Polen, Lublin
... benytter en modulær ekstruder, sikrer at disse analogene er rike på protein og fiber, og gir en helhetlig og tilfredsstillende måltidsopplevelse. HMMA-produkter er tilgjengelige i ulike former og størrelser, noe som gjør dem egnet for et bredt spekter av kulinariske applikasjoner, fra burgere og pølser til ferdigretter og bekvemmelighetsmat. Denne fleksibiliteten gjør HMMA til et attraktivt alternativ...
Portefølje (20)
Belgia, Woluwe-Saint-Pierre
...Hos M-S tjenester finner du et variert utvalg av fristende valg, som mørt lam, kvalitetsbiff, halal-alternativer, smakfull kanin, førsteklasses sau og førsteklasses svinekjøtt. Vi er forpliktet til å tilby deg kjøttprodukter av høyeste kvalitet for å tilfredsstille alle smaker. Oppdag forskjellen med vårt eksepsjonelle utvalg av kjøtt og pølser.
Portefølje (4)
...Vår premium grillpølse er nøye bearbeidet for å levere overlegen smak og kvalitet. Hver bit er mør og smakfull, noe som sikrer en deilig kulinarisk opplevelse. Enten du forbereder en klassisk pølserett eller utforsker nye oppskrifter, gir vår pølse det perfekte grunnlaget for en rekke kulinariske kreasjoner. Med fokus på kvalitet og smak, tilbyr vi pølse som skiller seg ut med sin overlegne tekstur og rike smak. Vårt pølseutvalg er laget for å levere eksepsjonell smak og kvalitet.
Portugal, Santarém
... er perfekt for grilling, tilsetning i gryteretter, eller å nytes alene. Dens rike smaker og høykvalitets ingredienser gjør den til et allsidig tillegg til ethvert måltid, og gir en smak av Portugal som er både autentisk og tilfredsstillende. Opplev tradisjonen og kvaliteten av portugisiske pølser med Monte Safiras Kjøttpølse.
Portefølje (14)
...Vi er leverandør av saltede Halal-sau- og svinedarmer, som er kjent for sin høye kvalitet. Våre produkter er ideelle for pølsemaking og eksporteres over hele verden. Vi garanterer høy kvalitet og ferskhet samt konkurransedyktige priser. Stol på vår erfaring innen internasjonal handel for å finne de beste pølseproduktene for dine behov.
Portefølje (128)
Spania, Guijuelo-Salamanca
... i hvert stykke Pluma Ibérica. Matadero Guijuelo S.A. er dedikert til å tilby høykvalitets kjøttprodukter, og Pluma Ibérica er intet unntak. Med fokus på innovasjon og bærekraft, bruker selskapet automatiserte prosesser for å sikre konsistens og kvalitet i produktene sine. I tillegg forsterker deres forpliktelse til landlig utvikling og bruk av fornybar energi deres posisjon som leder i kjøttsektoren, noe som gjør Pluma Ibérica til et valg som kombinerer smak og ansvar.
Portefølje (8)
Italia, Orsogna
...Salumi og Ost fra Abruzzo * Salami med Trøffel * Søt Rund Aquilano Salami * Søt Cigolana Salami * Sterk Cigolana Salami * Leverpostei Salami av type Cigolana * Sterk Bastoncino Salami * Spianata Aquilana Salami * Friske Abruzzese Pølser Våre Oster: * Klassisk Caciotta av melk * Caciotta med gressløk * Caciotta med Valnøtter * Caciotta med svarte oliven * Caciotta med grønne oliven * Caciotta med chili * Caciotta med Trøffel...
Portefølje (9)
...Utvalg av tradisjonelle italienske spekemat og oster. 30 måneder gammel prosciutto crudo, lårfilet, rød hvitløkssalami og pecorino med svart trøffel, oliven, chili og melkekjøtt. Klar til å nytes som snacks eller til aperitiffer med venner.
Portefølje (10)
Italia, Mesoraca
...Salsiccia er en av de mest populære pølsene i Italia, spesielt i Calabria, hvor den kjennetegnes av sin sterke røde farge og krydret smak. Den lages strengt fra skulderen og bukfettet av svinet, til hvilket det tilsettes svinefett, alt hakket separat og deretter blandet sammen med typiske krydder fra Calabrese pølser som pepper, chili og vill fennikel. Farsen blir fylt i tarmer og bundet for hånd...
Portefølje (19)
Storbritannia, London
Food Italy Ltd har som mål å fremme og markedsføre italienske landbruksprodukter i verden. Vi representerer kvalitet og eksellens innen italiensk landbruk. Food Italy Ltd, med base i London, jobber med internasjonaliseringen av italiensk eksellens i Frankrike, Storbritannia, Belgia, Sveits, Tyskland, Luxembourg, Ukraina og Nord-Afrika. Små bedrifter med første eksportopplevelse og mer struk...
