Frankrike, Ploërmel Cedex
...Tilsvarer 33 eggehviter per kg. Patisserie-eggehviten brukes i tilberedningen av marengs, makroner, mousser, bakverk... Et produkt laget av egg lagt i Frankrike. Flaske på 1 kg, 2 kg eller 5 kg.
Portefølje (52)
Belgia, Ghislengien
...Ingredienser : - Melkesjokolade ( sukker, kakaosmør, helmelkpulver, kakaomasse, emulgator: soyalecitin, naturlig vaniljeekstrakt) - Hydrogenerte vegetabilske oljer - Nougat (sukker, glukosesirup, mandler, honning, kakaosmør, potetstivelse, eggehvite, naturlig vaniljeekstrakt) - Hasselnøtter - Kan inneholde spor av melk, gluten, egg, soya og nøtter.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play