... for menneskelig konsum, salg av kjøttprodukter samt lagring og distribusjon av frosne produkter. Pollo Deshidratado og Grasa de Pollo, begge for menneskelig konsum, produseres i UGENA Productos Industriales del Ave, S.L. Disse produktene brukes til produksjon av terninger, supper eller buljonger, tørre eller flytende, pølser eller matpreparater. For eksempel, blant vår kundebase i Spania og...
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda er et selskap med 30 års erfaring i kjøttforedlingsmarkedet. Vi produserer regionale pølser som Alheira de Mirandela, linguiça, salpicão; Kjøttprodukter som skinke, kokt skinke, bacon og røkt lår; Implementering av Mattrygghetssystemet siden 1998. Selskapet er sertifisert ISO 9001:2008. SME Leader.
Frankrike, Rillieux La Pape
... Rhône, i samsvar med gjeldende lovgivning. 3 nøkkelpunkter: - Håndverksoppskrifter Vi har tatt oss tid til å gjenfinne de opprinnelige oppskriftene og har som mål å gi dem liv igjen og videreføre dem. - Hovedsakelig lokale kjøttprodukter Alt vårt økologiske sertifiserte kjøtt kommer fra vår region Auvergne-Rhône-Alpes eller fra nabodepartementene. - Naturlige ingredienser Alle våre produkter er økologisk sertifiserte og laget uten nitritter, uten konserveringsmidler eller fargestoffer, og pakket i naturlige tarmer av svin eller storfe.
Belgia, Sint-Niklaas
...Cock's Vleeswaren er en belgisk topp 3 produsent av fine kjøttprodukter (BBQ, spekemat, ...), salater og ferdigretter.
Bulgaria, Haskovo
I 2011 var det mennesker fra industrisektoren og produksjonssektoren Produksjon av levende dyr, Import og eksport av levende dyr Kjøttbehandlingsanlegg, slakteri, brukere av produksjon, slakting og salg av landbruksprodukter, produksjon, import og eksport Produksjon og engros salg av bearbeidede kjøttprodukter. Pølse, stekt kjøtt, bacon, tørket kjøtt.
Portefølje (1)
Tyskland, Berlin
MK-Fleisch GmbH er en IFS Higher Level, QS og økologisk sertifisert importør og eksportør av ferske og frosne kjøttprodukter av storfe, kalv, lam og fjærfe. Blant våre kunder finner vi produsenter av pølser og kjøttvarer, slakterier, grossister, catering-tjenester, C+C hentemarkeder, samt store slakteribedrifter og biproduktindustrien. Vi leverer produkter fra Europa, USA, Sør-Amerika...
Portefølje (10)
Italia, Cremona
... er alle uvurderlige, som i oppskriftene fra gamle dager. Den lange modningen, dag for dag, på "den rette avstand" for å gi en uforglemmelig duft og smak med salting og håndbinding. De daglige kvalitetskontrollene, den maniske oppmerksomheten på å ivareta eksellens, det eksklusive valget av edle, høykvalitets italienske kjøttprodukter. Verdifulle ingredienser som vi legger i våre spekematprodukter...
...Vi produserer kjøtt og kjøttprodukter etter kundens ønsker. http://www.hatalamaso.sk/produkty/ Vi leverer til butikkjeder, men også til små produsenter, for eksempel pølser. En del av kjøttproduksjonen selges fra vårt eget oppdrett av storfe og svin fra gården Budkovany. http://www.hatalamaso.sk/farma-budkovany/. I storfeoppdrettet er hovedprogrammet oppdrett av kjøttfe av rasen GASCONNE uten...
Belgia, Lovendegem
Et imponerende utvalg av kvalitetsfylte kjøttprodukter! Imperial Meat Products er en ledende aktør i den belgiske kjøttindustrien og har et komplett sortiment av salami, rå og kokte skinker, fjærfeprodukter, kokte varer og patéer. Imperial utvikler delikate kjøttprodukter for slaktere og catering, og tilbyr med stor omhu smakfull, ferdigpakket spekemat og pølser. Våre merker: Aoste, Justin Bridou, Marcassou, Leielander, Bistro, Disney Charcuterie, Weight Watchers Charcuterie.
Storbritannia, Birmingham
... leverandører og oppfylle EU/UK velferdsstandarder. Vi leverer benfritt svinekjøtt egnet for: bearbeidede kjøttprodukter som pølser, pølsehorn, skotske egg, svinekjøttpaier, kokte skinker, tørket pølse og kontinentale kjøttprodukter; Frossen A-kvalitet kylling og frossen A-kvalitet and; storfekjøtt i alle kutt, inkludert med bein og uten bein, som kan leveres ferskt pakket eller frosset. Vi samarbeider med leverandører i Storbritannia, over hele fastlands-Europa, Fjernøsten og Nord- og Sør-Amerika. Vi driver også vår egen høykvalitets bearbeidingsoperasjon i Nederland.
