Finland, Turku
Spania, Madrid
Vi er et familiedrevet bakeri som lager gourmetmat av femte generasjon for restauranter, barer, catering, hoteller eller distribusjonsbedrifter i verden. Barranco's Food er spesialist på å lage hjemmelagde croquetas, blant andre produkter som kyllingbiter, russisk salat, potetfond, patatas bravas eller kokt blekksprut. Vi distribuerer maten vår nasjonalt i Spania, i Europa og resten av verden.
Portefølje (8)
Nederland, Bv Nijkerk
...Loligo er en slekt av blekksprut og er en av de mest representative og vidt distribuerte gruppene av myopsid blekksprut. Etter fangst blir disse Loligo-blekksprutene umiddelbart fryst for å maksimere ferskheten og optimalisere teksturen. Loligo har en mild, subtil smak, lav-middels oljeforhold, og er tørr med fast tekstur. Kjøttet er gjennomsiktig når det er rått og hvitt når det er kokt. I...
Portefølje (111)
Italia, Salerno
...Frosne blekksprut og gigas-armer, kokt i vann og aromatisert. Pakket i blandet olje, 20% ekstra jomfruolje, 80% solsikkeolje med friske aromaer. Pakket i vakuumforseglet beholder. Blekksprut, gigas-armer, 80% solsikkeolje, 20% ekstra jomfruolje, eddik, salt, naturlige aromaer, antioksidant, smaksforsterker, aroma. Selskapet opererer i samsvar med nasjonale og europeiske forskrifter, under...
Portefølje (8)
Spania, Murcia
...Espinaler-blekkspruten er kokt for å oppnå sin ekstraordinære tekstur. Senere blir den hakket for å bli presentert i skiver og pakket i olivenolje eller galisisk saus. Biter: 3/5 Biter: 10/15...
Portefølje (178)
Polen, Warszawa
...100 % italiensk olje er laget av olivenvariantene Ogliarola og Coratina: denne oljen fascinerer oss med de krydrede og bitre tonene fra Coratina, myket opp av den delikate berøringen fra Ogliarola, som skaper en olje med en duft og fruktighet som er intens som hjertet av Apulia. PASSER GODT MED: Den passer veldig godt sammen med bruschetta med tomat, tunfisk carpaccio, soppsalater, grillet radicchio, grønnsaksupper, første retter med pølse, kokt blekksprut, rødt kjøtt eller vilt, samt modnede harde oster.
Portefølje (3)
Spania, Isla Cristina ( Huelva )
SALG OG EKSPORT AV FERSKE FISKER OG SKALDYR FRA KYSTENE I HUELVA, MER SPESIFIKT FRA HAVNEN I ISLA CRISTINA. VÅRE HOVEDKUNDER ER STORE DAGLIGVAREKJEDER PÅ NASJONALT NIVÅ, ENGROSSALGSFORHANDLERE FRA SENTRALE MARKEDER I DE HOVEDPROVINSENE I SPANIA, OG SERVERINGSNÆRINGEN. VÅRE HOVEDPRODUKTER ER SARDINER, BOQUERONES, CHIRLAS, BLEKKSPRUT, KREPS, REKER, GALERAS, LANGOSTINOS, OG FISK MED FLATE SKAER SOM P...
Portefølje (1)
Kokkeri for galiciske muslinger med en produksjonskapasitet på 40.000 tonn. Vi selger kjøtt av galiciske muslinger i alle størrelser. Forhåndskokte produkter som (romersk blekksprut illex, panerte blekkspruter.. osv.) Kokt blekksprut i sitt eget saft. Vi tilbyr tjenester til tredjepart.
Spania, Coruña
...standarder fra internasjonale organisasjoner som garanterer matsikkerhet gjennom hele forsyningskjeden under ekstreme hygieneforhold. Discefa arbeider kun med råvarer av beste kvalitet fra de beste fiskeområdene i verden: Dakhla i Marokko, Yucatán i Mexico, Chile og Peru. Produktene fra Discefa: hel rå blekksprut i brett, hel rå blekksprut pisket til blomst, kokte eller rå tentakler, hel kokt blekksprut, skiver av kokt blekksprut, tilpassede blekksprutprodukter.
Spania, Llançà
Selskap for bearbeiding og produksjon av fiskeprodukter. Vi er spesialiserte på blekksprut og har ulike formater av kokt blekksprut, med sauser, i carpaccio, hel. Også fisk- og skalldyrssuppe, blekkspruthamburgere, carpaccio av reker.. Alle produktene er uten tilsetningsstoffer eller kunstige konserveringsmidler, og kan være ferske eller frosne. Vi leverer til HORECA og detaljhandel fordi vi har forskjellige formater og emballasjer.
Spania, Santoña
... på galicisk og krabbe. Og forberedelser tenkt med slagordet "varm opp og klart" som kokt blekksprut i sitt eget saft pakket i vakuum, fylte blekksprut i sin blekksprutblekk og fylte paprika med béchamel-saus og bonito eller med sopp og reker som er en delikatesse. Alle er laget på en håndverksmessig måte.
EXPORTØR - IMPORTØR AV FISKEPRODUKTER, FRIGORIFIKKENE I ALGARVE ER ENGASJERT I KOMMERSIALISERING OG BEARBEIDING AV FISKEPRODUKTER. VÅRE STJERNEPRODUKTER ER CEFALOPODER, FROSSEN BLEKKSPRUT, FERDIGLAGET OG KOKT, SEMIKONSERVERT POTETSTRIMLER, SEMIKONSERVERT RINGER.
Spania, Rois
Vi er spesialister på blekksprut (rå, kokt, kjølt eller fryst) og håndlagde V-gamme produkter med blekksprut. Vi satser på gastronomiske formater som gjør det enklere å kontrollere kostnader på kjøkkenet, samtidig som det letter arbeidet for kokkene. - Kjølt kokt blekksprutføtter (0-4º) med lang holdbarhet (6 måneder). - Blekksprut kokt i sitt eget saft, tradisjonell kokt blekksprut uten saft...
Frankrike, Port-saint-louis-du-rhône
... ansjos, med fisk og mousser: laks mousse, tunfisk mousse med urter, makrell mousse med hvitvin, sardiner med whisky, ansjovis, tapenade, rouille,... Nye produkter: fisk couscous med grønnsaker, blekksprut med brokkoli og skalldyrsaus, blekksprut kokt i vin.
Spania, Galicia
Ferske sjømatprodukter i alle sine stadier (rå, kokt og frosset) samt ferske grønnsaker er hva SIBERIQUE-produktene består av. Muslinger, skjell, hjerteskjell, raserskjell, fisk, poteter, gulrøtter og nepeblader er noen av eksemplene fra vårt omfattende katalog, alle fra de beste fiskeriene og frukthagene på den nordøstlige iberiske halvøy. Vi er kjent for ferskheten av produktene våre, vi tar hensyn til prisen, tilpasser oss markedets egenskaper, uten å miste kvaliteten og prosessen. Spesialiteter fersk bløtdyr, galiciske muslinger, kokt blekksprut.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play