Tyskland, Uetersen
...gir fruktsmaker friskhet og effektivt dekker over bitre smaker • Naturlig, intens kjølefølelse • Samme sødmeintensitet som sukrose • Kalorifattig (egnet for vektkontroll) • Lav glykemisk respons (egnet for diabetikere) Bruksområder Mat- og legemiddelindustri, bakervarer, drikkevarer, godteri, meieriprodukter, frosne desserter, munnhygiene, medisiner og legemidler, kosttilskudd Bilde brukt: © Maik Dörfert / Adobe Stock Opprinnelsesland: Finland GMO-fri: JA Vegan & Vegetarisk: JA Kosher & Halal: JA BRC sertifisert: JA...
Portefølje (14)
Frankrike, Toulon
...Økologisk kastanjemiel høstet i Frankrike vil la deg oppdage sine intense og treaktige smaker. En perfekt følgesvenn til dine infusjoner og desserter! Økologisk landbruk Ideell for helsen Fransk høsting 250g nett Ingredienser: Kastanjemiel høstet i Frankrike og fra verneområder SKU: Miel-ChâtaignierKategorier: Honning, Bieprodukter Fordeler og gevinster: 100% naturlig Respekt for miljøet Høstet i Frankrike Kaldpresset Økologisk merke...
Portefølje (191)
Tyrkia, Kahramanmaras
...ALPEDO(Kervancioglu) Limited Company siden 1960, Ligger i Kahramanmaraş/TYRKIET Produsent av iskrem, Baklava, Sherbet-desserter, pistasjnøtter, rød pepper og andre lokale produkter. Med 500+ ansatte ISO 9001 – 14001 – 22000 Verdens største iskrem 280 cm 3722 kg For mer informasjon, vennligst besøk www.alpedo.com.tr iskrem smaker iskrem sted nær meg iskrem butikk nær meg iskrem kake iskrem...
Portefølje (9)
Frankrike, Levallois Perret
...Kanelstenger gir smak til både salte retter, desserter og cocktails. Denne oransje krydderet med varme, treaktige og lett søte smaker har mange bruksområder. I denne formen vil aromaene fra kanelen bli mye bedre bevart. Bruksområder for kanelstenger i matlaging: *Kanel i salte retter: Den er en av ingrediensene i tajine og brukes også til å aromatisere en suppe eller en puré. Kanel kan heve...
Portefølje (28)
Nederland, Hoensbroek
... overstiger frokostpålegg for å bli en allsidig ingrediens i desserter og snacks. Enten det brukes som en dekadent topping eller innarbeides i oppskrifter, tilfører Nutella et snev av herlighet til hver kulinarisk skapelse og lover øyeblikk av ren nytelse med hver bit.
Portefølje (9)
Bulgaria, Veliko Tarnovo
... tradisjonelle desserter som baklava og kunefe, sammen med et utvalg av iskrem, inkludert tyrkisk dondurma. Frosne Frukter og Grønnsaker: Tilbyr hurtigfrosne frukter og grønnsaker, som bevarer ferskhet og næringsstoffer for allsidig kulinarisk bruk. Spesialprodukter og Helsebevisste Alternativer: Inkluderer glutenfrie og palmeolje-frie alternativer, som imøtekommer spesifikke kostholdsbehov med...
Portefølje (24)
Belgia, Francorchamps
... originaliteten. Førsteklasses råvarer, melk og krem fra gården, er ingrediensene for en naturlig og ekte smak. Vi lager skreddersydde smaker som bestilles av kokker med mange ideer, men ofte ikke det rette utstyret. Vi produserer krukker i alle formater, individuelle desserter, kaker og skiver, enten det er iskrem, sorbet eller bavarois, valget er ubegrenset. Over 200 smaker, vanskelig å nevne dem alle på noen linjer! Det beste er å smake på dem.
Portefølje (90)
Belgia, Vilvoorde
... Vi sørger for levering over hele Europa, med en ekstra fraktkostnad, slik at våre søtsaker kan reise utover Brussel. For de som er nysgjerrige på å dykke inn i vår smaksverden, tilbys gratis smaksprøver på forespørsel, eksklusivt for innbyggere nær Brussel eller de som ønsker å besøke vårt produksjonssted. La Shooting Sweets, med sin håndverksmessige tilnærming, berike dine søte øyeblikk med innovasjon, moro, og en eksplosjon av unike smaker.
Portefølje (2)
Italia, Palagonia
...siciliangoodness.com Leverandør av: Sicilianske gastronomiske produkter: Arancini, sicilianere, arancine, panzerotti, calzoni, tavola calda, rosticceria. Sicilianske bakervarer: Cannoli, cannoli-skall, tomme cannoli, cannoli-sett, ricotta-cannoli, søt ricotta til cannoli, sau-, ku-, bufallo- og bufalina-ricotta, fersk ricotta til desserter, babà, bignè, siciliansk ricotta-cassata, siciliansk ricotta...
