Belgia, Boirs
...Hos Vinken S. blir laksen tilberedt med bevisstheten om tre generasjoner med håndverk, saltet med havsalt og røkt med jomfru eikespon. Dette er et ferskt produkt. I tilberedningen finner du ingen kjemiske stoffer, fargestoffer eller smakskonserveringsmidler. Den blir håndskåret av eieren. Vakre, store, tynne skiver, det er deres kvalitetsmerke og vårt hus' omdømme.
Belgia, Izier
... ikke. Nøtt: Den fine delen av skinken, saltet i mild, naturlig lake eller i filet, røkt eller ikke. Fett: Tørkesaltet bryst, røkt eller ikke. Håndverkskokt skinke: Førsteklasses skinke, saltet for hånd, kokt og stekt i ovn. Tørrpølse: En blanding av førsteklasses svinekjøtt og storfekjøtt.
Portugal, Ponte De Lima
A Quinta dos Fumeiros Lda ble grunnlagt i 1988 i Poiares Ponte de Lima, og har alltid oppdrettet svin på en tradisjonell og familiær måte, med fokus på kvalitet og ønsket om å høre et trøstende ord når familien og vennene prøvde produktene deres. Hele denne tilnærmingen til å utnytte hva jorden og dyrene gir, startet et nytt kapittel, som ga opphav til Quinta dos Fumeiros – Pølser og Røkt kjøtt...
Italia, Termeno
Vi er en familiebedrift siden begynnelsen av 80-tallet, nå med den tredje generasjonen om bord. Vi produserer et bredt utvalg av kjøttprodukter. Fra røkt Speck, til røkt bacon, samt forskjellige skinker og pølser, til salami og andre delikatesser. Spesialisert i produksjon av produkter for videre bearbeiding, som speck mattonella for skjæring. Også veldig aktive i horeca-sektoren, med produkter...
Vleeswaren De Baets er et firma med to hovedaktiviteter: - produksjon av fine kjøttprodukter som salamityper, kokte produkter og paté. - slakteri spesialisert på ferske kjøttprodukter og eget fabrikat. * Salamityper Finkost, bonderingpølse, salami uten hvitløk, salami med hvitløk, kopenhager, bloende eller boulogne… * Kokte pølser Hespenpølse, kalvspølse, sjampinjongpølse, lunsjpølse… * Patéer Smørpaté, bondpaté, sesongpaté… * Saltede varer Saltede svinekjøtt, røkt svinekjøtt, skinke, filet d’anvers…...
Belgia, Zemst
...Belgiske ostetyper, utenlandske ostetyper, melk og fløte, egg og derivater, yoghurt og pudding. Kulinær: ferdigretter, fersk pasta, kulinariske oppvarmingssauser, forkokt kjøtt og fjærfe. Salater og sauser: smørbare salater, måltidssalater, majones og derivater, dressinger. Aperitiff snacks: oliven, tapas, butterdeig snacks. Fisk og skalldyr: røkt fisk, ferske reker, fiske-terriner. Ultra fersk: fjærfe, vaskede og skivede grønnsaker, grønnsaker i bulk, grønnsakssalater, ferske fruktsalater, fersk fruktjuice...
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Belgia, Antwerpen
De Jager NV er en dynamisk grossist fra Antwerpen som spesialiserer seg på fersk fisk, røkt og frossen fisk, samt skalldyr og skjell. De Jager NV leverer til mange restauranter, fiskehandlere og cateringfirmaer, men også til den vanlige fiskeentusiasten.
Belgia, Lokeren
...{"Underlag":{"Bruksområder":"Underlag for røkt fisk, konfekt, osv.","Hva?":"Papp på begge sider plastifisert med næringsmiddelgodkjent (metallisert) film."},"Etterbehandling":{"Typografi":"Stansing, rilling, perforering og blindpreging opp til format 104 x 75 cm på sylinderpresser.","Kutting":"Om ønskelig kan vi dele ditt trykte arbeid i stolpe- eller omvendt form for plastifisering på én side...
Belgia, Neufchâteau
På denne typisk ardennerske gården vil du bli tatt imot, enten alene, som par, med familie eller i gruppe, i en gammel atmosfære, og du kan smake på produktene gjennom ulike regionale og originale oppskrifter. Gården til Sanglochons lar deg gjenoppleve smakene fra fortiden gjennom sine tradisjonelle spekematprodukter (røkt skinke, Sanglochons-pølse,…). Du kan besøke det levende museet for skinke, hilse på en eller annen Sanglochon, og dra hjem med spekemat og andre ...
Belgia, Sint-Pieters-Leeuw
...Vi er en familieeid håndverksbedrift som produserer kjøttvarer, spesialisert på håndlagde og tradisjonelle kokkeskinker, kvalitetsrøkt og saltet kjøtt med røkt indrefilet som vår spesialitet, kokkepølser av slakterkvalitet, produkter på oppdrag og skreddersydde produkter eksklusivt for kunden. Den 31. juli 2013 mottok vi UNIZO-autentisitetsmerket for håndverk "Håndlaget i Belgia"...
