Italia, Marmirolo
...W: 400 ÷ 420. Type 55 mel laget av de beste nordamerikanske hvete, for mer krevende pizzaiolos. Det er ideelt for elting med en tradisjonell metode for lang fermentering (over 24 timer) og kan oppbevares i opptil 6 dager i kjølerom. 25KG -10KG...
Portefølje (56)
Italia, Giuliano
...Mel "00", vann, surdeig (naturlig gjær fra type 0 mykt hvetemel i pulverform, gjær, malt kornmel), salt, solsikkeolje, olivenolje.
Portefølje (129)
Belgia, Anderlecht
...Helt laget av rustfritt stål. Denne maskinen er designet for produksjon av pasta fra råvarer som hvetemel, både hardt og mykt, med tilsetning av vann og/eller egg, samt spinat for grønn pasta eller tomatpuré for rød pasta. Den kan i utgangspunktet elte deig (kapasitet på 4 kg mel) samt kjevle ut pastaplater med en bredde på 170 mm (justerbar tykkelse). Maskinen er i samsvar med gjeldende "CE...
Portefølje (189)
...Pakket i tyll Ingredienser: Mykt hvetemel type '0' – Smør – Rosiner – Mandler – Friske egg (plomme) – Sukker – Honning – Salt – Gjær – Smaker – Fyll med mandelpasta.
Portefølje (8)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play