VICENTE TOURAL startet virksomhet i Portugal og brakte noen importprodukter til Portugal for første gang, som: italiensk mascarpone-ost, serranoskinke, fersk mozzarella i baller, fersk mozzarella i stang og revet til pizza, skinke fra lår og skinke fra skulder uten høy ytelse, ansjosfileter i olje, bacon i form, spansk søt og krydret chorizo, topping til pizza, italiensk spekemat, italienske...
Italia, San Potito Sannitico
... landskapet og tilbyr scenarier for fester og arrangementer. Country House har en spisestue, fullt klimatisert med 120 plasser, 6 rom, en hage utstyrt med leker for barn, en romslig parkeringsplass og et svømmebasseng. Rommene er romslige, lyse og har panoramautsikt. Det er det ideelle stedet for å tilbringe øyeblikk med absolutt avslapning i kontakt med naturen og nyte lokal mat med typiske produkter fra Campania som olje, vin, oster og spekemat. LA MERIDIANA er den perfekte rammen for dine mottakelser, seremonier eller de viktigste arrangementene.
Belgia, Tournai
Grossist for matvarer: Over 5000 artikler er registrert, og 2500 produkter er klare for levering hver dag med bi-temperatur lastebiler som oppfyller HACCP-standardene: Frosne urter og krydder, frosne kjøttvarer, frosne ferdigretter, potetprodukter, frosne grønnsaker, pizza, iskrem, frosne desserter, bakeriprodukter, ferske ferdigretter, ferdiglagde salater, bakervarer, oster, spekemat, smør...
Frankrike, La Haie Fouassière
La Vendéenne de Distribution har vært spesialisert på emballasje for næringsmidler siden 1980. Deres virksomhet omfatter transformasjon, produksjon og distribusjon av plastemballasje for direkte kontakt med matvarer. Tjenestene til La Vendéenne de Distribution retter seg mot slakterier, fiskeri-profesjonelle, spekemat og thalassoterapier. Tilgjengelighet, reaksjonsevne og rask responstid er de grunnleggende forpliktelsene til La Vendéenne de Distribution.
Luxembourg, Luxembourg
... private arrangementer tilpasset alle budsjetter. Konseptet Terroir består av produksjon og import av italienske produkter fra terroir. Vi tilbyr et bredt spekter av håndverksprodukter fra familiebedrifter basert i Umbria, Italias grønne hjerte. Vårt tilbud inkluderer trøfler, salsaer, pestoer, håndlagde pastaer, olivenolje, italienske spekemat, osv.
... løsninger og delikatesser for profesjonelle. Huset MASSE handler først og fremst om lidenskapen for gode produkter som røkt laks, kaviar, kjøtt (spesielt smågris, benfritt smågrisribbe, benfritt smågrislår, smågris med ben i skulderen, baklår av smågris med ben, samt innmat som kalv nyre og kalv hjerte, storfe / lam, og et tilbud av stykningsdeler og mer detaljerte betegnelser i regionen, fjærfe og vilt, spekemat, sopp og ravioli, skalldyr, sjømat og snegler, oljer og eddiker samt delikatesser.
Sveits, Rivera
... produkter leveres også til en rekke kjente industrielle virksomheter i Sveits og i utlandet. Sveitsisk kvalitet er et viktig element for Sandro Vaninis suksess, som sammen med de beste fruktene og nøye forberedelse gir utmerkede resultater. Sandro Vaninis brede utvalg av produkter spenner fra søtt til krydret. For gourmeter er selskapets Marrons Glacés og kastanjepuréer de mest klassiske produktene. Revet sitrusskall eller kandiserte frukter er ideelle ingredienser både hjemme og i bakerier. Mostarda-puréene og fruktmostarda er fantastiske, spesielt når de kombineres med ost, spekemat og kjøtt.
Italia, Nicosia
...representerer det området i sin variasjon av smaker. Konserver, oster, belgfrukter, honning, typiske søtsaker og spekemat fra vår sicilianske tradisjon, i kombinasjon med lidenskapen og kulturen fra håndverk som nå er tapt, men fortsatt er nisje i våre områder, har som mål å glede ganen til de som ønsker å nyte våre smaker.