Portefølje (9)
...Den toskanske skinken, med en uvanlig rund form og en livlig rød farge, kjennetegnes av en virkelig unik modningsprosess og de miljøfaktorene som påvirker bearbeidingen, som bidrar til å gi kjøttet den uforvekslelige delikate, salte og aromatiske smaken.
Portefølje (8)
Frankrike, Auros
... i naturlig tarm med sin blomst, perche-pølse, rullet ventrèche (fransk pancetta) og flat. Vi lager også kokt pølse: hjemmelaget hvitløkspølse, baskisk paté med Espelette-paprika, vår berømte bestemorpaté (med cognac, rømme og små sopp), kokt skinke, boudin med béarnais-kjøtt, galabar-boudin og boudin brasse med kjøtt, samt terrine av svineføtter. I tillegg produserer vi marinerte kjøttprodukter til grilling, som vår berømte grillskinke à la Lomo og ferske pølser.
Portefølje (31)
...SEMIARTISAN SALUMI: FERSK OG MODNET PØLSE, RÅ PROSCIUTTO, NDUJA, SØT OG KRYDRET SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Portefølje (9)
Tyskland, Horb
...Salg av lam, storfekjøtt, kalv, kalkun og kyllingkjøtt, samt produksjon av kjøtt- og pølseprodukter fra vår egen slakting.
Samsvarende produkter
Slakterbutikk Salg
Slakterbutikk Salg
Portefølje (1)
...Ved å konsumere dette kjøttet sier du nei til kolesterol og ja til et jerninnhold som er dobbelt så høyt som i annet kjøtt. Anemi, slankekost, sportslig trening eller bare et enkelt ønske om nye og lokale smaker, det er mange grunner til å velge dette kjøttet, og alle er til fordel for helsen. Eselkjøtt er et siciliansk produkt. Eselkjøtt (80%), svinekjøtt (20%), dekstrose, sukrose, svart pepper, antioksidant: E300, konserveringsmidler: E252, E250, naturlige aromaer. Alle våre pølser er fylt i naturlige tarmer. Oppbevares ved + 4 º C...
...Høy elastisitet casing for produksjon av kokte, røkte, semi-kokte, rå og røkte, rå og kuraterte pølser, røkte kjøttprodukter og pølser med vegetabilske tilsetningsstoffer.
Samsvarende produkter
OKY
OKY
Andre produkter
Avansert
Avansert
Spania, Fresno De La Vega (león)
...Håndverksprodukter som pølser, oster og grønnsakskonserver...
Italia, Reggio Emilia
Spagni & Spagni tilbyr Food Gift som et markedsføringsverktøy for å støtte forretningsutvikling og nettverksstrategier for å nå selskapers mål. Vi tar oss av alt, fra utvalg av de beste italienske råvarene, håndverksmessige og håndlagde, til utvikling av et skreddersydd tilbud for hvert behov, og leverer gaveboksene våre på en bærekraftig måte. Et 360 graders selskap, som alltid tar vare på kunde...
Portefølje (10)
Tyskland, Düsseldorf
...Potetstivelse brukes som et tykningsmiddel i en rekke matprodukter, inkludert supper, sauser og bakervarer. Dens evne til å binde vann er en fordel her for matproduksjon og produktutvikling. Potetstivelse brukes også som bindemiddel i produksjonen av pølser og som stabilisator i meieriprodukter. Potetstivelse kan brukes i følgende produkter: Deigprodukter som brød, pasta, småkaker, og også i andre produkter som godteri, hermetiske grønnsaker, kjøttprodukter, ferdigretter, og som dyrefôr.
Portefølje (3)
Frankrike, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Fra Frankrike, Spania eller Italia tilbyr Le Delas et bredt utvalg av spekemat: fra den berømte hele Pata Negra til ferdigskiver av skinke, for ikke å glemme terriner, pølser og andre kokte eller røkte kjøttprodukter...
Portefølje (10)
Italia, Massa Lombarda
...For produksjon av fleksible emballasjer til innpakning av kjøtt, pølser og ost er barrierer egenskaper avgjørende for å sikre langvarig oppbevaring og beskyttelse av det innpakkede produktet. Engasjementet og den kontinuerlige forskningen etter de beste løsningene gjør at Renato Lusa kan tilby coextruderte og laminert filmer, både nøytrale og tilpassede, med spesifikke egenskaper for termoforming...