Frankrike, Rungis Cedex
...Spesialist på fin sjømat, skalldyr, østers, skjell, fileter, røkt fisk. Generell innen sjømat og ferskvannsfisk. Bearbeidede produkter, cateringprodukter, pølsemakeri. Produkter "Demarne": merke: La barre. Tjenester i Rungis: Sendinger, leveranser i Frankrike, leveranser i Paris-regionen, bestilling via telefon, sporbarhet av produkter, klargjøring av bestillinger, emballering, sammensetninger, kredittkort.
Belgia, Temse
HENKA, grossist i delikate kjøttvarer, tilbyr deg et eksepsjonelt utvalg av håndverksmessige delikatesser, som håndverkskinker, ekstra søtt røkt hestekjøtt og storfekjøtt, kyllingfilet osv. med andre ord, spesialister innen både kokte varer, stekte, saltede og røkte kjøttvarer.
Productos Sierra de Cazorla er en nettbutikk som spesialiserer seg på salg av naturlig mat og økologisk kosmetikk fra Naturparken Sierras de Cazorla, Segura og Las Villas. Vi tilbyr sunne og naturlige produkter som: - Extra jomfruolivenolje med opprinnelsesbetegnelse - Økologiske produkter - Røkt kjøtt - Modnet pølse, iberiske og viltprodukter - Håndlagde skinker - Marinerte oliven - Kjøttpaté...
Polen, Elbląg
Vi er et profesjonelt selskap som driver med engros salg av røkt og fersk ål. Vi tilbyr røkt ål til salgs til gunstige priser. Vi har engrosleveranser av fisk tilgjengelig. Fersk ål engros er det eneste stedet hvor du kan få fersk, levende og røkt fisk. Levende ål - oppdrett er en garanti for fisk av høyeste kvalitet fra økologisk oppdrett som oppfyller alle nødvendige krav. Vi tilbyr gunstige priser og leveringsbetingelser som vi forhandler individuelt med kunden. Velkommen!
Spania, Pamplona
... produksjonsfabrikker utstyrt med toppmoderne maskiner og høyt kvalifisert personale. Vi tilbyr alle typer treprodukter: - Rette bjelker - Støttestenger - Rette plater - Støtteplater - Bord - Tørkede bord - Frontplater (med trykk) - Trepanel - Tregulv - Lister - Tretilbehør - Europeiske paller ISO Vi tilbyr bearbeidede treprodukter som røkt og brent bøk.
Frankrike, Rungis cedex
Spesialist på diverse matvarer, eksotiske frukter og grønnsaker, røkt fisk; Generell innen frukt, grønnsaker; Krydder, krydderblandinger, kulinariske hjelpemidler, økologiske produkter. Produkter: Bananer, Økologiske bananer, Plantain-bananer, Yams, Maniok, Ingefær, Lime, Mango, Dasheens, Søtpoteter, Chili, Ananas. Tjenester: Bestilling via telefon, Salg via internett, Modning, lagring...
Ungarn, Budapest
Balatoni Meat produserer kun tradisjonelt ungarsk røkt og tørket salami og pølser. Fabrikken ligger i Kistelek HU-6760, og har et bredt utvalg av produkter, laget av salami og pølser av svin, mangalica-svin, storfe, gråfe, kylling, fisk, kalkun, struts, hest, lam, gås, and and. Økologiske gråfe-salami og økologiske mangalica-svin-pølser er også laget. Høykvalitetsprodukter, uten kunstige tilsetningsstoffer. Fabrikken bruker kun ungarske råvarer.
Spania, MOLINA DE SEGURA
... produktmerking. Siden 2005 har vi selvstendig startet aktiviteter relatert til merking, koding og etikettering, og utnyttet kunnskapene vi har opparbeidet oss gjennom mer enn tjue års erfaring med kommersiell rådgivning i ulike selskaper, samt bidrag til løsninger for industrier innen forskjellige sektorer som mat, drikke, ferskvarer, frukt og grønnsaker, tekstiler, frosne varer, røkt mat, meieriprodukter, osv. Vi tilbyr en ny måte å arbeide på med mer engasjement og mer støtte til kunden. Denne virkeligheten gjør J...
Belgia, Destelbergen
Alt om tørket Ganda-skinke Naturlig tørket Ganda-skinke lages etter gammel flamsk tradisjon og håndverk. Den er tilgjengelig som hele skinker (for å skjære selv), men vi tilbyr også et omfattende utvalg av ferdigpakkede produkter som røkt skinke, Angus-biff og Mangalica-skinke.
Italia, Favara
Altamarea produserer kun røkt sjømat siden 1996. I et stadig mer kjemisk og industrielt matmarked har Altamarea bevart sin håndverksmessige produksjonsprosess, noe som sikrer produktet en naturlig røyking og skiller seg fra konkurrentene. Røyking er en gammel prosess for konservering og smakssetting, hvis resultat ikke kan standardiseres, men er helt avhengig av operatørenes ferdigheter...
