Sveits, Langenthal
...GASTROLINE A 3004 rett - skjæremaskinen for allsidig bruk i serveringsbransjen. For profesjonelle av profesjonelle! GASTROLINE A 3004 rett - skjæremaskinen for allsidig bruk i serveringsbransjen. Økonomisk og profesjonell behandling av ferskt kjøtt og spekemat. Allsidig anvendelig. Den rengjøringsvennlige helmetallmaskinen i modulær konstruksjon tilbyr et optimalt pris-/ytelsesforhold...
Portefølje (23)
Frankrike, Reims
...Tajine i leire med dampventil laget og glasert for hånd. Håndlaget tajine som er svært motstandsdyktig mot varme. En tajine som gir deg en jevn tilberedning takket være utmerket varmefordeling og dampventilen.
Portefølje (10)
Belgia, Nivelles
...Kvalitetskjøtt i løsvekt og selvbetjening...
Samsvarende produkter
Kjøtt
Kjøtt
Andre produkter
Sjømat
Sjømat
Portefølje (6)
...Ideell for oppbevaring og emballering av matvarer som kjøtt, fisk, spekemat og ost, produsert av jomfruelige cellulosefibre, fri for optiske blekemidler, behandlet for å oppnå egenskaper av fuktighet og motstand som gjør den egnet for emballering av fuktige matvarer, total egnethet for kontakt med mat. MATERIALE: PLANTEBARE PAPIER...
Portefølje (45)
Frankrike, Calvi
... fargen med blålige nyanser minner om rosenblader. Aromaene er overraskende intense i forhold til lettheten i fargen. De minner om små røde bær og nyklippet høy. Smaken er rund og forfriskende. Rosé Fraticello er en tørsteslukker, en aperitiff som passer til tapas, salater og spekemat. Våg å kombinere med en svinefilet med salvie, en kalvestuing med oliven, grillede lamme- koteletter eller en stekt kylling.
Portefølje (5)
Italia, San Pietro In Cariano
... eller titan. Rørene er bøyd og ikke sveiset, noe som reduserer risikoen for lekkasjer og brudd. DAV PS-SNAKE er spesielt egnet for å bli nedsenket i væsker eller for å kjøle/oppvarme oljete gasser, som i anlegg for behandling av fisk, kjøtt og spekemat. Den glatte overflaten på rørene kan faktisk rengjøres enkelt og raskt med en dampstråle eller en høytrykkspyler, noe som resulterer i lave vedlikeholdskostnader.
Samsvarende produkter
DAV PS-snake
DAV PS-snake
Andre produkter
DAV Såle
DAV Såle
Portefølje (22)
Frankrike, Fretin
...Spesialist på emballasje og pakking i papp, rotting, bambus, og i matemballasje, i over 70 år. Vi vil skape en vakker emballasje uansett hva deres virksomhet er, spesielt innen vin og øl, spekemat, produsenter av foie gras, delikatessebutikker for søtsaker, salte produkter, konfekt, oster,...
Portefølje (8)
Belgia, Bruxelles
...Regulering fra 120°C til 320°C, med termostat og indikatorlampe. Utførelse i rustfritt stål AISI 304. FORDELER: Behovene endrer seg fra situasjon til situasjon. Behovet for å tilpasse oppsettene og gi dem en unik karakter, blir stadig mer vanlig. Her er bare noen av grunnene til å presentere vår nye serie med innfelte stekeplater DROP IN Cooking. En komplett serie, et bredt utvalg av modeller, tenkt og laget for å motstå daglige påkjenninger og møte behovene. Referanse: EDI/PLCD7 Kw Elektrisk: 9 Elektrisk tilkobling: 400/3N 50-60Hz Familie: Stekeplater Underfamilie: Elektrisk...