Spania, Ripollet (Barcelona)
Antonijoan L.C. er en spansk produsent av kjøttprodukter siden 1976. Våre hovedprodukter er: Bacon, Pølser, Kokt skinke, Chorizo Rosario, Patéer. Vi er spesialiserte innen HORECA-sektoren (Hotell, Restaurant og Catering). Vi holder til i Ripollet (7 km fra Barcelona) i en 3.000 m2 fabrikk med moderne industrielle utstyr og produksjonsmetoder. Vårt selskap er en leder i denne sektoren med sin...
Belgia, Lovendegem
Dufina, industrielle kjøttprodukter, håndverksmessig kvalitet Dufina er et belgisk kjøttproduksjonsfirma med en rik tradisjon. Siden 1950 har vi vært kjent for våre saltede, kokte og tørkede kjøttprodukter av håndverksmessig kvalitet. Fra røkt bukfett og Cobourgham til kokte skinker eller pølser. Fleksibel produksjon skreddersydd, med global distribusjon Alle våre kjøttprodukter er...
Frankrike, LA ROCHETTE
Henri Raffin er en 100% familieeid SMB siden 1937, plassert i hjertet av de franske Alpene. Vi produserer tradisjonelle tørkede kjøttprodukter: tørkede pølser, tørkede skinker, tradisjonelle pølser og terriner. Vi tilbyr et bredt utvalg av Savoie-pølser samt en serie tørkede pølser laget på tradisjonelt vis, som har blitt belønnet flere ganger i Concours Général Agricole. Våre Savoie-skinker er...
Portefølje (1)
Spania, Massamagrell
Håndverksmessig produksjon av pølser, chorizo, ferske longanizas, kjøttprodukter...
Belgia, Ingelmunster
Dobbels er en produsent av fine kjøttprodukter. De tilbyr: Marinerte kjøttprodukter, Bacon, Skinke, Diverse (Kjøttpudding, Galantiner, Smør), Storfe, Pølser, Paier.
...T&K Sp. z o.o. har vært på det polske markedet i femten år, og samarbeider med en av de største nederlandske leverandørene av kjøttprodukter, Combinatie Teijsen v.d. Hengel (C.T.H.) B.V., som i dag tilhører VION Food Group. Vår virksomhet fokuserer på detaljhandel av produkter som er avgjørende for produksjon av pølse og skinke. Produktsortimentet består hovedsakelig av naturlige tarmer...
Serbia, Backa Topola
...TOPOLA er leder innen trygg og sunn matbehandling i Serbia. Kjøttindustrien "TOPOLA", som leder innen trygg og sunn matbehandling her i Serbia, vender tilbake til de europeiske markedene. MI "Topola", Backa Topola, er blant de ledende produsentene av kjøtt og kjøttprodukter og har en betydelig markedsandel både i vårt land og i nabolandene. Med våre produkter av høy kvalitet tar vi konstant vare...
Slovenia, Ljubljana
Ferskt kjøtt og kjøttprodukter produsent. Tradisjon siden 1881. HACCP, ISO, IFS, Halal sertifikater. GMO-frie produkter Bredt produktsortiment.: - Ferskt kjøtt (Makro og Mikro ferdiglagde produkter) - Emulgerte kjøttprodukter (Frankfurter pølser, Parisisk salami ...) - Kokte pølser - Røkt kjøtt - Halvtørkede bearbeidede kjøttprodukter - Tørre (fermenterte) kjøttprodukter - Hermetiske produkter...
... dem i våre preparater. Vi tilbyr andekjøtt i form av confiterte lår, gizzards, magret tørket med Guérande-salt eller foie gras, confiterte og/eller tørkede pølser, fylte mager og mange andre retter å smake på... Vi har blitt tildelt medaljer hvert år i 5 år, i forbindelse med den generelle landbrukskonkurransen i Paris (gull- og sølvmedaljer). I tillegg er vi opptatt av kvaliteten på produktene...
Italia, Termeno
Vi er en familiebedrift siden begynnelsen av 80-tallet, nå med den tredje generasjonen om bord. Vi produserer et bredt utvalg av kjøttprodukter. Fra røkt Speck, til røkt bacon, samt forskjellige skinker og pølser, til salami og andre delikatesser. Spesialisert i produksjon av produkter for videre bearbeiding, som speck mattonella for skjæring. Også veldig aktive i horeca-sektoren, med produkter...