Portefølje (11)
Frankrike, Saint-Etienne
Spania, Salteras
T S M F O O D S - Spania - Ble grunnlagt i november 2010 i Sevilla som en sammenslutning av landbruks- og husdyrprodusenter for distribusjon i de europeiske markedene. Vi har fasiliteter i Salteras, Sevilla og i Paris, nær Rungis-markedet. Alle våre produkter har de nødvendige kvalitets- og sporbarhetssertifiseringene, og oppfyller de strengeste europeiske merkingsstandardene som er nødvendige for...
Spania, Peligros
...Blanding av tilsetningsstoffer og hjelpestoffer, for bruk i charcuterie, for fremstilling av kjøttprodukter som er modnet, enten tørket (inkludert med modningstid under 30 dager) eller varmebehandlet. Brukes som et supplement i oppskrifter som tilfører salt og krydder. I andre tilfeller må det kontrolleres at summen av tilsetningsstoffer ikke overskrider de maksimale lovlige grensene for det produserte pølseproduktet. Format: eske 6kg...
Spania, Guijuelo (salamanca)
... opprinnelse stammer fra en middelhavssubartype av Sus Scrofa Mediterraneus, innfødt i de berømte dehesas i Spania, hovedsakelig lokalisert i Salamanca. Behandlinger som brukes Hos Ibéricos Brisa går alle pølseprodukter gjennom disse behandlingene: hakking, tilsetning av ingredienser og elting, nedkjøling, fylling, tørking og modning. Fordelene med pølser Pølser er rike på magnesium, fosfor, sink og kalium. I tillegg gir de iberiske grisene fra Brisa oss kjøtt. Energiverdi: 432Kcal / 1919KJ Fett: 38.5 g Mettet fett: 15.3 g Karbohydrater: 2.1 g Sukker: 1.3 g Proteiner: 26 g Salt: 3 g...
Frankrike, Ploufragan
...Effortene som er lagt ned av produksjonen har ført til spesifikasjoner for omdanning til kokte og ferske kjøttprodukter: pølser, landpâté og skinke. Flere anerkjente selskaper kjent for sitt håndverk er en del av Fermiers d’Argoat: BIGARD i Quimperlé (29), TALLEC i Bannalec (29), Jean Stalaven i Hillion (22), Maîtres Jacques i Rennes (35), Charcuterie du Blavet i Kervignac (56), ABC Industries i Peyrolles-en-Provence (13), Bigard Agen (47), Bigard Rognognas (13) og Herta i Illkirch (67).
Samsvarende produkter
Charcuteri
Charcuteri
Andre produkter
EGG
EGG
Portefølje (4)
... og C. I næringsmiddelindustrien brukes det til produksjon av meieriprodukter (ostepasta, iskrem, babymat), samt kjøttprodukter (pølser, pâtéer, osv.). I tillegg tilsettes produktet i konfekt- og bakevarer. Impulse Commodity Trading selger ulike typer tørr myse – nivået av demineralisering kan være fra 30 til 90 %. Vi får alle produkter direkte fra de beste produsentene og garanterer høy produktkvalitet. For å finne ut mer, kontakt oss på telefonnummeret som er oppgitt på nettsiden. fett: 1,1 g proteiner: 12 g Melkesukker: 73,3 g...
Portefølje (24)
Tyrkia, Malatya
...Opprinnelse: Gaziantep/Tyrkia Pakker: 10 kg, 20 kg Vakuum Type: Grønn, I skall, HTSKode: 08025100, 080252 Opprinnelig fra slekten Pistacia, er arten Pistacia vera hjemmehørende i Midtøsten, Middelhavet og Vest-Asia. Den grønne frøet, som er pistasjnøtten, er i et sprøtt skall som knuses under konsum. Pistasjnøttkjerner er svært populære som snacks, men brukes også som en ingrediens i kjøttprodukter som salami eller pølser, eller i konfektindustrien som en del av sjokolade, kaker, tyrkisk glede, baklava, iskrem og andre tradisjonelle tyrkiske søtsaker.
...Med KUSTECs modningsrom blir modningsprosessen for ost, kjøtt og pølser osv. optimalisert. Med optimal luftfuktighet for ostemodning og avfukting av diverse pølser og kjøttprodukter, er det ingenting som hindrer et høykvalitets sluttprodukt. KUSTEC planlegger og bygger modningsrom skreddersydd etter dine ønsker og krav.
Portefølje (7)
Frankrike, Sarrola-Carcopino
... av fransk kjøtt og i tråd med tradisjonene. Selskapet jobber både med produksjon, emballering og frakt av produktene sine. Med fokus på kvaliteten på varene, garanterer selskapet Salaisons Joseph Pantaloni transport under de beste forholdene. Forsendelsene skjer til Frankrike og Europa med vei- eller sjøtransport. Som leverandør av kjøttprodukter fra Øya av Skjønnhet nær Ajaccio, har selskapet...
Portefølje (8)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play