Portefølje (47)
Italia, Castellazzo Bormida (al)
... seg for mange kulinariske forberedelser: - Første Retter: Ideell for å berike pasta, risotto og gnocchi. - Kjøtt og Fisk: Perfekt for å fremheve smaken av grillet kjøtt, steker og fiskeretter. - Krydder: Utmerket for produksjon av oljer, smør og trøffelsaus. - Forretter og Ost: Passer perfekt til bruschetta, lagret ost og spekemat. Kontakt oss for et Skreddersydd Tilbud Hvis du leter etter det...
Portefølje (34)
Frankrike, Castelnaudary
Le Coustelous er stolt av å tilby sine gastronomiske produkter fra Sørvest-Frankrike, med særlig oppmerksomhet på den berømte "cassoulet de Castelnaudary". Vi er opptatt av kvaliteten på ingrediensene våre og samarbeider med lokale produsenter for å gi deg det beste. Vi eksporterer produktene våre til Europa, USA og Frankrike, til delikatessebutikker, vinhandlere og spesialforretninger innen gast...
Portefølje (37)
Frankrike, Saint-Fraimbault
...Ekte emblem for normannisk gastronomi, de tradisjonelle innvollene har blitt gjenoppfunnet for å tilby en versjon med smaker av høy. Tanken bak denne oppskriften er av kokk Hubert Nobis, og den er igjen resultatet av et treparts samarbeid mellom kokken, bearbeidingsverkstedet "les Gorronnaises" og oss. Siden 1988 har familien Cousin utviklet ulike kjøttprodukter i sitt verksted i Gorron, med mål om alltid å fremheve tradisjonen. Ingredienser: Mager og føtter av storfe, gulrøtter, hvitvin, løk, vann, salt, pepper, høy...
Portefølje (15)
Belgia, Bruxelles
...Den praktiske emballasjen sikrer enkel håndtering og optimal oppbevaring. Enten du er en profesjonell kokk eller en amatørkokk, er denne pølsen et uunngåelig valg for kvalitetsmessige kulinariske resultater.
Samsvarende produkter
Saucisson
Saucisson
Portefølje (26)
Frankrike, Buhl
... rustfrie grillen som kan roteres samtidig. Takket være dette har du perfekt kontroll over grillingen. Hvis for eksempel kullet i ovnen brenner uventet, kan du enkelt senke grillen og temme flammene uten å brenne maten. Du kan også enkelt rotere grillen ved å vri den når du fyller på kull. Under grilling vil du helt sikkert sette pris på det store oppbevaringsområdet i tre. Referanse: HGRENADA Bredde (mm): 950 Lengde (mm): 800 Høyde (mm): 900...
Portefølje (190)
Spania, Cuarte De Huerva
...Den toskanske skinken, med en uvanlig rund form og en livlig rød farge, kjennetegnes av en virkelig unik modningsprosess og de miljøfaktorene som påvirker bearbeidingen, som bidrar til å gi kjøttet den uforvekslelige delikate, salte og aromatiske smaken.
Portefølje (8)
...Halal storfekjøtt fuet, håndlaget i Andalusia. Tørket og modnet etter fjellvindene. Salg per stykk / kartong / pall...
Portefølje (4)
Frankrike, Mitry Mory
...Profesjonell panne for bruning, steking og sautering Rustfritt stål - Profesjonell kvalitet Ultra-robust - Trefoldig rustfritt stål Håndtak i rustfritt stål som ikke leder varme Bunn i trefoldig tykkelse Referanse: 713935 Pakking: 4 stk Diameter: 24 cm Høyde: 5,5 cm...
Portefølje (265)
Italia, Mugnano Del Cardinale
...Vekt: 0,4 kg Ingredienser: Svinekjøtt, Salt, Dextrose, Naturlige aromaer, Krydder, Antioksidanter, E301, Konserveringsmidler, E250 Næringsverdier og energiverdi per 100 g av produktet Energiverdi 432 kcal 1793 kJ Fett 36 g hvorav mettet fett 12 g Karbohydrater 1,4 g hvorav sukker 1,3 g Proteiner 27 g kostfiber 0,02 g salt 7,9...