Portefølje (55)
Nederland, Leiden
... flaskede kaffen kan også brukes i alkoholfrie cocktails og desserter. Vi er alltid åpne for å diskutere muligheter for å ekspandere utenfor våre grenser, så vennligst send oss en melding med eventuelle forslag. Vi ser etter internasjonale praktikanter som kan hjelpe oss med å utvide markedet vårt til fastlands-Europa (spesielt Tyskland og Skandinavia), USA og AUS/NZ. Hvis du brenner for kaffe, er ambisiøs, ikke redd for en utfordring, og hvis tanken på å transformere kaldkaffemarkedet i hjemlandet ditt høres tiltalende ut, vennligst send oss en melding.
Tyrkia, Ankara
... energibar og er mer helsebringende råvarer for produksjon av vafler, barer, sjokolade, kaker, kjeks, småkaker og til og med iskrem og baby-/barnkjeks. Noen av våre bestselgere; DATOJUICE: Konsentrert datojuice er produsert direkte fra datoer og inneholder ingen tilsetningsstoffer. Dette produktet kan brukes som søtningsmiddel i alle typer drikker, i melkebaserte søtsaker og i alle andre desserter i stedet...
Belgia, Leuze-en-hainaut
Spesialist på produksjon av desserter. For å sikre en autentisk smak i produktene våre, er ingredienser av høyeste kvalitet grunnlaget for hele produktserien vår. Fleksibilitet, originalitet og skreddersydde finishing av produktene dine er våre styrker. Alle produktene våre er tilgjengelige som kjølte eller frosne, både under din etikett og under vårt eget merke Les amuses du Chef. VerBau er...
Tyrkia, Gaziantep
... smaker av varme drikker. Fra fløyelsmyke smaker av varm sjokolade som omfavner dem, til aromatiske kaffeblandinger som vekker sansene, vil smakene våre forvandle vanlige drikker til ekstraordinære øyeblikk av komfort og glede. Imko Aroma tilbyr også et bredt spekter av smaker for desserter og godteri. Fra fruktige og skarpe alternativer fylt med smak, til smeltende kremete og dekadente valg, vil smakene våre gjøre godteriene dine uimotståelige og få kundene til å komme tilbake for mer. Bli partner med Imko Aroma og skap virkelig uforglemmelige mat- og drikkeprodukter.
Portefølje (1)
Belgia, Oostende
... protein og eggeplomme. Vanlige og sunne ingredienser, akkurat som du ville brukt i ditt eget kjøkken. Private label: Store kunder har tillit til produktet vårt. For eksempel publiserte Nieuwsblad en spennende presseartikkel om Herman Desserts. Det finnes ingen hemmelighet for å lage en god sjokolademousse. Herman Desserts bruker kun ferske produkter av beste kvalitet. Herman Desserts er verdt din tillit som din husleverandør av ditt merke.
Belgia, Florenville
Mester sjokolade – sjokoladebutikk. Alt her blir designet, forberedt, skapt... tar form i gjennomsiktighet: Gjennomsiktighet: kulissene i verkstedet. Skapelse: det er her alt blir forestilt, utviklet. Originalitet: originale smaker, sublime desserter... I løpet av året finner du her originale ideer til dine forretningsmøter, kommunjoner, bursdager, mottakelser... Har du lyst til å lage en fest for selskapet eller blant venner rundt sjokolade? En original bryllupskake til ditt bryllup? En privat smaksprøvekveld hvor du og dine kolleger eller gjester får være med å lage?
Nederland, Arnhem
... morsommere med våre deilige retter. Tenk på salte paier, pastaer, kjøtt- og fiskeretter, brød og desserter. Du velger selv hva vi skal tilberede for deg, og vi sørger for at det ser like herlig ut på stedet som det smaker. Kan bestilles fra 6 personer. Ta en titt på menyen vår for inspirasjon. GRAZING TABLE Kommer fra Australia. Der hvor de er så avslappede, vet du? Stilige bord, skåler eller brett...
Frankrike, Bastia
Engrosmat for matprofesjonelle, profesjonelle boul-pat, profesjonelle samfunn. Et bredt utvalg av kvalitetsprodukter tilbys: Korsikanske produkter, kjøtt og fjærfe, meieriprodukter, frosne matvarer, is, spekemat, ost, yoghurt med smaker fra hele verden, hermetikk, stivelse, grønnsaker, fisk, desserter, supper, tomatsaus, smør, fruktpuré, ferdigretter og mye mer.
Tyrkia, Talas/kayseri
... kunefekunsten som går fra far til sønn, og har alltid klart å holde smaken på høyeste nivå med innovative smaker. Vår smakhemmelighet; produsert av lokale produsenter for vårt selskap, kommer fra Sanliurfas sauemelkebutter, Urfa- og Antep-regionens superbrune peanøtter, rørsukker og Antakya-ost, og alle produktene er vår egen produksjon. Vi betjener for tiden 21 butikker i 5 byer i Tyrkia og leverer den mest deilige ''Yeşil/Grønn'' til verden. Som Yesil Kunefe-familien er vi til din tjeneste med alle våre filialer uten å kompromittere vår forståelse av kvalitet og smak.