... helsen, spesielt siden produktene er perfekt ferske og dermed rike på verdifulle næringsstoffer. Jo oftere man spiser fisk, jo bedre, og rybny.online bidrar betydelig til dette, da man kan finne ulike fiskeslag og typer fiskeretter i deres tilbud. Dette inkluderer blant annet røkt, saltet, marinert fisk, fisk i olje, samt fiskeretter fra delikatessebutikken. For å finne inspirasjon til å lage utmerkede retter, er det også verdt å se på oppskriftene som selskapet presenterer på sin nettside. De er enkle å lage, så alle kan ofte og med stor glede spise fisk.
...Vi er spesialister på saltet, kokt og røkt kjøttprodukter av svin, kylling, kalkun, storfe, kalv og sau. De deilige kjøttproduktene med typisk smak oppnås gjennom ulike prosesser. Som marinering, salting, krydring, koking, steking og grilling. På denne måten kan du tilpasse et produkt 100 % til din smak. Vi har moderne produksjonsutstyr som gjør det mulig for oss å sette sammen både små og store pakker med kjøttprodukter. Vår infrastruktur er i samsvar med BRC, HACCP og Autocontrole guide 18 & 19. I tillegg til vår kjøttproduksjonslinje har vi en komplett skjære- og terningavdeling.
Spania, Abanilla
José Sánchez Aranda produserer krydder og søt, sterk og røkt paprika laget av hele paprika. Vi maler i vår fabrikk, og etter en full kvalitetskontroll pakker vi på 2 forskjellige måter: sterilisert med damp (i vår egen steriliseringsmaskin) eller vanlig. Vi har ISO 9001 og 14001 sertifikater.
Danmark, Faaborg
... markedet hvor selskaper må tjene penger, noe som øker varens pris og forlenger leveringstiden. Gourmet Grossisten er deres garanti for ferske råvarer. Fisken er skåret av profesjonelle fagfolk og pakket i dryppfrie termokasser. Våre leveransesystemer sikrer at fisken som landes i dansk havn er på deres virksomhet innen 24 timer med egne kjølebiler. Vi tilstreber å levere all fisk dagen etter den er fanget, og ofte samme dag. Dette gjelder både hele fisk, fileter og ferske panerte fiskefileter. Vi leverer alle typer røkte varer, både kald- og varmrøkt, som er røkt av svært dyktige fagfolk!
Vi produserer og distribuerer et utvalg av frosne produkter fra den réunioniske gastronomien over hele Frankrike og Europa, som: - bouchons - nems - samoussas - samoussas-deig - klippfiskboller - bonbonpiments - kreolske pølser og røkte pølser - sarcive - røkt magert svinekjøtt og røkt fjærfe. Leveringene utføres av en ledende kjøletransportør på markedet for å sikre en kvalitetsservice. Vår...
Belgia, Machelen (Bt.)
... 'Cobourg', røkt bacon), cateringprodukter (frokostbacon, røkt bacon, kokt skinke), økologiske produkter (Øko frokostbacon, Øko salami, Øko kokt skinke, Øko skinke, Øko filet de saxe, Øko rå skinke, Øko kalkunfilet).
Spania, Madrid
... intakt frem til konsum. Vårt mål er å formidle Alma de España, dens tradisjon og smak, gjennom de mest representative produktene av spansk gastronomi: Jamón Ibérico de Guijuelo (Salamanca), Extra Virgin Olivenolje fra Jaén, Rødvin fra Spania med Denominación de Origen Rioja, Ribera del Duero og Toro, samt Røkt Salt fra Sierra Nevada. Alma of Spain er et familieprosjekt grunnlagt i 2014 med ønsket om å bringe Alma de España, dens tradisjon, smak og kultur nærmere resten av verden gjennom en unik gastronomi.
... kjøtt; Vi leverer dem de beste stykkene som er uunnværlige for riktig fremstilling av vårt prestisjetunge spekemat. Salg til leverandører, hypermarkeder, matkjeder og grossister av våre produkter; Spekemat, saltet, tørket eller røkt. Frakt pakket, skivet, i terninger eller hele stykker. Salg til spesialister innen cateringbransjen., Spesielle produkter som spesielle stykk av rødt kjøtt, lam, pattegris, osv. Vi jobber kun med den høyeste kvalitet. Eventuelle tvil, behov eller spørsmål du måtte ha. Ta kontakt med oss på info@taldabura.com...
Polen, Międzyrzec Podlaski
Firmaen ble grunnlagt i 1998. Hovedaktiviteten til selskapet er nedbryting, skjæring av svinekjøtt og fjærfe, produksjon av pølser, røkt kjøtt, ferdigretter og innmatprodukter samt fjærfeprodukter. Moderne teknologi kombinert med tradisjonelle oppskrifter for pølser gjør det mulig å produsere produkter av høyeste kvalitet. Vi produserer røkt kjøtt, pølser, innmatprodukter og ferdigretter. Nøye...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play