Norge, Kvaløysletta
Norge, Ålesund
Norge, Stokmarknes
Frankrike, Marseille
Selskapet PRODIBIO ble grunnlagt i Lyon i 1998. Vi designer, utvikler, produserer og markedsfører produktserier for pleie av fisk og behandling og vedlikehold: saltvannsakvarier, ferskvannsakvarier, dammer.
Tyrkia, Afyonkarahisar/dinar
... anleggets aktiviteter. Vi fremmer betydningen av teamarbeid og utvikler vårt matsikkerhetsstyringssystem for å øke lønnsomheten og produksjonen innen sjømat. Som ULUTURHAN FISKEINDUSTRI har vi som mål å skape flere arbeidsplasser, vokse og utvikle oss uten å gå på kompromiss med produktsikkerhet, samtidig som vi kontinuerlig forbedrer kvaliteten. I dag eksporterer vi bearbeidet fisk til mange land.
Et stort fiskeoppdrettselskap som har vært i bransjen i 50 år. Virksomhet: akvakultur - sumer og stør, yngelforplantning av varmekjære fisk, avl og oppdrett av fisk, oppdrett av ferskvannsfisk, salg av settefisk, salg av matfisk, karpefiske, kaviar. Tradisjonelt karpeoppdrett i dammer.
Tyrkia, Aydin
En fiskeprosessfabrikk for å presentere bærekraftige akvatiske produkter (dorade, havabbor, ørret, makrell, reker osv.) som menneskemat, som vil være den fremtidige proteinkilden for menneskeheten. Sjømat, fiskeprosessering.
Spania, Aviles-Asturias
Asturpesca, S.L. er et asturisk selskap hvis hovedaktivitet er fokusert på håndtering, bearbeiding og etterfølgende kommersialisering av alle typer fisk og skalldyr, ferske, bearbeidede og frosne, samt filetering av fisk. Siden grunnleggelsen i 1992 har selskapet vokst og konsolidert seg gradvis, og møtt nye utfordringer hvert år med blikket kontinuerlig rettet mot fremtiden. Det var denne...
Portugal, Vila Nova De Sande-Guimarães
...{"QUEM SOMOS":"HVEM VI ER\nLusoatlantis er et eget merke av selskapet Paulo Machado & Irmão, Lda., som er spesialisert på salg av frosne matvarer, spesielt fisk, skalldyr og bløtdyr. Utmerket forhold mellom kvalitet og pris, stort utvalg av produkter og de mest krevende standardene for matsikkerhet.\n\nO QUE FAZEMOS\nKjøp, salg og underleverandør av bearbeiding av fiskeprodukter og frosne...
Portugal, Sangalhos
MOREIRA er et 100% portugisisk selskap og er knyttet til bearbeiding av frosne matvarer i stor skala: fisk, sjømat, kjøtt og grønnsaker. MOREIRA selger under sitt eget merke, men utvider også sin aktivitet til produksjon av andre private merker, for supermarkeder og generiske.
Estland, Tallinn
... innholdet av salt og konserveringsmidler i produktene våre. Takket være vår egen flåte sikrer DGM Shipping AS uavbrutte leveranser av fersk fisk til fabrikken for bearbeiding. Selskapet har tatt i bruk moderne metoder og teknologier, og etablert automatisert utstyr for fiskeutskjæring. DGM Shipping AS er sertifisert i henhold til standardene til FDA, HACCP, og selskapet har også MSC-sertifisering...
Nederland, Urk
... beste servicen for alle våre kunder, noe du kan se i vår kvalitet, bearbeiding av produktene våre, og levering av produktene våre. Vi tar hensyn til alle ønsker fra våre kunder. Laks og ål er vår spesialitet, men vi tilbyr også mange typer fersk og dypfryst fisk. Ring eller send oss en e-post for å få oversikt over hele vårt sortiment. Informasjon finner du på vår nettside: www.qualityseafood.nl.
Frankrike, MONTREDON CORBIERES
Spesialisert på bearbeiding av sjømat, distribuerer MERISUD sine produkter under to merker, Richesses de la Mer i ferskvareavdelingen, eller Armand Blot i delikatesseavdelingen. Omtrent femti referanser bærer merket til den sørlige kjøkken. Pastis, Cognac, tomat, safran, fennikel, hvitvin, olivenolje ... Med minimum 50% fisk, finner vi blant annet sjøpinnsvinpuré, zarzuela (fiskekjele) eller blekksprut på katalansk. Våre produkter (omtrent tretti referanser), som er av høy kvalitet, selges kun i glasskrukker og finnes i alle butikkjeder i det store Sør, fra Lyon til Bordeaux.
Portugal, Custoias, Matosinhos
Grunnlagt i august 2005, MAR CABO – PRODUTOS CONGELADOS, LDA, er dedikert til bearbeiding, emballering og salg av frossen fisk, både fra import og fra den nasjonale kysten. Selskapet har kontinuerlig tilpasset seg markedets etterspørsel, og har i økende grad fokusert på produkter fra vårt hav, som blåhai, sardiner, makrell, sild og blekksprut. Vi er et fleksibelt selskap, godt rustet med...
San Marino, Dogana Rsm
Vi er glade for å kunne tilby et møte med en av våre teknikere for å presentere vårt selskap. Vi designer og bygger anlegg for næringsmiddelindustrien. Effektiviteten til vårt utstyr og vårt spesialiserte personale gjør det mulig for oss å realisere komplette anlegg for bearbeiding av frukt og grønnsaker, fra råvare til halvfabrikat og ferdig produkt. Fra I til V Gamma med mulighet for bruk av...
