en dyp bekymring for både planeten vår og dens innbyggere, noe som gjenspeiler vår dedikasjon til ansvarlige praksiser fylt med l...
Andre produkter
Lavendel
Lavendel
Portefølje (2)
Bulgaria, Haskovo
Vi er spesialister på produksjon og eksport av foie gras, magret og mullard andekjøtt.
Frankrike, Gourdon
Selskapet VALETTE har spesialisert seg på produksjon og salg av foie gras og svart trøffel fra Périgord siden 1920. VALETTE FOIE GRAS er en familiebedrift som selger autentiske og lokale retter. Vi tilbereder disse produktene generøst og tilbyr dem også i typiske ferdigretter fra Sørvest-Frankrike, som cassoulet. Vi distribuerer produktene våre i Frankrike og til eksport.
Frankrike, Gourdon
La Maison GODARD er spesialisert på produksjon av foie gras og lokale produkter fra Sørvest-Frankrike. Selskapet tilbyr et bredt utvalg av eksepsjonell gåselever, foie gras i klut, med fiken, samt ferdigretter som andeconfit eller cassoulet.
Frankrike, Hagetmau
Siden 1929 har selskapet BESSE FOIE GRAS vært spesialisert på produksjon og salg av foie gras. Dermed tilbyr selskapet halvkokte foie gras, andefett, gåsefett og spesialiteter med foie gras. De tilbyr også terriner, pâtéer, andekonserver, cassoulet fra Landes samt smakfulle gavepakker for bedriftskomiteer.
Frankrike, Frespech
Familiebedriften SOULEILLES FOIE GRAS produserer foie gras fra generasjon til generasjon. Et tradisjonelt oppdrett, sunn kosthold, dyrevennlig mating og unik håndverk gjør at selskapet kan produsere produkter av høy kvalitet. I tillegg til foie gras tilbyr selskapet sine kunder terriner, pâtéer, foie gras-krem, andebryst, pølser, grattons, gizzards, ande-vinger, andetournedos, andepølser, andekoteletter, osv. De markedsfører også smakfulle retter.
MASSE La Maison du Foie Gras siden 1884. Huset MASSE er fortsatt spesialisten på rå foie gras for profesjonelle. Etablert over hele Frankrike, til stede i Europa og utover, vet de hvordan de skal identifisere behovene til hver enkelt for å gi et presist og kvalitetsrikt svar. Med sin erfaring, og med øret mot kundene, har huset MASSE også bygget opp et utvalg av ferske produkter, praktiske frosne...
Frankrike, OSSES
Ligger i Baskerland, er selskapet ARNABAR spesialisert på produksjon av foie gras og baskiske produkter. Slik produserer og markedsfører de følgende lokale produkter: foie gras-blokk, hel foie gras, halvkokt foie gras, andekonserver, axoa, baskiske oppskrifter, pâtéer og rillettes, pølser, spekemat, Espelette-paprika, viner og drikkevarer fra Baskerland, søte spesialiteter, sjømatprodukter, osv. ARNABAR tilbyr også delikate gavepakker som kan gis som bedriftsgaver.
Ungarn, Szeged
Vi er en stor produsent av and- og gåselever (Foie gras) og kjøtt i Ungarn. Ungarsk Foie gras er et av de mest populære produktene verden over. Eieren av selskapet har jobbet i denne bransjen i mer enn 25 år, og vi opprettholder svært høye kvalitetsstandarder som gir oss muligheter til å eksportere over hele verden. Vår hovedprofil er å dyrke, fôre og produsere den beste kvaliteten av fete and- og gåseprodukter. Vi produserer også smeltet fett og røkte produkter.
Frankrike, Pomarez
I tre generasjoner har familien DUMECQ, som ligger i hjertet av Chalosse, produsert foie gras. I tillegg til foie gras produserer DUMECQ konservert mat og ferske produkter fra gården. De tilbyr dermed et bredt utvalg av produkter: ferske produkter (andefilet, hel and, andefett, andebryst), hermetisert andefett på boks eller glass, andebryst, mager, confit, andelår og vinger på boks, lokale produkter på boks (andefett, anderillettes med foie gras...) og gavepakker.
Frankrike, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES er et selskap fra Landes som spesialiserer seg på produksjon og salg av andekjøtt. Den moderne produksjonsanlegget har sitt europeiske godkjenning og sertifisering for and med foie gras fra Sørvest-Frankrike. Dermed produserer LE GRENIER DES GASTRONOMES rå andefois gras, andebryst, tørket og røkt andebryst, andekonfit, andefett, halvkokt andefois gras og hermetisert andefois gras. LE GRENIER DES GASTRONOMES forplikter seg til å tilby deg produkter av høy kvalitet.
Frankrike, Barcus
LA FERME UHARTIA er spesialisten på gårdand. Vi har etablert en tradisjonell oppdrett av ender og et verksted for mating med korn før vi begynte med håndverksproduksjon av gårdsprodukter i våre lokaler som oppfyller EØS-standarder. Dermed tilbyr vi et bredt utvalg av produkter basert på and, som gårdsand foie gras, andekonserver, anderillettes, leverposteier og ferdigretter som andedab og fylte pølser.
Frankrike, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE jobber tett med fagfolk innen matbransjen for å tilby løsninger for deres cateringvirksomhet og for å levere foie gras. EURALIS GASTRONOMIE har flere merker avhengig av de ønskede markedene, som ROUGIÉ, MONFORT eller JEAN STALAVEN. Vi er spesialister på oppdrett og bearbeiding av ender og gjess.
Belgia, Waterloo
...Produsent av foie gras, terriner og håndverkscharcuteri siden 1984. Profesjonelle eller privatpersoner: vi tilbyr et bredt utvalg av hjemmelagde produkter, for å skape en hyggelig stund med dine gjester. Hos Quality & Tradition kan du skaffe deg et mangfold av kjente produkter som foie gras, terriner, viltkjøtt, magret samt mange komplementære produkter.
Frankrike, Badefols Sur Dordogne
Domaine de la Barbe, også kjent som Foie Gras Kuster, produserer ande- og gåselever. Domenet tilbyr lever uten tilsetningsstoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Domenet markedsfører også spesialiteter med foie gras, som patéer, rilletter, gratton, konserver, gizzler, konserverte spesialiteter, tørkede brystfileter samt ferdigretter som cassoulet Périgourdin. Som bearbeidere av nøtter og...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play