Spania, Santa Coloma de Gramenet
... det gjelder innovasjon og kvalitet på produktene våre og vår kundeservice. Våre siruper og konsentrater har et stort rykte, kjent for sin fantastiske kvalitet og naturlige smaker som passer til alle typer varme eller kalde drikker. Ideelle for å lage cocktailer, long drinks, og de er også egnet for å lage desserter, milkshakes, iskrem og sorbeter, samt for å dekorere alle typer desserter.
Vi presenterer RISTORANTE ITALIANO Di Sergio Crivelli, med fersk pasta, pizza, svarte trøfler og pølser fra Umbria, risotto, escalope og hjemmelagde desserter, og for å avslutte en god IZZO-kaffe fra Napoli og en hjemmelaget limoncello. Kokken Sergio Crivelli ble født i Spoleto, anerkjent over hele verden som et gastronomisk sentrum, har bodd i Assisi og har vært innom flere italienske byer som...
Frankrike, Nogent-Sur-Seine
...I over 40 år har selskapet GAGET (økologisk sertifisert av Ecocert) utviklet sin ekspertise innen design av unike smaker for næringsmiddelindustrien. I sitt høyteknologiske laboratorium lager de spesielle smaker, kaffeekstrakter (Arabica, Robusta, blandinger av Arabica/Robusta), karamel (aromatisk flytende karamel, saltet smørkaramel, melkekaramel) og fruktforberedelser (sitrusfrukter, gule frukter, røde frukter, eksotiske frukter, gulrøtter og rabarbra), beregnet for ferske meieriprodukter (dessertkrem, yoghurt), iskrem, frosne eller melkeaktige desserter, bakverk og konfekt.
Italia, Milano
Neroliane.it er det ledende nettstedet i Italia og Europa for produksjon av naturlige mataromaer som gir en sunn og lett smak til oppskriftene dine. I den lille byen Grass, kjent over hele verden for produksjon av naturlige aromaer, skaper Neroliane nye økologiske aromaer hver dag mens de respekterer naturen. Neroliane tilbyr et bredt utvalg av smaker for å la matentusiaster slippe løs sin kulinariske kreativitet og bringe farge, smak og magi til alle oppskrifter. Fra aromaer for desserter til naturlige smaker for iskrem og til og med for salte oppskrifter, som vår sopparoma.
Nederland, Noord-Brabant
... utgangspunktet, og Noa oppdaget prinsesseisen (smak av sukkerspinn!). I august står Tribal-smaker i sentrum. Det handler for gründerne Bjorn Cocu og Sabine Gubbels om å gi folk en smaksopplevelse. Og det lykkes de med gjennom spesielt dristige kombinasjoner! Noen smaker fra Tribal-smakene denne måneden er: Kokos, Ren sjokolade med rød pepper, Wasabi, Sereh ingefær og Avokado, men også enklere smaker som barna virkelig liker, som eple-pære, vannmelon og mandarin-kumquat. Hver gang en overraskelse! I tillegg til iskrem er det også desserter, kaffe og sjokolade!
Frankrike, La Teste
...Siden 1935 har O SORBET D'AMOUR vært en håndverksisprodusent. Selskapet er spesialisert på håndlaget produksjon av iskrem og sorbet. Det tilbyr mer enn 100 smaker av iskrem og sorbet. O SORBET D'AMOUR tilbyr også frosne desserter (vacherin, norsk omelett, tiramisu...) samt konfekt og småkaker (marengs, karamellkrem...). O SORBET D'AMOUR kombinerer tradisjon og modernitet for å tilby produkter av...
Frankrike, St Agathon
... vår tradisjonelle kjærlighet til brød. I dag forbereder Daunat også salater, desserter, naturlige snacks, mellommåltider... Et stort utvalg av oppskrifter å oppdage ... Baguettesandwicher. Club-sandwich og trekantsandwich. Wraps. Salater. Kaker. Fra salater til trekanter, via desserter eller snacks, tilbyr Daunat deg snackingpausen for alle dine ønsker. Nyt hvert øyeblikk.
... på et bryllupsbankett. Vårt utvalg av desserter gir deg muligheten til å tilby et stort utvalg av smaker i individuelle formater: Massini, tiramisù, piña colada, eksotisk, orange, sacher, san marcos, svart skog, crema catalana... uten å glemme klassikerne... bracitos de gitano, sara med mandler og trøffel, millefeuille, borrachos, tocinillo de cielo...
Slovenia, Koper-Capodistria
... uttrykker vi respekt for naturlige, ferske og lokale ingredienser. Vår konditor Ana liker å lage forskjellige, noen ganger veldig dristige desserter, hvor hun bruker atypiske ingredienser som lavendel, kaktus, svart vanilje, olivenolje og rosmarin.
Andre produkter
Iskjeks
Iskjeks
Portefølje (3)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play