Italia, Sizzano
...Andre retter fra piemontesisk kjøkken Kjøtt (brasato og stekt) Oster med middels eller lang modning Blåmuggoster FARGE Rubinrød med granatrøde refleksjoner DUFT Delikate florale toner av rose og fiol Bær SMAK Rundhet av tanniner med en fløyelsmyk kropp Balansert syre Utmerket ettersmak TEMPERATUR: 16-18 °C...
Portefølje (13)
Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generasjoner, tilbyr modnede og ferske oster av utmerket kvalitet. Vi er et referansepunkt for mange europeiske virksomheter for levering ikke bare av Parmigiano Reggiano modnet fra 12 måneder til 60 måneder, men også av geit- og sauoster fra den italienske tradisjonen. Vi er også leverandører av typiske spekemat som salame, fiocchetto, mortad...
Portefølje (54)
Kypros, Larnaca
Achnagal Creamery ble etablert i 1977 på Kypros av vår far. Som en gårdsbasert osteprodusent laget han tradisjonell Halloumi-ost, ricotta og Kefalotyri-ost ved hjelp av en liten spesialdesignet fabrikk i hagen til huset han vokste opp i. Siden den gang har vi kommet langt, og vi har godt etablert vår plass i det kypriotiske markedet og i utlandet med våre Halloumi-osteksporter. I 2003 oppnådde vi...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play