Frankrike, Epernon
SEALED AIR har i over 40 år vært en av de ledende produsentene av beskyttelsesemballasje. Våre produkter er rettet mot markedene for ferskt kjøtt, fjærfe, fisk og sjømat, pølser, spekemat og røkt produkter, ost og meieriprodukter, frukt og grønnsaker, bakeri, pizza, pasta, ferdigretter, restaurant, væsker og væsker. Våre emballasjeløsninger er varierte: vakuumforseglet shrink bag, aseptiske...
Italia, San Gregorio Magno
... (lekeplasser, bocce-baner, osv.) og til avslapning, ideelt for en dag i naturen. Agriturismo Grotte di Pertosa Cilento Kjøkkenet er helt knyttet til den gamle kulinariske tradisjonen i området, så hjemmelaget pasta, grillet kjøtt, spekemat og mye mer. Råvarene produseres av selskapet selv, som har: dyrehold, vinmark, dyrkede felt og olivenlunder. Anlegget tilbyr muligheter for hesteridning, økologiske behandlinger på velværesenteret, besøk inne i selskapet og mye mer.
Italia, Vigonza
... og DOP-produkter, hvor vi tilbyr et bredt utvalg av oster og spekemat som: GRANA PADANO lagret i over 30 måneder, SPECK, SOPRESSA VENETA, ASIAGO, BRESAOLA. I tillegg er vi klare og tilgjengelige for å hjelpe en kunde med å finne et produkt de har spist i Italia og i utlandet, men ikke klarer å finne. Alle medarbeidere i TIP & IT er alltid tilgjengelige for å gi utfyllende informasjon om...
San Tommaso er en samling av gastronomiske spesialiteter med karakteristiske smaker fra den abruzziske matkulturen. Den ble opprettet med mål om å gjenopprette de gamle regionale oppskriftene, i samarbeid med kokkene fra Villa Santa Maria. I dag tilbyr San Tommaso Specialità Alimentari et bredt utvalg av typiske regionale produkter som fersk og tørr pasta, sauser og patéer, spekemat og oster...
Produksjon og handel med spekemat...
Behandling og direkte salg av svinekjøtt og spekemat...
Portugal, Ericeira
Vi er et portugisisk selskap som hovedsakelig er dedikert til eksport av matvarer og drikkevarer til Storbritannia og de nordiske landene. Blant produktene vi tilbyr, fremhever vi druefrøolje, olivenolje samt andre matoljer. Innen frosne varer tilbyr vi bakervarer, konditorvarer og salte snacks. Vi tilbyr også ost, spekemat, viner og brennevin. Innen te-området tilbyr vi høykvalitets økologiske infusjoner.
Italia, Siena
Vårt selskap opererer på det internasjonale markedet, og designer og bygger: anlegg for tørking og modning av spekemat med og uten røyking, skinker og oster; avfrostingsanlegg; rom for matoppbevaring; klimaanlegg; rene rom; kjøletunneler, frysing, pastorisering og mye mer.
Spania, Madrid
... fabrikken innen 24 til 72 timer. Hovedreferanser i katalogen: - Viner med opprinnelsesbetegnelse fra Rioja, Ribera del Duero, Bierzo, Galicia, Rueda, Toro. - Spekemat fra León, chorizo, cecina, lomo, blodpølse. - Brennevin, brennevin, krem av pomace, gin, vodka, vermut. - Hermetikk fra Galicia, blåskjell, zamburiñas, oricios, bonito, ansjos fra Santoña. - Ekstra jomfruolivenolje og økologisk olje fra Málaga, Jaén, Castilla.
Italia, Salsomaggiore
... utvalg av varer, både for detaljhandel og Horeca. Omfanget av vårt arbeid er konstant innovasjonssøk, men med respekt for tradisjonen; i dag er vårt selskap en unik enhet i det italienske panoramaet med et høyt spesialiseringsinnhold innen to tradisjonelle italienske markedsegmenter: fersk pasta og spekemat.
Frankrike, Paris
VIF-programvaren retter seg mot alle sektorer innen næringsmiddelindustrien: bakeri-konfekt, meieriprodukter, ferdigretter, sjømat, spekemat, saltet kjøtt, fjærfe, frukt og grønnsaker, handel, kjøttindustri.
...Produsent av katalansk spekemat, Salaisons Olésa produserer katalanske fuets, spesialiteter som er perfekt tilpasset for videresalg på markedene. Vi produserer også mini-pølsene til aperitiff kalt "buchettes" på 10 gram med mer enn 10 smaker tilgjengelig til enhver tid.