Nesim SAÇAN Fiskeri, grunnlagt i 1958, har eksportert sjømat og fiskeprodukter til Italia, Frankrike, Spania og Midtøsten. I 1993 fortsatte de som Nesa Sjømat med eksport av kultur- og sjømat til Midtøsten. I 2017 målsetter vi oss å være til stede på verdensmarkedene med vår moderne fabrikk med en kapasitet på 3150 tonn (800 tonn frosset + 2350 tonn fersk) som er bygget i samsvar med EU-standarder...
Tyskland, Hamburg
Hamburgs fiskere er en fiskeprosessering bedrift som lager gravlaks etter skandinavisk tradisjon med en rekke friske krydder og krydderkombinasjoner. I tillegg produserer vi røkt og marinert lakseørret ved en helt ny og miljøvennlig røykeprosess. Vi kjøper laksen vår direkte fra Hamburg fiskemarked, og fisken kommer fra høykvalitets ASC-sertifiserte akvakulturer i Norge. Lakseørreten har sin oppri...
Portefølje (1)
Hellas, Attiki
Afroplas er spesialisert på produksjon av PVC fiskenett flytere i ulike former og størrelser for bruk i alle havdyp. Afroplas eksporterer sine produkter til mange land i Europa, Asia og Afrika. Vi bruker toppmoderne utstyr og prosedyrer som, kombinert med våre tiår med erfaring og vår komplette kontroll gjennom hele produksjonsprosessen, garanterer den beste kvaliteten og også utmerket verdi.
Portefølje (7)
Frankrike, Wissous
Vårt bearbeidingslaboratorium, som ligger i Île-de-France, er spesialisert på tilberedning og bearbeiding av sjømat. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester fra filetering til porsjonering, samt tilberedning av bearbeidede produkter som røkt laks og andre skreddersydde spesialiteter. Våre moderne fasiliteter som oppfyller helsekravene, sikrer optimal kvalitet i hver fase av prosessen. Vår kompetanse og grundighet garanterer en bearbeiding tilpasset de spesifikke behovene til våre profesjonelle kunder. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon om våre tjenester.
Frankrike, Rugles
... generelt industri. Aplifil designer og produserer produkter laget av krombelagt og/eller rustfritt stål, hovedsakelig for matbransjen og næringsmiddelindustrien: kjøtt, fisk, ost, bakeri. Aplifil produserer spesielt gitter, hyller, ovnsramper, modningskurver for ost, saltlakeutstyr, vogner og kurver. Caliste Marquis produserer mange produkter for store oppdragsgivere, med høy produksjonskapasitet på...
Selskap lokalisert i Spania som driver med bearbeiding og påfølgende salg av frosne, hurtigfrosne og hermetiske sjømatprodukter, med et potensielt marked i utlandet. Vi kjennetegnes ved tilpasning av våre tjenester og tilpassing av våre produkter til kravene til emballasje fra våre kunder.
...Productos del Mar Ancavico S.L. er dedikert til produksjon av frosne produkter. Vi spesialiserer oss på produksjon og bearbeiding av tunfisk, sverdfisk, marlin, makohai, mahi-mahi, oljefisk (biffer, fileter, loiner og sentre) samt et bredt utvalg av ferdiglagde salater og sjømatcocktailer (sjømatblanding, sjømat-supper, paella, stekt sautert). Du vil også finne et bredt utvalg av produkter "Tine & Spis" og "Ferdigretter", basert på et middelhavsdiett. Alle disse produktene leveres til detaljhandel og HO.RE.CA-kjeden, tilpasset det beste produktformatet til kunden.
Spania, Santoña
Conservas Lavin er et familiefirma, grunnlagt i 2013, selv om vi har en lang familietradisjon og er spesialister på håndtering, bearbeiding og prosessering av håndlaget ansjos, som er stjernesproduktet i gastronomien på grunn av sin kvalitet og raffinerte produksjon. Vårt selskap fokuserer på produksjon av håndlaget ansjos, med hovedvekt på kvaliteten i alle våre produkter. Vi kjennetegnes ved...
Italia, Camerota
Mare a Tavola jobber med bearbeiding, transformasjon og salg av sjømat engros. Vi ble grunnlagt i Baia degli Infreschi, i Marina di Camerota i Cilento nasjonalpark. Her, helt fra middelalderen og frem til midten av forrige århundre, var det en produktiv fiskeplass, hvor hemmelighetene ved fiske, arbeidsmoral, respekt for havet og dets økosystem ble videreført. En skatt av verdier som har nådd oss...
Belgia, Antwerpen
De Jager NV er en dynamisk grossist fra Antwerpen som spesialiserer seg på fersk fisk, røkt og frossen fisk, samt skalldyr og skjell. De Jager NV leverer til mange restauranter, fiskehandlere og cateringfirmaer, men også til den vanlige fiskeentusiasten.
Tyrkia, Canakkale
Siden 1928 har vi produsert fisk. Vi produserer sardiner på boks, samt ansjos og saltet fisk.
Polen, Jarocin
... består av konserverte produkter laget av hvit fisk. I sortimentet har vi over 50 forskjellige typer. I denne produktgruppen tilbyr vi også terninger og panerte produkter. Frosne produkter er tilgjengelige i IQF-form og shaterpack. Grunnlaget for denne produksjonen er råvarer importert fra blant annet land som: USA, Russland, Island, Norge, Grønland, Spania, Argentina, Chile, Peru, Kina, Vietnam, Australia og New Zealand.
Belgia, Brugge
JEBO te Brugge tilbyr et variert utvalg av fisk- og kjøttsalater, de ferske produktene behandles på stedet til deilige pålegg. Hele sortimentet kan finnes på nettet.
Belgia, Kortrijk-Rollegem
Fiskhandleren Traiteur Dubrul fra Rollegem tilbyr ukentlige kampanjer. Både kampanjer for fersk fisk og cateringforslag for kjøtt og fisk.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play