Vleeswaren De Baets er et firma med to hovedaktiviteter: - produksjon av fine kjøttprodukter som salamityper, kokte produkter og paté. - slakteri spesialisert på ferske kjøttprodukter og eget fabrikat. * Salamityper Finkost, bonderingpølse, salami uten hvitløk, salami med hvitløk, kopenhager, bloende eller boulogne… * Kokte pølser Hespenpølse, kalvspølse, sjampinjongpølse, lunsjpølse… * Patéer Smørpaté, bondpaté, sesongpaté… * Saltede varer Saltede svinekjøtt, røkt svinekjøtt, skinke, filet d’anvers…...
Spania, Cassà De La Selva
... produksjon og bearbeiding av kjøttprodukter, spekemat, pølser, kutting av mat, fisk, bakeri og emballering. Vi har mye erfaring i markedet for kjøttmaskiner, og kan tilby profesjonell service for alle typer maskiner fra ulike merker og modeller. Vår erfaring og kunder over hele verden taler for oss.
Belgia, Baileux
I hjertet av Chimacienne-regionen finner du selskapet Chimay Tradition. Oppdag våre lokale spekemat som er laget på en håndverksmessig måte. Utvalget består av: pølser, pasta og kokt skinke, samt fjærfeprodukter. Alle kjøttprodukter er laget for hånd med respekt for råvarene og tradisjonen. Hvert produkt har en eksklusiv karakter, av høy kvalitet og med en rik og unik smak.
Belgia, Vilvoorde
...Luka, med base i Vilvoorde, er produsent og leverandør av kjøttprodukter, spesialisert på kokte skinker. Vårt sortiment inkluderer også emulsjonsprodukter (f.eks. kokte pølser, kjøttbrød, ...) og modningsprodukter (f.eks. bacon, pancetta, filet d'Anvers).
Vi spesialiserer oss på emballasjedesign og -implementering av matvarer. Spesielt ferske matvarer innen områdene mat, spesielt pølser og kjøttprodukter, ost, bakervarer og ferdigretter, utgjør vårt fokus. Men også hermetikk, frysevarer (TK), hygieneprodukter og andre sortimenter fra både mat- og nonfood-segmentene er i de beste hender hos Tristyle. Her får du vite alt om emballasjedesign. Hvorfor...
Frankrike, Baud
...steking og produksjon av pølser; systemer for skrelling og avskjæring; modulære fileteringssystemer; systemer for forming og porsjonering av kjøttprodukter; systemer for avskjæring, trimming, porsjonering, emballering og merking av kjøtt og bacon; fiskeskjærere. MAREL støtter industrien i gjennomføringen av prosjektene deres og gir kundene innovative teknologier for å møte de økende kravene til...
Frankrike, Nanterre
...klassifisering av kutt, produksjon av kjøttdeig, produksjon av pølser), Kontroll av vin (laboratorieanalyse av druer, most og ferdig vin). De analytiske instrumentene utviklet av FOSS forbedrer lønnsomheten og kvaliteten på produktene samt produksjonseffektiviteten. Ved hjelp av disse brukervennlige og presise instrumentene sparer kundene våre tid i produksjonsprosessen, bruker råmaterialene mer effektivt, produserer produkter av høy kvalitet og optimaliserer matsikkerheten.
Storbritannia, Preston
... faller inn under to grunnleggende kategorier - "Frosne" og "Tørre" varer. Det frosne utvalget inkluderer et stort utvalg av fisk, inkludert Frosset til Sjøs og Panneklar, Pommes frites, Kjøttprodukter, Pølser, Burgere, Kyllingfileter og Biffer, Salte produkter, Kebab og et stort utvalg av Pizza-produkter. Den tørre siden av virksomheten inkluderer hermetiske og tørkede grønnsaker, matoljer, mel, ris, ferdigretter, curry, saus, brus, kinesiske produkter, emballasje av alle typer for enhver takeaway. Også et bredt utvalg av pizza-, burger- og kebabprodukter. - RING FOR MER INFO...
Tyskland, Versmold
Produksjon av fine pølser og kjøttprodukter.
Polsk produsent av kjøttprodukter fra fjærfe (kalkun, kylling) og svinekjøtt. Egen oppdrett av kalkun, slakting og nedskjæring. Familiebedrift med tradisjoner og kvalifisert arbeidskraft. Vi har vært aktive på kjøttmarkedet siden 1990. Vi har egen distribusjon både for 3,5T og 24T, noe som sikrer at produktene våre alltid leveres i tide. I dag leverer vi til både engros- og detaljhandelskunder over hele landet, samt eksporterer produkter til EU-land. Vi satser på profesjonalitet og høyeste kvalitet på produktene i samsvar med HACCP-systemet.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play