Portefølje (9)
... den tilstøtende vinmarken, med en gjennomgang av de ulike produksjons- og modningsfasene for vinen. Etter besøket vil det bli en guidet smaking av fem viner, ledsaget av smaksprøver av typiske piemontesiske spekemat og oster. Prisen varierer avhengig av valgene av produkter og viner som smakes. For reservasjoner og for å sjekke tilgjengelighet, ber vi om at dere skriver til morettivini@libero.it minst fem dager i forveien, eller ringer 0173 90383 etter kl. 19.00, eller kontakter oss på https://www.facebook.com/PoderiMoretti for å informere oss om dato, klokkeslett og antall personer.
Portefølje (10)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
... frukten, samtidig som den tilfører et hint av krydder. Tanninene er delikate og edle, noe som gjør at denne store vinen kan nytes både ung og etter en viss lagring. Gode kombinasjoner med rødt kjøtt og spekemat i vente! Innhold: 75cl Type: Rødvin Druer: Cabernet-franc, Merlot, Cabernet-sauvignon, DOC: Montello e Colli Asolani (Veneto, Italia) Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2035 Serveringstemperatur: 16-18°C...
Portefølje (321)
Frankrike, Paris
... franske viner. Oppgrader for å inkludere et ost- eller spekematfat å spise mens du nyter vinen. - Smak på seks viner fra forskjellige regioner i Frankrike som Bordeaux, Sancerre og Champagne - Lær de beste smakingsteknikkene fra din ekspertguide - Oppdag hvordan Champagne lages og hva som gjør den så spesiell - Nyt fransk ost og kvalitets spekemat som tilbehør til vinen (hvis alternativet er valgt)...
Portefølje (17)
Polen, Węgorzewo
...Det gjenstår bare å åpne boksen for å nyte en smakfull og rask rett. Hermetisk fisk er et utmerket valg for en andre frokost eller middag. De er også ideelle som proviant til en senere reise, hovedsakelig på grunn av deres lange holdbarhet og det faktum at de ikke trenger å oppbevares i kjøleskap. Hvis du foretrekker andre retter, vil du også finne et bredt utvalg av spekemat i mange smakfulle varianter.
Portefølje (24)
Frankrike, Harnes
...Transporter kjøtt på en sikker måte og i samsvar med nødvendige hygienebestemmelser med denne plastbeholderen E-2 med dimensjoner 600x400x200 mm laget av polypropylen. Stablebar og nestbar, vil den hjelpe deg med å spare plass under transport og lagring når den er tom. Volum: 40 liter...
Portefølje (7)
Frankrike, Rungis
...Spesialist på engros handel med fjærfe, vilt, foie gras og spekemat. Kontakt 01 41 73 09 84...
Portefølje (62)
Frankrike, Thérouldeville
... om våre miljøpåvirkninger og reduksjon av disse - Kontinuerlig forbedring av arbeidsforholdene for våre ansatte - Deltakelse i lokal utvikling - Eksemplarisk oppførsel overfor alle våre partnere - Opprettholdelse av et høyt nivå av kvalitet og sikkerhet for alle våre produkter...
Portefølje (6)
Spania, Murcia
...Høykvalitets pølse laget med de beste råvarene, edelt iberisk svinekjøtt fôret med naturlige produkter som korn og urter. Vekt: 0,4 kg...
Portefølje (178)
Frankrike, Caromb
...Druer: Grenache 95%, Carignan 5% Alder på vinrankene: 12 år Jordtype: Leire-kalk Høsting: Maskin Smaksnotater: • Farge: Intens rosa • Første duft: Intens på fat • Andre duft: Modne røde frukter • I munnen: Forfriskende, mineralaktig og rund • Lang ettersmak Mat- og vinparinger: • Krydret lokale retter, • Røkt spekemat • Aromatiske grillretter Lagring: 2 år Vinifikasjon: Direkte pressing. Mosten avkjøles raskt for å bevare aromaene. Naturlig klaring ved kulde. Rask vinifikasjon og lagring i demi-muid av fransk eik.
Portefølje (4)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play