Frankrike, Arles
Vinrom - Delikatessebutikk Mer enn 300 referanser av vin, champagne og brennevin. Alle vinregioner i Frankrike er representert. Gastronomi fra Provence og Sørvest, foie gras, iberisk spekemat, ost. Gavepakker til bedrifter. Smaksprøver.
I.T.ALI. srl er spesialisert på levering av ingredienser, tilsetningsstoffer og aromaer, samt halvfabrikata og tilpassede blandinger for ulike sektorer innen næringsmiddelindustrien. Vår kompetanse er tilpasningstjenester og forslag til enkeltbedrifter, enten de er industrielle eller håndverksmessige. Vi er spesialister på salte produkter, spesielt spekemat, ferdigretter, pasta og fylt pasta, sauser og krydder, samt delikatesser. Vi kan bistå kundene med utvikling og realisering av nye produkter, enten gjennom vårt pilotanlegg eller direkte i bedriften, med våre spesialiserte teknikere.
Belgia, Bruxelles
Luksusmatprodukter og tjenester. Produkter for restauranter, hoteller - delikatessebutikker - vinbutikker - cocktailbarer - senior klubber Eksepsjonelle produkter: Vin, alkohol, champagne, spekemat, trøfler - pistasjnøtter - oljer - alkoholfri cocktailbase - velvære- og helseprodukter - fritid og reise...
... vi kun durumhvete og spekemat, ricotta, kjøtt, grønnsaker og andre råvarer direkte fra produsentene til vår ferske pasta. Det vi ønsker å tilby våre kunder er eksellensen av våre produkter. Punkt... og Pasta!
Italia, Francavilla Fontana
Agriturismo Tredicina i Brindisi er synonymt med sunne og autentiske smaker. Menyen som tilbys av restauranten består utelukkende av retter laget etter de originale oppskriftene fra tradisjonen i Puglia, med elementer dyrket, oppdrettet eller produsert innenfor gården. Olje, vin, grønnsaker, rotgrønnsaker, brød, spekemat, kjøtt, frukt og syltetøy er kjennetegnene til en agriturismo som er kjent for sin historie, sine verdier, sine delikatesser og velvære som den fremkaller.
Italia, Emilia Romagna
Nettbutikk for produkter av høy kvalitet, luksusmat, typiske regionale gastronomiske produkter: rødviner, hvitviner og rosé, oster og spekemat, pasta, søtsaker, konserver, oljer, te og kaffe, gourmet og sjømatspesialiteter. Vin- og bartenderutstyr, gavepakker. DOP, IGP, STG, DOC, DOCG, IGT, ØKOLOGISK BARRIQUE STORE er den virtuelle butikken laget av ekte mennesker! Omsorgen for nettstedets...
Italia, San Nazzaro Di Monticelli D’ongina
...Salumificio Val d’Ongina har siden 1978 produsert alle typer spekemat laget av de typiske grisene fra "bassa" Piacentina. Vi har bevart smaken av de beste tradisjonene fra landsbygda, uten tidsbesparelser eller helseskadelige og kvalitetsreduserende snarveier.
Frankrike, Tarbes
Vår virksomhet består i å sikre distribusjon av utvalgte produkter innen spekemat, pølser og catering, nøye utvalgt i henhold til strenge regler for matsikkerhet. Våre tjenester retter seg mot en profesjonell kundebase innen matbransjen, som inkluderer: slaktere, pølsemakere og cateringtjenester, dagligvarebutikker, restauranter, samt mellomstore og store butikker.
...spekemat og direkte produksjon av pasta og bakverk. For å akkompagnere våre retter, mangler det ikke på et utvalg av viner fra Oltrepò Pavese, i tillegg til nasjonale etiketter og brennevin. Her kan du også nyte en fantastisk pizza per meter, stekt i vår vedfyrte ovn, eller la deg anbefale med dagens forslag. SOMMERKVELDER MED STEARINLYS I HAGEN... TEMABASERTE GASTRONOMISKE KVELDER... GRILLING UNDER STJERNENE...
Familiebedriften har siden 1995 produsert kvalitetsprodukter av spekemat etter tradisjonelle oppskrifter, tørket på tradisjonelt vis, i luft. Selskapet ligger i Slovenia, i den urørte dalen ved elven Soča, hvor vi også tørker kjøttet. Vi lager tørkede salamer og pølser av svinekjøtt, salamer av villsvin og bjørnesalamer. Hovedproduktene våre er spekemat som tørkede salamer, tørkede pølser...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play