Slovakia, Košice
...Hev din kaffeopplevelse med Milkyland mountain barista milk 3.5%, en premium melk designet spesielt for kaffeelskere. Denne melken er laget for å skape det perfekte skummet og teksturen, som forbedrer smaken av dine favorittkaffedrikker. Enten du lager en latte, cappuccino eller flat white, sikrer denne barista melken en kremet og glatt finish som komplementerer den rike smaken av kaffe...
Portefølje (64)
Polen, Warszawa, Poland
...Skummet melkepulver (SMP) er et melkeprodukt laget gjennom fordampning av fersk pasteurisert skummet melk fra kuer i prosessen med spraytørking. SMP er en allsidig ingrediens med høy dispergeringsrate og løselighet i vann, noe som gjør det til et ideelt valg for bruk i industriell produksjon. Dets brede spekter av bruksområder inkluderer produksjon av melkeprodukter som yoghurt, melkebaserte...
Portefølje (278)
Estland, Tallinn
...Helmelk UHT DANA 3,5% fett av fersk melk fra ku og 12 måneders holdbarhet - UHT-melken i tetra pak er vårt mest solgte produkt i mange lokale markeder over hele verden. Våre emballasjer på 1 LITER og 500ML med UHT-melk er tilgjengelige i varianter som helmelk, lettmelk eller skummet melk. Forbrukerne vil elske våre emballasjer i Tetra pak på grunn av brukervennlighet, enkel lagring og lett...
Portefølje (80)
Tyskland, Wasserburg Am Inn
...På grunnlag av skummet melk produserer MEGGLE syre-kasein og kaseinat for ulike bruksområder i næringsmiddelindustrien. Felling av kasein skjer ved kontrollert syrebehandling av ren, pasteurisert skummet melk. I en kontinuerlig og hygienisk prosess blir ostemassen vasket, tørket og siktet/malt til en standardisert partikkelstørrelse. Kaseinat er omdannede og oppløste kaseinfraksjoner. Ved...
Portefølje (10)
Italia, MILANO
... melkepulver, kakaosmør, emulgator: solsikkelecitin, vaniljearoma), knust Pan di Stelle-kjeks 2% [hvete mel, sukker, solsikkeolje, smør, fersk pasteurisert melk av høy kvalitet, kakao, sjokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, naturlig vaniljearoma, emulgator: soyalecitin), ferske egg, honning, hasselnøtter, hvete stivelse, hevemidler (natron, ammoniumkarbonat), salt, aromaer, eggehvitepulver, stivelse...
Portefølje (229)
Belgia, Plombières
...Skummet melkepulver produseres ved å fjerne vanninnholdet fra pasteurisert skummet melk gjennom en prosess kalt spraytørking. Klassifiseringen av skummet melkepulver er basert på varmebehandlingen som brukes under produksjonen, som kan kategoriseres som høy varme, middels varme eller lav varme. *flere standardiserte produkter tilgjengelig.
Portefølje (10)
Tyrkia, Ankara
...Laget av fersk pasteurisert skummet melk. Et fritt flytende hvitt, lett gulaktig fritt flytende pulver. En typisk ren nøytral smak, litt søt uten distinkte avsmak.
Portefølje (10)
Tyskland, Hamburg
...Magermelkspulver, også kjent som fettfri tørrmelk, er et melkeprodukt som oppnås ved å fjerne vanninnholdet fra fersk melk. Det produseres ved å fordampe vannet fra pasteurisert magermelk til det dannes et tørt pulver. Magermelkspulver har et lavt fettinnhold, typisk mindre enn 1 %, ettersom det meste av melkefettet fjernes i produksjonsprosessen. Magermelkspulver brukes ofte som et praktisk og...
Portefølje (180)
Østerrike, Albersdorf/gleisdorf
...for å øke tørrstoffinnholdet i yoghurtproduksjonen for å oppnå en mer kremet eller fastere yoghurt BIO skummet melkepulver produseres av pasteurisert melk gjennom skånsom vannfjerning i spraytørkeprosessen i Østerrike. Lagring: tørt og ved romtemperatur, minimum holdbarhet: 12 måneder fra produksjonsdato ved uåpnet emballasje inneholder allergener: melk/melkesukker (laktose)...
...Ingrediens: Pasteurisert skummet melk, pasteurisert søt krem (40%), salt (1%), utvalgte melkesyrekulturer. Produktet inneholder laktose. Lagringstemperatur: mellom +2°C og +8°C SF Nr. 28/2018...
Portefølje (4)
Frankrike, Saint-Denis-De-Villenette
...For å lage din ferske ost, begynner vi med å pasteurisere helmelk og skummet melk avhengig av fettinnholdet, det vil si at vi varmer det opp til en veldig høy temperatur i kort tid. Deretter tilsetter vi kulturene til den ferske osten, og lar det fermentere ved romtemperatur i noen timer. Når melken har blitt til ostemasse, separerer vi den fra mysen ved sentrifugering (som i en salatslynge). Din ferske ost pakkes i glasskrukker, klare til å nytes.
Portefølje (5)
Italia, Bronte
...Ingredienser: hvetemel type "O", pasteurisert eggeplomme, smør, fruktose, sukker, naturlig surdeigspulver (hvete), emulgator E471, helmelkpulver, gjær, salt, aromaer. Fyll: sukker, hasselnøttpasta 30% (ristede og raffinerte hasselnøtter), vegetabilske oljer og fett (palme, palmekjerne), oljer (solsikke), skummet melkepulver, mysepulver, emulgator (E322 soyalecitin), aromaer (vanillin). Topping: sukker, vegetabilske fettstoffer (palme, palmekjerne), ren hasselnøttpasta 10% (ristede og raffinerte hasselnøtter), skummet melkepulver, laktose, hakkede hasselnøtter 5%, E322, aromaer (vanilje og melk).
Portefølje (56)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play